- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.421
Kesersem bi daha uzamayacakms gibi geliyosiz daha kesmediniz mi hiç? Ben 2-3 kere uçlarından aldım gözüne girmesin diyeaman Ediz hasta olmasın da varsın gülmesin, gerçi Salih de once huysuzdu sonra o gece ateşi çıktı 4 gündür tatildeydim ilgilendim de yarın okula gideceğim, inşallah babannesi idare edebilir kuzumu...
Tamam öperim inşallah sen de Ediz i öp annesi :)
Kesersem bi daha uzamayacakms gibi geliyobide daha yeni bu kadar uzadi :) ediz usutmus sanirim karnimiz gurul gurul bi kac gecedr huysuzdu bugun iyu uyandi sukur.
Salih nasil sen nasilsin
Hazır sütle yapıyorum. .Kizlar gunaydinnnn
Yogurdu devam sütü ile yapabilirsin dedi dr. Ben de anne sütünün icine biraz devam sütü katip yaptim uygar sevdi yedi ama ben de denedim tabiki uygara yedirmeden önce tadı hic yoğurt gibi değildi.
Siz yogurdu devam sütüyle mi yapiyorsunuz keci ya da inek sütüyle mi
Bizimki saçlı doğmuştu.. 7.gün kesmek sünnet diye kestik. Daha yeni uzuyor. .Salihin ateşi bir daha cikmadi ama burnu hala akmaya devam ediyor o yüzden uykusundan ağlayarak uyanıyor burnu tıkanınca... Ben de sanki hasta olacak gibiyim. Çarşambaya kadar disimi sıkmaya çalışıyorum. Tam da öğrencilerimin sınav haftasıneyseki çarşamba aksam evime döneceğim...
Ben de salihin saçlarına hic kıyamıyorum ya bakalım ne zamana kadar boyle kesmeden devam edeceğiz :) edizin karnını tülbentle sar canım iyi gelir inşallah...
Tarhana veren arkadaşlar var ama ben tarhana 8. Aydan önce önermiyorum. Tarhana unla yapılıyor, buğday unu da 8. Aya kadar yasak olduğuna göre, otomatik olarak un giren herşey 8. Aya kadar verilmiyor. Sebze püresi Zaten bayağı kıvamlı oluyor. Ek birşeye gerek var mı? Suyunu fazla koyma ya da buharda susuz pişirip ez.Birde arkadaşlar tarhana koysam biraz sebze pureleri ne olurmu dokunur mu ben şimdi pirinç de patates de vermiyorum kivam alsın ve tadı olsun diye koymak istiyorum ama
Bunları buharda pişirip suyu ile ezerek veriyorum :) evet 2-3 kaşık maksimum
Kizlar gunaydinnnn
Yogurdu devam sütü ile yapabilirsin dedi dr. Ben de anne sütünün icine biraz devam sütü katip yaptim uygar sevdi yedi ama ben de denedim tabiki uygara yedirmeden önce tadı hic yoğurt gibi değildi.
Reddebilir, bu hiç yemeyecek anlamına gelmiyor. Tekrar tekrar deneyin. Ama sade vermeye çalışın önce. Bir De anne istiyor olabilir. İşten gidince sen de vermeyi dene yoğurdu falanbende dün yoğurt verdim almak istemiyo içine birazda köyden gelen doğal pekmez damlattım oda farda etmedi bugün de biberonu almak istemiyomuş dünkü yoğurtdan mı etkilendi acaba diyorum
Süperrrrr:))edizin uyku problemi aryanın beslenme problemi gibiydi:)şükür siz çözmüşsünüz darısı bize inşallahYaa tracy bacı gibi hissediyorum kendimi şuan edize fısıldayan aylin simdi diger kuzular icin is başında
Duy L Light Of God duy nerdeeen nereye :) hatirla o acaba bugun ediz hic uyudumu diye topige girdigin günleri hatırlaa
Canım bence boşver bu sonradan çıkma usülleri bal gibi inek yoğurdu varken, zaten anne sütü veya devam sütü içiyor çocuk ordan gereken vitamini alıyor, birde kalkıp onu yoğurt yapmak anlamsız geliyor bana. Nacizane fikrim..Kizlar gunaydinnnn
Canim buzlukta sütlerim var bi ara sütüm cok azalmisti korkudam her iki saate bi sagdim 40 50 poset süt var atmaya kıyamıyorum. Memişten taze taze akıyor iken de buzluktan vermek istemiyorum. Amac onlari degerlendirmek. Bem tadini sevmedim zaten de paşamız sevdi sapir şupur yedi.Canım bence boşver bu sonradan çıkma usülleri bal gibi inek yoğurdu varken, zaten anne sütü veya devam sütü içiyor çocuk ordan gereken vitamini alıyor, birde kalkıp onu yoğurt yapmak anlamsız geliyor bana. Nacizane fikrim..
Reddebilir, bu hiç yemeyecek anlamına gelmiyor. Tekrar tekrar deneyin. Ama sade vermeye çalışın önce. Bir De anne istiyor olabilir. İşten gidince sen de vermeyi dene yoğurdu falan
Yanıtladığın için teşekkür ederim. Benimki ler kırmızılı bacak arkamda çok var bi de maliyeti ne kadarkarnıma lazerle atış yapıyor doktor. Pek aci hissi olmuyor ama sonrasında biraz yanma oluyor. Cildin kollojen yapısını uyarıp kendi kendini iyilestirmesini sağlıyormuş. Bende catlakların çukur hissi neredeyse tamamen geçti sadece kırmızı renk kaldı. Hani bir yara olur da iyileşir ama cildin o bölgesi kırmızı kalmaya devam eder ya iste öyle :) o da zamanla iyileşir diye umuyorum. Biraz maddi olarak pahalı bir uygulama ama bence değer. Sonuçta psikolojimi bozup psikologa gitsem daha çok para ödeyeceğim ama dimi
Devam sütü ile sevmediyse zorlama bence. Yoğurttan soğur. O sütleri de yoğurt yapmaktan ziyade meyve/sebze püreleri ve muhallebiye katabilirsin. Atma yazıktır. Çorba yapıyorsan sütlü çorba vs kullanabilirsin.Canim buzlukta sütlerim var bi ara sütüm cok azalmisti korkudam her iki saate bi sagdim 40 50 poset süt var atmaya kıyamıyorum. Memişten taze taze akıyor iken de buzluktan vermek istemiyorum. Amac onlari degerlendirmek. Bem tadini sevmedim zaten de paşamız sevdi sapir şupur yedi.
Valla bilmiyorum dr da devam sütü ile yap yogurdunu dedi
Sagol canim. Allah cumlemizin evladini bagislasin.
Yanıtladığın için teşekkür ederim. Benimki ler kırmızılı bacak arkamda çok var bi de maliyeti ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?