- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.401
Bizim doktor balgam söken şurup verdi rahatladı yavrum, geçmiş olsunÇok geçmiş olsunbizde de sıkıntılar var 1 ayı geçti genzindeki balgami atamıyor yavrucum ateşi yok gece rahat uyuyor diye doktorumuz antibiyotik vermiyor ben de napicami şaşırdım
Hepsini karistirmiyorum canim mesela dun kabakla patatesi karistirdim içine az pirinç koydum ikiden fazla yapmıyorumçok fazla karıştırma bence malum alerjik durumlar olabiliyor. En fazla iki sebzeyi karıştırarak ver. Mevsim sebzeleri verebilirsin. Havuç, patates, tatlı kabak ben şimdilik bunları veriyorum sebze olarak
Yaa bilmiyordum o zaman artik vermeyeyim, sebzeye koymak yerine bir aksam pirinç unuyla diğer aksam yulaf unuyla muhallebi yapayım en iyisi günlük tahıl o şekilde olsunBrokoli aslında 8. Aydan önce pek verilmiyor. Soğangiller de öyle. Pirinç hergün verdiğinde kabız olmuyorsa, verebilirsin. Tahıl alımı fazla değil zaten 2 günde bir veriyorsun. Kabızlık konusunda dikkatli ol sadece. Günlük 1 kez tahıl grubu tüketebilir zaten
hangi site oTam emmemiş annesi muhtemelen. Jöle gibi kakası varsa o sadece ilk sütü emip son sütü almadığı için olabilir. Belki ediz paşa da diş çıkarıyordur. Letgo ya baktım eşim 2. El olmasını istemedi. 190 a minzy buldum başka sitede. İlgilenirsen link atarım.
Kidimamihangi site o
Çok şükür daha iyiyiz canım ateşimiz şimdilik düştü çok şükğrSahihuban geçmiş olsun canım simdi nasıl ateşi falan
4 aylikken çok erken ve çok fazla şey veriyorsun gibi geldi ben 5de başladım ama günde sadece bir ogün o da çok değil yarım fincan filan sabah öğlen akşam verirsen alışır devam sutu vermen gerekmiyor mu sutun yetmiyorsa?
Sabah tadımlık meyve suyu/püresi öğlede yine tadımlık sebze püresi 1-2 damla zeytinyağı ekleyerek, akşam da yoğurt. Bunlar tek seferde 1-2 tatlı kaşığını geçmesin. 1 günde toplam 1 çay bardağı olacak şekilde olmalı. Kaşık mama için erken. Suyu veya bitki çaylarını zatenn biberonla verme. Kaşıkla ver, kaşığa alışsın. 1 damla bile içse kaşık kullan. Şuan kakası düzelene kadar ek gıda verme bence. 1-2 gün dinlensin bağırsaklar. Biberon için de değiştirerek deneyebilirsin. Başka bir biberon dene. Burada bir arkadaş en son medelayı tuttu demişti ama ben aventçiyim :) severek kullanıyoruz.
Canım bildiğim kadarıyla o site de ikinci el satıyor katta dediğin sandalyeyi bende gormustum 190 TL yeKidimami
ben tarhanayi sade veriyorum.irmik ya da pirinc kullanabilirsin.ben 5.5 ayindan sonra irmik ve pirinc kullandimBirde arkadaşlar tarhana koysam biraz sebze pureleri ne olurmu dokunur mu ben şimdi pirinç de patates de vermiyorum kivam alsın ve tadı olsun diye koymak istiyorum ama
Çok şükür canım miniklere bişey olmasınÇok şükür daha iyiyiz canım ateşimiz şimdilik düştü çok şükğr
Benim oglum sebze verince yemiyo oguruyo bide yogutla karistirip verecegim bakalim yicek miçok fazla karıştırma bence malum alerjik durumlar olabiliyor. En fazla iki sebzeyi karıştırarak ver. Mevsim sebzeleri verebilirsin. Havuç, patates, tatlı kabak ben şimdilik bunları veriyorum sebze olarak
6 ayı doldurmadıysa sebze verme bence. . Bide yoğurdu sade verin ki tadına alışsın diyolar. Ben şimdilik 2 en fazla 3 öğün veriyorum.Benim oglum sebze verince yemiyo oguruyo bide yogutla karistirip verecegim bakalim yicek mi
Günlük mayaladığın yoğurt. . Elma püresi, muz püresi, havuç suyu. . Ama en fazla yarım fincanla başla..Kızlar merhaba biz 29 temmuz doğumluyuz artık ufak ufak bişeyler vereyim diyorum ne önerirsiniz neler verebilirim çok deneyimsiziM sizlerden fıkır almak güzel
Evet canım 2. El, eşim boşver dediği için almayı düşünmedim. Aylin in ilgisini çeker diye söyledim :)Canım bildiğim kadarıyla o site de ikinci el satıyor katta dediğin sandalyeyi bende gormustum 190 TL ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?