2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayln1107 .!.:
Kabızıhlan ıhlamuru tavsiye ediyorum bizde siirngayla şu veriom düşün artık ık un dısında diger dediklerin hakkında henuz ek gıdaya baslamadgm icin bi fikrim yok malesef

Canim benim oglan biberonla ne su iciyo ne ihlamur ne rezene ne yapsam iciremiom siringayla su veriom dusun artik

siz daha kesmediniz mi hiç? Ben 2-3 kere uçlarından aldım gözüne girmesin diye aman Ediz hasta olmasın da varsın gülmesin, gerçi Salih de once huysuzdu sonra o gece ateşi çıktı 4 gündür tatildeydim ilgilendim de yarın okula gideceğim, inşallah babannesi idare edebilir kuzumu...

Tamam öperim inşallah sen de Ediz i öp annesi :)

Evet aslında daha iyi olur bana da haber verir misin doktora sorarsan

4 aylikken çok erken ve çok fazla şey veriyorsun gibi geldi ben 5de başladım ama günde sadece bir ogün o da çok değil yarım fincan filan sabah öğlen akşam verirsen alışır devam sutu vermen gerekmiyor mu sutun yetmiyorsa?

mutlu pazarlar

6.5 ayin ustune yarin isbasi.baya zor gelecek ama yapacak birsey yok.daha iyi sartlar icin calismak zorundayiz

Allah kolaylık versin canım
Ah ben de düşünüp dururum
Bakalım nasıl olacak

Merhaba kızlar. Bugün kızımla 5 ay 6 günlük beraberligimizin son günü yarın ise başlıyorum. Dokunsalar ağlayacak gibi hissediyorum :'(
Ah yavrum üzülme inşaallah kısa zamanda alışacaksın
Her şey onlar için

Er_yağ lazer tedavisi nasıl oluyor acaba bi de görünümü nasıl azalıyor

karnıma lazerle atış yapıyor doktor. Pek aci hissi olmuyor ama sonrasında biraz yanma oluyor. Cildin kollojen yapısını uyarıp kendi kendini iyilestirmesini sağlıyormuş. Bende catlakların çukur hissi neredeyse tamamen geçti sadece kırmızı renk kaldı. Hani bir yara olur da iyileşir ama cildin o bölgesi kırmızı kalmaya devam eder ya iste öyle :) o da zamanla iyileşir diye umuyorum. Biraz maddi olarak pahalı bir uygulama ama bence değer. Sonuçta psikolojimi bozup psikologa gitsem daha çok para ödeyeceğim ama dimi

Sabah tadımlık meyve suyu/püresi öğlede yine tadımlık sebze püresi 1-2 damla zeytinyağı ekleyerek, akşam da yoğurt. Bunlar tek seferde 1-2 tatlı kaşığını geçmesin. 1 günde toplam 1 çay bardağı olacak şekilde olmalı. Kaşık mama için erken. Suyu veya bitki çaylarını zatenn biberonla verme. Kaşıkla ver, kaşığa alışsın. 1 damla bile içse kaşık kullan. Şuan kakası düzelene kadar ek gıda verme bence. 1-2 gün dinlensin bağırsaklar. Biberon için de değiştirerek deneyebilirsin. Başka bir biberon dene. Burada bir arkadaş en son medelayı tuttu demişti ama ben aventçiyim :) severek kullanıyoruz.

Sabaha kadar uyumadık bugün vok huysuzdu şuan ise gitmeye çalışıyorum ama bayilcam çok kötüyüm ayyyy nolur çocuklar hasta olmasın ya

Kızlar meraba, havuç patates balkabağı brokoli bu sebzeleri verdim başka ne sebze verebilirim bir de bazı sebzeleri karıştırıp püre şeklinde veriyorum içine başka ne koyabilirim

Çok geçmiş olsun bizde de sıkıntılar var 1 ayı geçti genzindeki balgami atamıyor yavrucum ateşi yok gece rahat uyuyor diye doktorumuz antibiyotik vermiyor ben de napicami şaşırdım

herkese iyi seneler kızlar artık eskisi gibi giremiyorum malum iki tane fıstığım var...bugün hepatit hariç aşıları olduk hepatit yokmuş ne salakça bi durum...onun dışında 9 kilo 66 cm....umarım herkes iyidir sevgiler

Kızlar meraba, havuç patates balkabağı brokoli bu sebzeleri verdim başka ne sebze verebilirim bir de bazı sebzeleri karıştırıp püre şeklinde veriyorum içine başka ne koyabilirim
Pazı ve ıspanak da verebilirsin. Brokoli gaz yapmadı mı? Problem yaşamadıysanız pırasa da verebilirsin. Pürelerinin içine pirinç ve zeytinyağı ekleyebilirsin. Meyve pürelerine de tarçın ekleyebilirsin.

Pazı ve ıspanak da verebilirsin. Brokoli gaz yapmadı mı? Problem yaşamadıysanız pırasa da verebilirsin. Pürelerinin içine pirinç ve zeytinyağı ekleyebilirsin. Meyve pürelerine de tarçın ekleyebilirsin.

bunları nasıl hazırlıyosunuz kızlar bide ne kadar yiyo birkaç kaşık filandır heralde :)

Tamam canım, gaz konusuna gelince dikkat etmedim farkedilecek kadar etkilemedi demek ki bugün de verdim dikkat etcem yapacak mi bakalım, pirinç koyuyorum hergun koysam sıkıntı olur mu acaba bir de 2 günde bir yulaflı mahallebi yapıyorum günlük tahıl alımı fazla olur mu onu düşünüyorum

Brokoli aslında 8. Aydan önce pek verilmiyor. Soğangiller de öyle. Pirinç hergün verdiğinde kabız olmuyorsa, verebilirsin. Tahıl alımı fazla değil zaten 2 günde bir veriyorsun. Kabızlık konusunda dikkatli ol sadece. Günlük 1 kez tahıl grubu tüketebilir zaten

Canım başlangıç için yeterli bence, hemen çorbalara başlamak için erken, diğer hafif yoğurt, meyve ile başla 1 hafta. Yumurtanında beyazını 1 yaşına kadar verilmiyor
evet çorba 8 aydan sonra sanırım yinede bi doktoruna sor bu aylardaki ek gıda haşlanmış sebze, meyve püresi meyve suyu, yumurta sarısı lor peyniri ve yoğurt bildiğim kadarıyla.

çok fazla karıştırma bence malum alerjik durumlar olabiliyor. En fazla iki sebzeyi karıştırarak ver. Mevsim sebzeleri verebilirsin. Havuç, patates, tatlı kabak ben şimdilik bunları veriyorum sebze olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…