2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ferromixin veya ferro

Ferro sanol surup verdi canım iyi gibi simdilik

Bende alayım bari canım çocuk 5 gün çıkamadı geçen gün fitil verdik artık inşallah faydası olur , bi arkadaşımda ben hiç kan için ilaç vermedim hep organik pekmez verdim azar azar kan değerleri de çok iyi çıktı dedi doktora bi sormak lazım versek olur mu diye

Kuzucuk bugun nasil bakalim insallah toparlamistir biraz

Sahihuban geçmiş olsun canim daha iyidir bebişin inş
Super_anne1411 afiyet olsun canim ellerine saglik

Geçmiş olsun canım

Herkese teşekkür ederim

Oğlumun ateşi düşmüştü yine yükseldi
Boğaz enfeksiyonu olmuş
Doktora gittik antibiyotik başladık
Soldu yavrum resmen
İnleyip durur
Allah ım çocuklar hasta olmasın aminnn

Şimdi uyumaya çalışır
Ama ateşi var
Rabb im şifa versin

Canım başlangıç için yeterli bence, hemen çorbalara başlamak için erken, diğer hafif yoğurt, meyve ile başla 1 hafta. Yumurtanında beyazını 1 yaşına kadar verilmiyor

Kuzum yaa kıyamam onların yerine biz hasta olsak ya hic hasta olmasa onlar icim gidiyo icim
Cok gecmis olsun cok bi an once gecsin gulucukler sacsın yine minik adam

2017
Savaşların son bulduğu
Kadına ve çocuğa fiziksel ruhsal cinsel şiddetin olmadığı
Yüreklerin şehit acısıyla yanmadığı
Evlatlarımızla eşlerimizle huzurlu mutlu sağlıklı bol kahkahalı bir yıl olsun inşallaaahh
Hepinizi seviyorum iyiki tanımışım sizleri.uzun yıllar birlikte olmak dileğiylee

Amin canım inşallah güzel günler görürüz 2017 de :)) seni ve Edizcigimi kocaman öpüyoruz

Canım benim oğlumda 14 Temmuz doğumlu iki öğün fazla bile ben tek öğün veriyorum oda öğün degil tadım seklinde

Cok gecmis olsun canım cok üzüldüm niye olmus ki neden olurmus Rabbim sifa versin

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Onlara gelen bize gelsin kıyamam yavrum ya hemen geçsin inşallah

Çocukken yeni yıla nasıl girersek o yılın öyle geçeceğine inanırdık:)
Evet ya hala inanmak istiyorum :) güzel girelim güzel geçsin. Allah çocuklarımıza bize eşimize ailemize ve sevdiklerimize zeval vermesin. Hepinizi öpüyorum, mutlu yıllar.

Canım ellerine sağlık :) en kısa zamanda deneyeceğim :) :*

afiyet olsuun ellerine saglik mmmmm mis

Allah acil sifalar versin canim iyi olsun biran once kuzucuk

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Onlara gelen bize gelsin kıyamam yavrum ya hemen geçsin inşallah

Allah acil sifalar versin canim iyi olsun biran once kuzucuk

Amin kızlaaar amin

Çok şükür şimdilik 37.2civarında

Uyuyordum havai fişek ve maganda seslerine uyandım korkarak bi
Aklım çıktı

Şimdi oğlumu emzirip şuruplarını vereceğim inşaallah

mutlu pazarlar

6.5 ayin ustune yarin isbasi.baya zor gelecek ama yapacak birsey yok.daha iyi sartlar icin calismak zorundayiz

Canım Seni çok iyi anlıyorum bende 1 kasımda başladım tam 4 aylıktı 1 ay öncesinden sıkıntıları bsşlamıştı depresyona girdim resmen son günlerimde ama iki hafta filan içinde adapte oldum mecburuz çalışmaya her sabah onu masum masum uyurken bırakmak çok zor geliyo allahtan annem var diyorum en azından gözüm arkada kalmıyo allah başımızdan eksik etmesin senin annen mi bakacak ?

Kızlar Merhaba uzun zamandır girmiyorum size bir şey danışmak istiyorum doğum çatlakları için bir şey yapıyor musunuz çok yeniyken tedavi etmekte daha başarılı sonuç alınıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…