- 25 Mayıs 2013
- 14.026
- 20.715
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.301
Aa maşallah çok sevindim ya bizim ateş neden acaba çok merak ediyorum hastalıkta yok hani bilmiyorum ki diş falan mı değil mi yarın Polikliniği gidip göreceğiz artık doktorda şimdi biraz huzursuzlandı hemen ağlamaklı oluyorSana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini
Belki diş olabilir. Baktın mı hiç kabarıklık var mı? İnşallah hasta değildir. Hava da çok kötü. Umarım yarın gidebilirsiniz doktora. Forum yaşamdaki ali hakan bey yarın yok bilgin olsun.Aa maşallah çok sevindim ya bizim ateş neden acaba çok merak ediyorum hastalıkta yok hani bilmiyorum ki diş falan mı değil mi yarın Polikliniği gidip göreceğiz artık doktorda şimdi biraz huzursuzlandı hemen ağlamaklı oluyor
40ı çıksın dediler çıktı
Cook gecmis olsun insallah dişten kaynaklaniyodur annesiKızlar oğlum ateşlendi 37:5civarı
Yıllık banyo yaptırıp kompres uyguluyorum şimdi calpol verdim inşallah düşer gündüzde böyle olmuştu düştü ama tekrar ateşlendi yarına kadar devam ederse doktora götüreceğim duruma göre bakacağız önerebileceğiniz bir şey var mı neden oluyor acaba
Benimki asi olunca ateslenmisti 4.aydaydi galibaArkadaşlar benim oğlanda ateşlendi, huzursuzlandı. Hiç riske atmadım valla hemen doktora götürdüm. Neticede salgın var her yerde. . İlerlemeden önlem almak lazım. Bu arada dişte ateş yapar.
Bende biskuvili pasta yaptim canim cekti de ayiptir soylemesi getirem miKahve yapyrm isteyen gelsiiiinn
Kızlar benim oglumda ateşi 37 buçuk oluyo bazen bi kaç kere oldu acaba neden üstünü soydugum da geciyo ama önemli değildir değil mi hiç ilacta vermedimBenimki 2. 4.ay asi olunca olmustu sabaha kadar uyuyamadim surekli olctum
Benimki asi olunca ateslenmisti 4.aydaydi galiba
Canim idrar yolu enfeksiyonu varmiydi .Kızlar oğlum ateşlendi 37:5civarı
Yıllık banyo yaptırıp kompres uyguluyorum şimdi calpol verdim inşallah düşer gündüzde böyle olmuştu düştü ama tekrar ateşlendi yarına kadar devam ederse doktora götüreceğim duruma göre bakacağız önerebileceğiniz bir şey var mı neden oluyor acaba
Canım geçmiş olsun bizim atesimizde cikiyo oksurme felan hastalık belirtisi yok hiç bazen 38 olduğu da oldu ama soyup yüzünü yıkıyorum düşüyo çok sukur inşallah Ertuğrulun da biseyi yoktur annesi düşmedi mi hala atesiAa maşallah çok sevindim ya bizim ateş neden acaba çok merak ediyorum hastalıkta yok hani bilmiyorum ki diş falan mı değil mi yarın Polikliniği gidip göreceğiz artık doktorda şimdi biraz huzursuzlandı hemen ağlamaklı oluyor
AhaSana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini
Sana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini[/QUOTEhayirli olsun ilk disiniz
Yazamadim biturlu telefonda bigarip hayirli olsun ilk disiniz canimSana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini
Evin sobalimi canim?Canım geçmiş olsun bizim atesimizde cikiyo oksurme felan hastalık belirtisi yok hiç bazen 38 olduğu da oldu ama soyup yüzünü yıkıyorum düşüyo çok sukur inşallah Ertuğrulun da biseyi yoktur annesi düşmedi mi hala atesi
Biliyorum canım doktorumuz Ya aylıkBelki diş olabilir. Baktın mı hiç kabarıklık var mı? İnşallah hasta değildir. Hava da çok kötü. Umarım yarın gidebilirsiniz doktora. Forum yaşamdaki ali hakan bey yarın yok bilgin olsun.
nasıl anlarım ki bilmiyorumBelki diş olabilir. Baktın mı hiç kabarıklık var mı? İnşallah hasta değildir. Hava da çok kötü. Umarım yarın gidebilirsiniz doktora. Forum yaşamdaki ali hakan bey yarın yok bilgin olsun.
İniaallah canım bilmiyorum kiiiCook gecmis olsun insallah dişten kaynaklaniyodur annesi
Yoktu kuzumCanim idrar yolu enfeksiyonu varmiydi .
Canım aynılarını yaptım ama en fazla 37.5 a düştü zaten 37.5-38.0 arası gidip geliyorCanım geçmiş olsun bizim atesimizde cikiyo oksurme felan hastalık belirtisi yok hiç bazen 38 olduğu da oldu ama soyup yüzünü yıkıyorum düşüyo çok sukur inşallah Ertuğrulun da biseyi yoktur annesi düşmedi mi hala atesi
Hastalık yokken neden çıkar ki Ateş acepCanım geçmiş olsun bizim atesimizde cikiyo oksurme felan hastalık belirtisi yok hiç bazen 38 olduğu da oldu ama soyup yüzünü yıkıyorum düşüyo çok sukur inşallah Ertuğrulun da biseyi yoktur annesi düşmedi mi hala atesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?