2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun kuzum
Rabb im şifalar versin inşaallah

Yoktu kuzum
Onun belirtisi neler ki
Huzursuz felan değil sadece başı ensesi ateşli diğer yerler serin
Normal olabilir bebeklerin basi sicak oluyo hareketliyse atesi artabiliyo biseyi olmayabilir aklima geldi oyle ates olunca insanin aklina belli seyler geliyo takip et atesini dusmezse dr a goturursun

Normal olabilir bebeklerin basi sicak oluyo hareketliyse atesi artabiliyo biseyi olmayabilir aklima geldi oyle ates olunca insanin aklina belli seyler geliyo takip et atesini dusmezse dr a goturursun

Sabah gideceğiz nasipse canım
İnsan korkmuyor değil
Bekliyorum başında
Emzirdim şurıplarınımiçirdim düzelir inşaallah

Sana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini
Maşallah saglıkla çıkarsın inşallah tüm dişlerini bende hevesle bekliyorum gelen giden yok benim cocuklarim gec cikariyor ilki 9 aylikken cikardi ikinci 7 aylikken

Şuan tam 6 aylık oldu Atahan boy 70 cm kilo da 9.600 nörolojik gelişimi de gayet iyi 1 dişi var 2.si patlamak üzere üstelik günlerdir hece çıkarıyor özellikle de baba diyor :) yani önemli olan gelişimiydi benim için çok şükür de herşey yolunda emmeye zaten devam edecek 1 ay gozlemleyecegim yalasın ondan da alır vitaminini illaki :) 1 ay sonra kilosunda problem yaşarsam tabiki ben de püre halinde vereceğim 1 Ocak Blw günü startı hayırlısıyla tabiki

Ah kızlar ateşimiz 37 ye düştü ama oğlum sürekli ağlıyor gözyaşlarına kıyamıyorum dayanamıyorum
Öyle içten ağlıyor ki
Normalde er şeye sırıtan oğlum ne şaklabanlıklar oyunlar yaptıysak gülmüyor dudak büzüp ağlıyor sızlıyor
Rabb im yardım etsin tüm çocuklarımıza

Canım çok geçmiş olsun, bir derdi var belli ki. İnşallah önemli birşeyi yoktur. Doktor sonucunu yazarsın.

Bu gece uzun bi gece idi
Yavrum ağladı inledi Durdu
Sabaha kadar beşik salladık bıraktığım an ağladı
Bi yandan Ateş bi yandan gaz var gibi..ayaklarını çekip itip duruyor
Rabb im yardım etsin inşaallah

Güünaaaydıınn :)))
Bugünün tatlısı benden kızlar :) hemen tarif veriyorum hemmmeeenn :) haa tiramisu yapıyoruz bu arada :)

1paket kedi dili bisküvi
Bisküvileri ıslatmak icin yarım bardak ılık süt + 1 bardak ılık su hatta biraz sıcaga yakın olsun suyumuz
1.5 corba kasıgı granül kahve
1.5corba kasıgı seker
Kreması icin ;
2yumurta sarısı
4bardak süt
3yemek kasıgı un
1yemek kasıgı nisasta
7yemek kasıgı seker
200gram labne

Uzeri icin ;
Kakao

Labne haric tum malzemeleri tenceremize koyup ocaga aliyoruz kremamizi guzelce pisiriyoruz. Daha sonra ilimaya birakiyoruz.
Ilidigi zaman icerisine 200gram labnemizi ekleyip guzelcee mikserle cirpiyoruz kremamiz hazir :)
Krema bi kenarda beklerkeen biskuvileri islatacagimiz kahvemizi hazirliyoruz.
Sonraa biskuvileri batirip borcama diziyoruz. Bu olcu kare borcam icin bu arada.ilk kati dizdikten sonra kremamizin yarisini uzerine dokuyoruz daha sonra kalan biskuvilerle ikinci kati yapip uzerini kremayla kapatiyoruz.
Buzdolabinda 2-3saat dinlendirdikten sonraa uzerine kakao eliyoruz :)
Afiyet bal seker olsun

Ben geceden yaptım bu arada test ettim onayladım hemen paylasayım dedim

Afiyet olsun canım, genelde hazır pasta tabanıyla yaparlar bu tarifi, denedinmi?

Öncelikle bütün bebişlerimize geçmiş olsun

Arkadaşlar ben oğluma ek gıdaya başladım. 14 temmuz doğumlu. . Ortalama yarım fincan veriyorum. Şimdilik günde iki öğün.. Sizce günde iki öğün yeterli mi arttırim mi? Zaten zor emiyor emmeyi bırakmasından korkuyorum. 6 ayı dolımca çorbayada başlıcam inş. .
Bide dün kahvaltıda kendime yapda yumurta yapmıştım azcık onada yedirdim.erken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…