- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.341
Ferromixin veya ferro
Ferro sanol surup verdi canım iyi gibi simdilik
Kuzucuk bugun nasil bakalim insallah toparlamistir biraz
Sahihuban geçmiş olsun canim daha iyidir bebişin inş
Super_anne1411 afiyet olsun canim ellerine saglik
Geçmiş olsun canım
Canım başlangıç için yeterli bence, hemen çorbalara başlamak için erken, diğer hafif yoğurt, meyve ile başla 1 hafta. Yumurtanında beyazını 1 yaşına kadar verilmiyorÖncelikle bütün bebişlerimize geçmiş olsun
Arkadaşlar ben oğluma ek gıdaya başladım. 14 temmuz doğumlu. . Ortalama yarım fincan veriyorum. Şimdilik günde iki öğün.. Sizce günde iki öğün yeterli mi arttırim mi? Zaten zor emiyor emmeyi bırakmasından korkuyorum. 6 ayı dolımca çorbayada başlıcam inş. .
Bide dün kahvaltıda kendime yapda yumurta yapmıştım azcık onada yedirdim.erken mi?
Kuzum yaa kıyamam onların yerine biz hasta olsak ya hic hasta olmasa onlar icim gidiyo icimHerkese teşekkür ederim
Oğlumun ateşi düşmüştü yine yükseldi
Boğaz enfeksiyonu olmuş
Doktora gittik antibiyotik başladık
Soldu yavrum resmen
İnleyip durur
Allah ım çocuklar hasta olmasın aminnn
Şimdi uyumaya çalışır
Ama ateşi var
Rabb im şifa versin
Amin canım inşallah güzel günler görürüz 2017 de :)) seni ve Edizcigimi kocaman öpüyoruz2017
Savaşların son bulduğu
Kadına ve çocuğa fiziksel ruhsal cinsel şiddetin olmadığı
Yüreklerin şehit acısıyla yanmadığı
Evlatlarımızla eşlerimizle huzurlu mutlu sağlıklı bol kahkahalı bir yıl olsun inşallaaahh
Hepinizi seviyorum iyiki tanımışım sizleri.uzun yıllar birlikte olmak dileğiylee
Canım benim oğlumda 14 Temmuz doğumlu iki öğün fazla bile ben tek öğün veriyorum oda öğün degil tadım seklindeÖncelikle bütün bebişlerimize geçmiş olsun
Arkadaşlar ben oğluma ek gıdaya başladım. 14 temmuz doğumlu. . Ortalama yarım fincan veriyorum. Şimdilik günde iki öğün.. Sizce günde iki öğün yeterli mi arttırim mi? Zaten zor emiyor emmeyi bırakmasından korkuyorum. 6 ayı dolımca çorbayada başlıcam inş. .
Bide dün kahvaltıda kendime yapda yumurta yapmıştım azcık onada yedirdim.erken mi?
Cok gecmis olsun canım cok üzüldüm niye olmus ki neden olurmus Rabbim sifa versinHerkese teşekkür ederim
Boğaz enfeksiyonu olmuş
Soldu yavrum resmen
İnleyip durur
Şimdi uyumaya çalışır
Ama ateşi var
Rabb im şifa versin
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Onlara gelen bize gelsinHerkese teşekkür ederim
Boğaz enfeksiyonu olmuş
Soldu yavrum resmen
İnleyip durur
Şimdi uyumaya çalışır
Ama ateşi var
Rabb im şifa versin
Evet ya hala inanmak istiyorum :) güzel girelim güzel geçsin. Allah çocuklarımıza bize eşimize ailemize ve sevdiklerimize zeval vermesin. Hepinizi öpüyorum, mutlu yıllar.Çocukken yeni yıla nasıl girersek o yılın öyle geçeceğine inanırdık:)
Canım ellerine sağlık :) en kısa zamanda deneyeceğim :) :*Güünaaaydıınn :)))
Bugünün tatlısı benden kızlar :) hemen tarif veriyorum hemmmeeenn :) haa tiramisu yapıyoruz bu arada :)
1paket kedi dili bisküvi
Bisküvileri ıslatmak icin yarım bardak ılık süt + 1 bardak ılık su hatta biraz sıcaga yakın olsun suyumuz
1.5 corba kasıgı granül kahve
1.5corba kasıgı seker
Kreması icin ;
2yumurta sarısı
4bardak süt
3yemek kasıgı un
1yemek kasıgı nisasta
7yemek kasıgı seker
200gram labne
Uzeri icin ;
Kakao
Labne haric tum malzemeleri tenceremize koyup ocaga aliyoruz kremamizi guzelce pisiriyoruz. Daha sonra ilimaya birakiyoruz.
Ilidigi zaman icerisine 200gram labnemizi ekleyip guzelcee mikserle cirpiyoruz kremamiz hazir :)
Krema bi kenarda beklerkeen biskuvileri islatacagimiz kahvemizi hazirliyoruz.
Sonraa biskuvileri batirip borcama diziyoruz. Bu olcu kare borcam icin bu arada.ilk kati dizdikten sonra kremamizin yarisini uzerine dokuyoruz daha sonra kalan biskuvilerle ikinci kati yapip uzerini kremayla kapatiyoruz.
Buzdolabinda 2-3saat dinlendirdikten sonraa uzerine kakao eliyoruz :)
Afiyet bal seker olsun
Ben geceden yaptım bu arada test ettim onayladım hemen paylasayım dedim
afiyet olsuun ellerine saglik mmmmm misGüünaaaydıınn :)))
Bugünün tatlısı benden kızlar :) hemen tarif veriyorum hemmmeeenn :) haa tiramisu yapıyoruz bu arada :)
1paket kedi dili bisküvi
Bisküvileri ıslatmak icin yarım bardak ılık süt + 1 bardak ılık su hatta biraz sıcaga yakın olsun suyumuz
1.5 corba kasıgı granül kahve
1.5corba kasıgı seker
Kreması icin ;
2yumurta sarısı
4bardak süt
3yemek kasıgı un
1yemek kasıgı nisasta
7yemek kasıgı seker
200gram labne
Uzeri icin ;
Kakao
Labne haric tum malzemeleri tenceremize koyup ocaga aliyoruz kremamizi guzelce pisiriyoruz. Daha sonra ilimaya birakiyoruz.
Ilidigi zaman icerisine 200gram labnemizi ekleyip guzelcee mikserle cirpiyoruz kremamiz hazir :)
Krema bi kenarda beklerkeen biskuvileri islatacagimiz kahvemizi hazirliyoruz.
Sonraa biskuvileri batirip borcama diziyoruz. Bu olcu kare borcam icin bu arada.ilk kati dizdikten sonra kremamizin yarisini uzerine dokuyoruz daha sonra kalan biskuvilerle ikinci kati yapip uzerini kremayla kapatiyoruz.
Buzdolabinda 2-3saat dinlendirdikten sonraa uzerine kakao eliyoruz :)
Afiyet bal seker olsun
Ben geceden yaptım bu arada test ettim onayladım hemen paylasayım dedim
Allah acil sifalar versin canim iyi olsun biran once kuzucukHerkese teşekkür ederim
Boğaz enfeksiyonu olmuş
Soldu yavrum resmen
İnleyip durur
Şimdi uyumaya çalışır
Ama ateşi var
Rabb im şifa versin
Aminn canım, mutlu yıllarEvet ya hala inanmak istiyorum :) güzel girelim güzel geçsin. Allah çocuklarımıza bize eşimize ailemize ve sevdiklerimize zeval vermesin. Hepinizi öpüyorum, mutlu yıllar.
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Onlara gelen bize gelsinkıyamam yavrum ya hemen geçsin inşallah
Allah acil sifalar versin canim iyi olsun biran once kuzucuk
mutlu pazarlar
6.5 ayin ustune yarin isbasi.baya zor gelecek ama yapacak birsey yok.daha iyi sartlar icin calismak zorundayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?