2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

6. Ay- yoğurt, yumurta, sebze/meyve püresi, basit muhallebi
7. Ay- peynir, sebze çorbaları, et/tavuk/balık tereyağı
8. Ay- tahıllar ve kuru baklagiller
Şeklinde gidersen daha iyi bir geçiş olur

Ühühühü ben buraya bile giremiyorum aynı durumdayız uyku yok mızmız sürekli

Kızlar buğday nişastası ile mama yapan veren varmı benim kız mamayı reddediyor artık başka tatlar istiyor akşamları vermek istiyorm

6. Ay- yoğurt, yumurta, sebze/meyve püresi, basit muhallebi
7. Ay- peynir, sebze çorbaları, et/tavuk/balık tereyağı
8. Ay- tahıllar ve kuru baklagiller
Şeklinde gidersen daha iyi bir geçiş olur
Ne kadar olcu yeterli olur peki 6.ay icin.m uhallebiyi irmikle yapıyoruz süt katmadan diye biliyorum doğru mu.

Kızlar iyi akşamlar

Oğlum çok huzursuz

Hiç durmak istemiyor

Otursak kızıyor ayağa kalksak kızıyor bi beş dakka oyalanıyor sonra yine huzursuz

Hep ısırmaya çalışıyor sağı solu bizi ne geçerse eline
Yanaklarımdan tutup kendine çekiyor ısırmaya çalışıyor çenemi yakalamaya çalışıp ısırıyor
Sanırım dişler
Ama ne kadar sürer acep
Bi de kakasını çok sıvı yapmış ve de altını açtığımda yeniden yaptı

Bir de şu dönme olayına taktımmm
Oğlum pek hareketli değil
Aslında el kol ayaklar hiç durmuyor ama
Emeklemeye çalışmak veya dönmek pek yaptığı şey değilll

Sizler de durumlar nasılll
Acil yardım

İyi bi anne miyim diye bile sorgulamaya başladım kednimiii

Pek iyi değilimmmm

Ben devam sütüyle yapıyorum tadı yoğurt gibi oluyo
Canim nasil yapiyosun ölçüleri bana da yazar misin.
Sen emziriyorsun bebegini dimi yanlis hatirlamiyorum. Anne sütüyle devam sütünü karistirip denedin mi
Rica etsem bana ölçülerini ve yogurdun resmini yollar misin benimki görüntü olarak da bi garip oldu sanki

Benim kızım da aynı cenemi felaket isiriyor o damaklariyla anneme de yapıyor aynısını demek ki çok canlari yanıyor.kaka desen hep cıvık ve 4kere yapıyor genelde. Dönme olayına çok takılma canım benim kızım birden dönmeye başladı hemde ilk yüz ustu sonra sırt üstü. Yere battaniye atip ona koymak hareketlerine yardımcı oluyor. Kendini suçlama bu anların tadını çıkarmaya çalış derim

matsiyahoje canim ben de uyku duzeni olusturdum saat 9da uyutuyorum mutlaka
Ilk baslarda gece 1 2 allah ne verdiyse uyumuyo bi türlü cocuk. Inat ettim dedim 9da yatacak ilk gun 2 saat uyumadi sallaya sallaya bi hal oldum
2.gün yine 2 saat uyumadi sonra yavaş yavas duzene girmeye başladı simdi de 9da yatiriyorum en fazla 10 15 dk uyumuş oluyo. Ama ben besik sallayan annelerdenim bebeği sallamaya karsiysan bilemem ama 10 dk salliyorum müzik açıyorum bebek sarkilari uyuyo. Keyfi yerindeyse 3 saatte bir uyanır değilse 1.5 2 saatte uyanir emzirip tekrar yatırıyorum kesinlikle ışığı acmiyorum.
Bu arada unuttum Tavana yıldız yansitan kaplumbaga gece lambalari var ya ilk onunla alıştı tavana bakip bakip sesler cikara cikara uyudu
Ayyyy sanki bana sordun ne cok konustum
Ama isine yarar belki denizde de etkili olur
Kolay gelsin

Son düzenleme:
Canimcim benim paşa da 2 temmuz doğumlu. Daha yeni dönmeye basladi ben de cok takmistim kafaya ama dönüyorlar er gec. Simdi de altini zor bagliyorum aylarin acisini cikariyo devamli dönüyo. Benimkinde de şöyle bi durum var sadece soldan dönebiliyor ve sirt ustunden yuz üstüne dönüyo. Yüz üstünden sırt üstüne gwriye dönemiyo.
Bence sen takma kafana dönüp dönmeme olayoni. Zaten kactir okuyorum hep huzursuz bebegin. Ertugrul muydu adi
Sen huzursuzlugunu gidermeye calis annesi. Kulagina falan baktilar mi belki kulagi agriyodur ya da ayak parmaklarina ellerinin icine koltuk altlarina iyice bi bak belki bi kizarikli falan vardir. Haaa cnm bu arada arkadasimin bebeği dw cok huysuzdu anüs çatlaması varmis. Sen iyice bi araştır. Belki de hic bisey yoktur dönem dönem böyle büyüme ataklari olabilirmis.
Döner paşamız meraklanma sen iyi bi annesin
Sakin kendine haksizlik etme

Canım Allah razı olsun cevabın için
Kulakta felan bi sorun yok
Doktor kontrolümde bakıyor
Ancak şu diş olayı diye düşünüyorum
Ayrıca bu kış evet çok hasta olduk
Napsam bilemedim ‍
Dediklerini düşüncem
Dönme olayı dediğin gibi de insn düşünmeden edemiyor maalesef
Bakalım biraz bakım şeklimizi değiltircem

Teşekkür ederim canımmm
Yere koyuyorum
Sağına soluna dönüyor ama yuvarlanma olayı iki üç kere oldu başka da olmadı
Bizim yavru Da 3 kez cıvık yaptııı
Şüphelerim dişi ama bakalım ne zaman çıkacak

Yere battaniye ser canim üstüne de temiz bi kundak yatir sevdiği oyuncaklari sagina soluna koy yardim et dönmesine görürsün yakinda dönecektir

Ya ben hiç yapamıyorum uğraştım baya ama bazen gündüz çok uyuyor gece uykusuna geç yatıyor zorla uyutmaya çalışsan çok aglar.bugün gündüz az uyudu hemen daldı uykuya yani saati gelene kadar beklicekmisin uyksusu gelse nasıl olcak

Bebeğinizin dönmesini istiyorsanız yere yorgan açın.. ben yaklaşık 2 aydır yere yorgan atıp bırakıyorum. Benimki maşallah erken döndü yeni yeni 2 kez üst üste dönüyor..

Dogru hatırlıyosun canım emiyo küçük püre kavanozlarına yapıyorum 4 ölcek mama katıyorum yarın yaptığımda foto atarım canım kıvamı biraz farklı oluyo normal yogurttan biraz sıvı anne sütüyle hiç denemedim canım buzluktan sütümü cıkardım 2 kere denedim vermeyi almadı agır bi kokusu vardı ben bile hissediyodum

Canım benim oğlumda dönmüyodu yuz üstü yatırdım yere yorganla sevdiği oyuncağını önce ona gösterdim sonra arkasına gecip seslendim cabalaya cabalaya döndü simdi de dönüyo kendisi ama kafana takma Rabbim sifa versin Ertuğrul pasaya

Amin kuzum amin yavrum yüz zamandır hastalıktan kurtulamadı
Allah ım başka dert vermesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…