- 25 Mayıs 2013
- 14.026
- 20.715
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.321
Bizim büyük oğlan hasta oluyor bu sefer küçük olanda hastalanıyor. En son bronşit başlangıcı..
Bu arada ikinci oğlum birinci oğlumun kopyası. . Resimlerini koysam ayırt edemezsiniz. Şimdi aşama aşama aynı süreçlerden geçiyoruz bide.. aynı ayda emme reddi, aynı ayda kabız olması, uykusuzluğu.. resmen ikinci kez aynı bebeği büyütüyorum..
Ferromixin veya ferroaynen bizde hergün zeytinyağı veriyoruz ama faydası olmadıfarklı bir şey verirse bizlede paylaşırmısın rica etsem .
Ferro sanol surup verdi canım iyi gibi simdilikaynen bizde hergün zeytinyağı veriyoruz ama faydası olmadıfarklı bir şey verirse bizlede paylaşırmısın rica etsem .
Normal olabilir bebeklerin basi sicak oluyo hareketliyse atesi artabiliyo biseyi olmayabilir aklima geldi oyle ates olunca insanin aklina belli seyler geliyo takip et atesini dusmezse dr a goturursunYoktu kuzum
Onun belirtisi neler ki
Huzursuz felan değil sadece başı ensesi ateşli diğer yerler serin
Normal olabilir bebeklerin basi sicak oluyo hareketliyse atesi artabiliyo biseyi olmayabilir aklima geldi oyle ates olunca insanin aklina belli seyler geliyo takip et atesini dusmezse dr a goturursun
MaşallahSana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resmini
Şuan tam 6 aylık oldu Atahan boy 70 cm kilo da 9.600 nörolojik gelişimi de gayet iyi 1 dişi var 2.si patlamak üzere üstelik günlerdir hece çıkarıyor özellikle de baba diyor :) yani önemli olan gelişimiydi benim için çok şükür de herşey yolunda emmeye zaten devam edecek 1 ay gozlemleyecegim yalasın ondan da alır vitaminini illaki :) 1 ay sonra kilosunda problem yaşarsam tabiki ben de püre halinde vereceğim 1 Ocak Blw günü startı hayırlısıyla tabikiBen de izledim onu ama Zaten çocuk yemeye 8. Ayda başlıyor :) 2 ay yalıyor :) yani evet çiğneme 7-8. Aylarda başlıyor ve çocuk o zaman yemeye başlıyor :) ben hem püre verip hem eline veriyorum, bir ben yediriyorum bir oğluşum elindekini ağzına sokuyor :) böyle de güzel oluyor :)))) ayrıca başarırsın ya bekliyoruz fotoğrafları :)
Canım çok geçmiş olsun, bir derdi var belli ki. İnşallah önemli birşeyi yoktur. Doktor sonucunu yazarsın.Ah kızlar ateşimiz 37 ye düştü ama oğlum sürekli ağlıyor gözyaşlarına kıyamıyorum dayanamıyorum
Öyle içten ağlıyor ki
Normalde er şeye sırıtan oğlum ne şaklabanlıklar oyunlar yaptıysak gülmüyor dudak büzüp ağlıyor sızlıyor
Rabb im yardım etsin tüm çocuklarımıza
Amin inşaallah canımCanım çok geçmiş olsun, bir derdi var belli ki. İnşallah önemli birşeyi yoktur. Doktor sonucunu yazarsın.
Yok canım kalorifer ama asırı sıcak oluyo ev o yüzden olabilir miEvin sobalimi canim?
Her türlü tatlı kacamagına varım :))Bende biskuvili pasta yaptim canim cekti de ayiptir soylemesi getirem mi
Kuzucuk bugun nasil bakalim insallah toparlamistir birazBu gece uzun bi gece idi
Yavrum ağladı inledi Durdu
Sabaha kadar beşik salladık bıraktığım an ağladı
Bi yandan Ateş bi yandan gaz var gibi..ayaklarını çekip itip duruyor
Rabb im yardım etsin inşaallah
Afiyet olsun canım, genelde hazır pasta tabanıyla yaparlar bu tarifi, denedinmi?Güünaaaydıınn :)))
Bugünün tatlısı benden kızlar :) hemen tarif veriyorum hemmmeeenn :) haa tiramisu yapıyoruz bu arada :)
1paket kedi dili bisküvi
Bisküvileri ıslatmak icin yarım bardak ılık süt + 1 bardak ılık su hatta biraz sıcaga yakın olsun suyumuz
1.5 corba kasıgı granül kahve
1.5corba kasıgı seker
Kreması icin ;
2yumurta sarısı
4bardak süt
3yemek kasıgı un
1yemek kasıgı nisasta
7yemek kasıgı seker
200gram labne
Uzeri icin ;
Kakao
Labne haric tum malzemeleri tenceremize koyup ocaga aliyoruz kremamizi guzelce pisiriyoruz. Daha sonra ilimaya birakiyoruz.
Ilidigi zaman icerisine 200gram labnemizi ekleyip guzelcee mikserle cirpiyoruz kremamiz hazir :)
Krema bi kenarda beklerkeen biskuvileri islatacagimiz kahvemizi hazirliyoruz.
Sonraa biskuvileri batirip borcama diziyoruz. Bu olcu kare borcam icin bu arada.ilk kati dizdikten sonra kremamizin yarisini uzerine dokuyoruz daha sonra kalan biskuvilerle ikinci kati yapip uzerini kremayla kapatiyoruz.
Buzdolabinda 2-3saat dinlendirdikten sonraa uzerine kakao eliyoruz :)
Afiyet bal seker olsun
Ben geceden yaptım bu arada test ettim onayladım hemen paylasayım dedim
Geçmiş olsun canımBu gece uzun bi gece idi
Yavrum ağladı inledi Durdu
Sabaha kadar beşik salladık bıraktığım an ağladı
Bi yandan Ateş bi yandan gaz var gibi..ayaklarını çekip itip duruyor
Rabb im yardım etsin inşaallah
Aksam yaptim 1gece beklesin diye.cok begenince paylasayim dedim :)Afiyet olsun canım, genelde hazır pasta tabanıyla yaparlar bu tarifi, denedinmi?
Gel beraber olsuunn :))Sahihuban geçmiş olsun canim daha iyidir bebişin inş
Super_anne1411 afiyet olsun canim ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?