- 11 Temmuz 2011
- 1.134
- 460
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.381
Ayln1107 .!.:Kabızıhlan ıhlamuru tavsiye ediyorum bizde siirngayla şu veriom düşün artık ık un dısında diger dediklerin hakkında henuz ek gıdaya baslamadgm icin bi fikrim yok malesef
O zaman öp sümüklüyü yerime :))sabahtan beri huysuz bi turlu nesesini yerine getiremedim maymun etti beni iyice
Saclarimiz bu aralar gozumuze gelmek uzere tam ara boyda yana aliyoruz onune dusuyo biraz daha uzamasi lazim
bu da bizim oglanlara gelsin
Evet aslında daha iyi olur bana da haber verir misin doktora sorarsanBende alayım bari canım çocuk 5 gün çıkamadı geçen gün fitil verdik artık inşallah faydası olur , bi arkadaşımda ben hiç kan için ilaç vermedim hep organik pekmez verdim azar azar kan değerleri de çok iyi çıktı dedi doktora bi sormak lazım versek olur mu diye
4 aylikken çok erken ve çok fazla şey veriyorsun gibi geldi ben 5de başladım ama günde sadece bir ogün o da çok değil yarım fincan filan sabah öğlen akşam verirsen alışır devam sutu vermen gerekmiyor mu sutun yetmiyorsa?Isin garibi biberon almiyo çocuk kasik.mamasina basladik baslayali biberon veremiyorum sabah 11 gibi Yoğurtlu meyve yapiodum öğlen sebze aksama da kasik mamasi şimdi nasıl yapayım
sabahtan sadece meyve vereym öğlen sebze patatessiz aksama da yoğurt gece Uyurken biberon alır belki ben emziriorumda bu arada sutum az diye basladik ay maf oldu cocum sinir oldum artık
mutlu pazarlar
6.5 ayin ustune yarin isbasi.baya zor gelecek ama yapacak birsey yok.daha iyi sartlar icin calismak zorundayiz
Ah yavrum üzülme inşaallah kısa zamanda alışacaksınMerhaba kızlar. Bugün kızımla 5 ay 6 günlük beraberligimizin son günü yarın ise başlıyorum. Dokunsalar ağlayacak gibi hissediyorum :'(
Er_yağ lazer tedavisi nasıl oluyor acaba bi de görünümü nasıl azalıyorer-yag lazer tedavisine devam ediyorum canım 2 seansta %50 azalma oldu diyebilirim. Bakalım kaç seans daha devam edecek
Er_yağ lazer tedavisi nasıl oluyor acaba bi de görünümü nasıl azalıyor
Sabah tadımlık meyve suyu/püresi öğlede yine tadımlık sebze püresi 1-2 damla zeytinyağı ekleyerek, akşam da yoğurt. Bunlar tek seferde 1-2 tatlı kaşığını geçmesin. 1 günde toplam 1 çay bardağı olacak şekilde olmalı. Kaşık mama için erken. Suyu veya bitki çaylarını zatenn biberonla verme. Kaşıkla ver, kaşığa alışsın. 1 damla bile içse kaşık kullan. Şuan kakası düzelene kadar ek gıda verme bence. 1-2 gün dinlensin bağırsaklar. Biberon için de değiştirerek deneyebilirsin. Başka bir biberon dene. Burada bir arkadaş en son medelayı tuttu demişti ama ben aventçiyim :) severek kullanıyoruz.Isin garibi biberon almiyo çocuk kasik.mamasina basladik baslayali biberon veremiyorum sabah 11 gibi Yoğurtlu meyve yapiodum öğlen sebze aksama da kasik mamasi şimdi nasıl yapayım
sabahtan sadece meyve vereym öğlen sebze patatessiz aksama da yoğurt gece Uyurken biberon alır belki ben emziriorumda bu arada sutum az diye basladik ay maf oldu cocum sinir oldum artık
Sabaha kadar uyumadık bugün vok huysuzdu şuan ise gitmeye çalışıyorum ama bayilcam çok kötüyüm ayyyy nolur çocuklar hasta olmasın yaBiliyorum bebegim unutmadim senin oldugunu da iste bi gizem yarattim kizlardan biri demek cok cekici geldi neden bilmiyorum
Elden alma sansim olursa alayim bende o zaman yoksa hiiic bulasmayim :)
Bu arada tesekkur ederiz teyzesi uyudu simdi bakalim gecemiz nasil gececek.
Senin kuzucuk nasil hersey yolundadir umarm
Çok geçmiş olsunHerkese teşekkür ederim
Oğlumun ateşi düşmüştü yine yükseldi
Boğaz enfeksiyonu olmuş
Doktora gittik antibiyotik başladık
Soldu yavrum resmen
İnleyip durur
Allah ım çocuklar hasta olmasın aminnn
Şimdi uyumaya çalışır
Ama ateşi var
Rabb im şifa versin
Pazı ve ıspanak da verebilirsin. Brokoli gaz yapmadı mı? Problem yaşamadıysanız pırasa da verebilirsin. Pürelerinin içine pirinç ve zeytinyağı ekleyebilirsin. Meyve pürelerine de tarçın ekleyebilirsin.Kızlar meraba, havuç patates balkabağı brokoli bu sebzeleri verdim başka ne sebze verebilirim bir de bazı sebzeleri karıştırıp püre şeklinde veriyorum içine başka ne koyabilirim
Pazı ve ıspanak da verebilirsin. Brokoli gaz yapmadı mı? Problem yaşamadıysanız pırasa da verebilirsin. Pürelerinin içine pirinç ve zeytinyağı ekleyebilirsin. Meyve pürelerine de tarçın ekleyebilirsin.
Tamam canım, gaz konusuna gelince dikkat etmedim farkedilecek kadar etkilemedi demek ki bugün de verdim dikkat etcem yapacak mi bakalım, pirinç koyuyorum hergun koysam sıkıntı olur mu acaba bir de 2 günde bir yulaflı mahallebi yapıyorum günlük tahıl alımı fazla olur mu onu düşünüyorumPazı ve ıspanak da verebilirsin. Brokoli gaz yapmadı mı? Problem yaşamadıysanız pırasa da verebilirsin. Pürelerinin içine pirinç ve zeytinyağı ekleyebilirsin. Meyve pürelerine de tarçın ekleyebilirsin.
Bunları buharda pişirip suyu ile ezerek veriyorum :) evet 2-3 kaşık maksimumbunları nasıl hazırlıyosunuz kızlar bide ne kadar yiyo birkaç kaşık filandır heralde :)
Brokoli aslında 8. Aydan önce pek verilmiyor. Soğangiller de öyle. Pirinç hergün verdiğinde kabız olmuyorsa, verebilirsin. Tahıl alımı fazla değil zaten 2 günde bir veriyorsun. Kabızlık konusunda dikkatli ol sadece. Günlük 1 kez tahıl grubu tüketebilir zatenTamam canım, gaz konusuna gelince dikkat etmedim farkedilecek kadar etkilemedi demek ki bugün de verdim dikkat etcem yapacak mi bakalım, pirinç koyuyorum hergun koysam sıkıntı olur mu acaba bir de 2 günde bir yulaflı mahallebi yapıyorum günlük tahıl alımı fazla olur mu onu düşünüyorum
evet çorba 8 aydan sonra sanırım yinede bi doktoruna sor bu aylardaki ek gıda haşlanmış sebze, meyve püresi meyve suyu, yumurta sarısı lor peyniri ve yoğurt bildiğim kadarıyla.Canım başlangıç için yeterli bence, hemen çorbalara başlamak için erken, diğer hafif yoğurt, meyve ile başla 1 hafta. Yumurtanında beyazını 1 yaşına kadar verilmiyor
çok fazla karıştırma bence malum alerjik durumlar olabiliyor. En fazla iki sebzeyi karıştırarak ver. Mevsim sebzeleri verebilirsin. Havuç, patates, tatlı kabak ben şimdilik bunları veriyorum sebze olarakKızlar meraba, havuç patates balkabağı brokoli bu sebzeleri verdim başka ne sebze verebilirim bir de bazı sebzeleri karıştırıp püre şeklinde veriyorum içine başka ne koyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?