2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sahihuban canım bebeği gün içinde yere hep yüzüstü bırak ve ilgisini çeken şeyler koy sağına soluna. Ayrıca önce sen döndür alıştır sonra hafif hafif ona destek olarak dönmesini sağla. Ayrıca yapı meselesi üzme kendini senin yapacağın bir şey yok ki o ne zaman kendini hazır hissederse o zaman döner ama destek ol.

Destek olmaya çalışıyorum kuzum benim
Canımcım siz hangi doktorda karar kıldınız

Güzeller size bir önerim var benim dudaklarım çok kurur çabuk çatlar soyulur kremmiş rujmuş falanmış filanmış pek fayda etmez en sonunda çareyi buldum
Şu meşhuuur lanolin yada lansinoh krem var ya hani ben onu dudaklarıma sürüyorum 1-2gündür inanılmaz yumuşattı.
Deneyin siz de memnun kalcaksınz

Tavsiylerine uyacagim inş kardeşim
Anne bebek okulu be guzeeel bizim sehirde yok sanirimmm
Oyun mati ne ise yariyir canımcim
Alablyim ben deee
Önerilerine her daim açığız

Ben yatak serip koyuyordum yere yumuşak kalıyormuş o yüzden oyun mati onerdiler kas gelisimi icin sert zemin olmasi gerekiyormuş. Onun uzerinde hareket yapıyoruz. Uzerindeki tirtikli dokusu beyne sinyal yolluyormus emeklemesi,kendini taşıması için gerekli görüyorlar. Cok uygun fiyati 30 tl 10 tane var içinde gayet yeterli oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-04-15-15-33.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 41

Göğüs kremi mi o canim ? :)

Teşekkür ederi canım
Bugün alırız inşaallah
Faydası olan her şeye açığız

Ohh cok sevindim :)
Bugun bi azcık kessek mi en azından önüne gelenleri kısaltalm biraz dedim de babası duymazdan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…