2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini
Aa maşallah çok sevindim ya bizim ateş neden acaba çok merak ediyorum hastalıkta yok hani bilmiyorum ki diş falan mı değil mi yarın Polikliniği gidip göreceğiz artık doktorda şimdi biraz huzursuzlandı hemen ağlamaklı oluyor

Belki diş olabilir. Baktın mı hiç kabarıklık var mı? İnşallah hasta değildir. Hava da çok kötü. Umarım yarın gidebilirsiniz doktora. Forum yaşamdaki ali hakan bey yarın yok bilgin olsun.

Cook gecmis olsun insallah dişten kaynaklaniyodur annesi

Benimki 2. 4.ay asi olunca olmustu sabaha kadar uyuyamadim surekli olctum
Arkadaşlar benim oğlanda ateşlendi, huzursuzlandı. Hiç riske atmadım valla hemen doktora götürdüm. Neticede salgın var her yerde. . İlerlemeden önlem almak lazım. Bu arada dişte ateş yapar.
Benimki asi olunca ateslenmisti 4.aydaydi galiba

Benimki 2. 4.ay asi olunca olmustu sabaha kadar uyuyamadim surekli olctum

Benimki asi olunca ateslenmisti 4.aydaydi galiba
Kızlar benim oglumda ateşi 37 buçuk oluyo bazen bi kaç kere oldu acaba neden üstünü soydugum da geciyo ama önemli değildir değil mi hiç ilacta vermedim

Canim idrar yolu enfeksiyonu varmiydi .

Canım geçmiş olsun bizim atesimizde cikiyo oksurme felan hastalık belirtisi yok hiç bazen 38 olduğu da oldu ama soyup yüzünü yıkıyorum düşüyo çok sukur inşallah Ertuğrulun da biseyi yoktur annesi düşmedi mi hala atesi

H
Sana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini
Aha
Sana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini[/QUOTEhayirli olsun ilk disiniz

Bizim büyük oğlan hasta oluyor bu sefer küçük olanda hastalanıyor. En son bronşit başlangıcı..

Bu arada ikinci oğlum birinci oğlumun kopyası. . Resimlerini koysam ayırt edemezsiniz. Şimdi aşama aşama aynı süreçlerden geçiyoruz bide.. aynı ayda emme reddi, aynı ayda kabız olması, uykusuzluğu.. resmen ikinci kez aynı bebeği büyütüyorum..

Belki diş olabilir. Baktın mı hiç kabarıklık var mı? İnşallah hasta değildir. Hava da çok kötü. Umarım yarın gidebilirsiniz doktora. Forum yaşamdaki ali hakan bey yarın yok bilgin olsun.
Biliyorum canım doktorumuz Ya aylık
Aradım şurup önerdi geçmezse pazartesi gel sesi
Ama diğer doktora gideriz yarın geçmezse

N
nasıl anlarım ki bilmiyorum
Uyanınca fiotoğraf çeker atarım size

Canım aynılarını yaptım ama en fazla 37.5 a düştü zaten 37.5-38.0 arası gidip geliyor
Mesela şu an 37.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…