2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Saol canim

Merhaba kızlar. Bugün kızımla 5 ay 6 günlük beraberligimizin son günü yarın ise başlıyorum. Dokunsalar ağlayacak gibi hissediyorum :'(

Kızlar Merhaba uzun zamandır girmiyorum size bir şey danışmak istiyorum doğum çatlakları için bir şey yapıyor musunuz çok yeniyken tedavi etmekte daha başarılı sonuç alınıyormuş
Lazer tedavisi ile görüntüsü azaltılabiliyor. Ama tamamen geçme diye bir şey yok maalesef

Super_anne1411 canım biz ebebekteki mimzy mama sandalyesinde indirim beklerken, zam yapmışlar. 299 dan 399 a yükselmiş. Dolardaki kur farkından etkilendi sanırım kaldık mı antilopa Zaten ben de şu sel olaylarından dolayı çıkamadım hiç bakmak için

halam bakacak.her sabah birakacagiz

Vib almayalimmi direk antilopa mi gecis yaptik :) letgo ya baktinmi hic kizlardan biri ordan aldim demisti gerci bendeki sansla dolandiriciya denk gelirim bide onunla ugrasir dururm :)
Sabah 5ten beri degisik bi huysuzluk var edizde hic bi sekilde keyfini yerine getiremedim kakasi mukusluydu usuttukmu acaba bilemedim

Kızlar Merhaba uzun zamandır girmiyorum size bir şey danışmak istiyorum doğum çatlakları için bir şey yapıyor musunuz çok yeniyken tedavi etmekte daha başarılı sonuç alınıyormuş

er-yag lazer tedavisine devam ediyorum canım 2 seansta %50 azalma oldu diyebilirim. Bakalım kaç seans daha devam edecek

Emira SY canımm oglus nasıl oldu

bugün ateşi hic çıkmadı şükür canım ama yine de ilacını verdim çünkü ağrısı vardı heralde, mızmızdı biraz. Burnu da akmaya devam ediyor :) sizde ne var ne yok? Ediz ve saçları iyi mi

Tam emmemiş annesi muhtemelen. Jöle gibi kakası varsa o sadece ilk sütü emip son sütü almadığı için olabilir. Belki ediz paşa da diş çıkarıyordur. Letgo ya baktım eşim 2. El olmasını istemedi. 190 a minzy buldum başka sitede. İlgilenirsen link atarım.

O benim ben direkt elde aldım canım o yüzden risk yoktu. Geçmiş olsun ya herkes hasta

O zaman öp sümüklüyü yerime :))sabahtan beri huysuz bi turlu nesesini yerine getiremedim maymun etti beni iyice
Saclarimiz bu aralar gozumuze gelmek uzere tam ara boyda yana aliyoruz onune dusuyo biraz daha uzamasi lazim
bu da bizim oglanlara gelsin

Emzirirken dikkat ediyorum sirasina ama bilmiyorum olabilir yinede. Ayy keske dis cikarsa nasil hevesleniyorum bi bilsen :))) surekli ac bakimm agzini diyorum cocuga hep kontrol halindeyim :)

O benim ben direkt elde aldım canım o yüzden risk yoktu. Geçmiş olsun ya herkes hasta
Biliyorum bebegim unutmadim senin oldugunu da iste bi gizem yarattim kizlardan biri demek cok cekici geldi neden bilmiyorum
Elden alma sansim olursa alayim bende o zaman yoksa hiiic bulasmayim :)
Bu arada tesekkur ederiz teyzesi uyudu simdi bakalim gecemiz nasil gececek.
Senin kuzucuk nasil hersey yolundadir umarm

Arkadaşlar selam biz 4+da ek gıdaya basladik basladik baslayali kabiz iz kurtulmaya rum sebzeye basladik hala kabiz demiri kestim olmadı kayısı verdin olmadı kasik mamasi vermedim olmadı ne yapsam kabiz bio gaia da verdin duphalac veriyorum başta iyiydi aa yine kabiz oldu kafayı yicem allah rızası için akıl verin
pirinç ununu suyla yaptim içine pekmez ceviz kuru kayısi kuru incir koydum ama besin değeri çok düşük gibi geliyor sutle yapsam olurmu 5.5 aylığız

Kabızlık icin ıhlamuru tavsiye ediyorum bizde cok ise yarıyo.onun dısında diger dediklerin hakkında henuz ek gıdaya baslamadgm icin bi fikrim yok malesef

Kabızlık varsa pirinç unu, muz ve papates verme bir süre. Bunun dışında inek sütü 1 yaşına kadar yasak. Devam sütü veya anne sütü kullanabilirsin. Ama pirinç ununu bir süre verme. Muhallebi yerine meyve sebze püresi verirsin

Isin garibi biberon almiyo çocuk kasik.mamasina basladik baslayali biberon veremiyorum sabah 11 gibi Yoğurtlu meyve yapiodum öğlen sebze aksama da kasik mamasi şimdi nasıl yapayım
sabahtan sadece meyve vereym öğlen sebze patatessiz aksama da yoğurt gece Uyurken biberon alır belki ben emziriorumda bu arada sutum az diye basladik ay maf oldu cocum sinir oldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…