2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok geçmiş olsun bizde de sıkıntılar var 1 ayı geçti genzindeki balgami atamıyor yavrucum ateşi yok gece rahat uyuyor diye doktorumuz antibiyotik vermiyor ben de napicami şaşırdım
Bizim doktor balgam söken şurup verdi rahatladı yavrum, geçmiş olsun

çok fazla karıştırma bence malum alerjik durumlar olabiliyor. En fazla iki sebzeyi karıştırarak ver. Mevsim sebzeleri verebilirsin. Havuç, patates, tatlı kabak ben şimdilik bunları veriyorum sebze olarak
Hepsini karistirmiyorum canim mesela dun kabakla patatesi karistirdim içine az pirinç koydum ikiden fazla yapmıyorum

Yaa bilmiyordum o zaman artik vermeyeyim, sebzeye koymak yerine bir aksam pirinç unuyla diğer aksam yulaf unuyla muhallebi yapayım en iyisi günlük tahıl o şekilde olsun

hangi site o

iyi aksamlar

ilk is gunu iyi gecti.kizim da durmus cok sukur.sabah emzirip biraktim.sonra yumurta peynir keci sutlu buskuvi ve su ile kahvaltisini yapmis.sonra sagdigim sutu icmis.ikindiye dogru da yogurdunu yemis.tarhanasini icmeden uyumus sonra da ben gittim zaten.corbamiz yarina kaldi.simdi aksam meyvemizi yiyecegiz.

Yok canım şu an 5.5 aylık 4 aylikken sadece kasik mamasi ve yoğurt la baslamistik

Biz meyveyi 1.5 aydır yiyoruz zaten tam kaseye geçtik kasik mamasi da 1.5 aydır veriyorum ama kabizdan ara ara ara vermiştim bu ay sebze eklendi oğlum 5.5 aylık Yogurt ta veriyorum devam sütünü doktorum çok desteklemedi beni memeyi birakmasin diye ama biberon dan korkarken şimdi biberon vermiyorum bugün biraz devam sutu verebildim gerçi bakalım akşam kasik mamasi yerine yoğurt Verdim üstüne devam sutu 11 de bi devam sutu daha vericem her gün duphalac içiriyorum doktorum verdirtiyo bisi olmaz dimi düzene giren kadar devam dedi veriyorum

Birde arkadaşlar tarhana koysam biraz sebze pureleri ne olurmu dokunur mu ben şimdi pirinç de patates de vermiyorum kivam alsın ve tadı olsun diye koymak istiyorum ama

Birde arkadaşlar tarhana koysam biraz sebze pureleri ne olurmu dokunur mu ben şimdi pirinç de patates de vermiyorum kivam alsın ve tadı olsun diye koymak istiyorum ama
ben tarhanayi sade veriyorum.irmik ya da pirinc kullanabilirsin.ben 5.5 ayindan sonra irmik ve pirinc kullandim

çok fazla karıştırma bence malum alerjik durumlar olabiliyor. En fazla iki sebzeyi karıştırarak ver. Mevsim sebzeleri verebilirsin. Havuç, patates, tatlı kabak ben şimdilik bunları veriyorum sebze olarak
Benim oglum sebze verince yemiyo oguruyo bide yogutla karistirip verecegim bakalim yicek mi

Benim oglum sebze verince yemiyo oguruyo bide yogutla karistirip verecegim bakalim yicek mi
6 ayı doldurmadıysa sebze verme bence. . Bide yoğurdu sade verin ki tadına alışsın diyolar. Ben şimdilik 2 en fazla 3 öğün veriyorum.
Muz yada elma püresi, yoğurt yada pirinç unu. . Tam 6 ayı doldursun yoğurt çorbası ve sebze çorbasına başlıcam inş.. bu arada miktar olarak yarım fincan falan veriyorum.

Kızlar merhaba biz 29 temmuz doğumluyuz artık ufak ufak bişeyler vereyim diyorum ne önerirsiniz neler verebilirim çok deneyimsiziM sizlerden fıkır almak güzel

Kızlar merhaba biz 29 temmuz doğumluyuz artık ufak ufak bişeyler vereyim diyorum ne önerirsiniz neler verebilirim çok deneyimsiziM sizlerden fıkır almak güzel
Günlük mayaladığın yoğurt. . Elma püresi, muz püresi, havuç suyu. . Ama en fazla yarım fincanla başla..

Kizlar gunaydinnnn
Yogurdu devam sütü ile yapabilirsin dedi dr. Ben de anne sütünün icine biraz devam sütü katip yaptim uygar sevdi yedi ama ben de denedim tabiki uygara yedirmeden önce tadı hic yoğurt gibi değildi.
Siz yogurdu devam sütüyle mi yapiyorsunuz keci ya da inek sütüyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…