- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.501
Buğday nişastası 8. Aya kadar yasak. Pirinç unu kullanabilirsinKızlar buğday nişastası ile mama yapan veren varmı benim kız mamayı reddediyor artık başka tatlar istiyor akşamları vermek istiyorm
Keci sutuyle sevmedi oglum inek sutuyle yapiyorum yiyo masallah
Destek olmaya çalışıyorum kuzum benimSahihuban canım bebeği gün içinde yere hep yüzüstü bırak ve ilgisini çeken şeyler koy sağına soluna. Ayrıca önce sen döndür alıştır sonra hafif hafif ona destek olarak dönmesini sağla. Ayrıca yapı meselesi üzme kendini senin yapacağın bir şey yok ki o ne zaman kendini hazır hissederse o zaman döner ama destek ol.
Tavsiylerine uyacagim inş kardeşim
Anne bebek okulu be guzeeel bizim sehirde yok sanirimmm
Oyun mati ne ise yariyir canımcim
Alablyim ben deee
Önerilerine her daim açığız
Güzeller size bir önerim varbenim dudaklarım çok kurur çabuk çatlar soyulur kremmiş rujmuş falanmış filanmış pek fayda etmez en sonunda çareyi buldum
Şu meşhuuur lanolin yada lansinoh krem var ya hani ben onu dudaklarıma sürüyorum 1-2gündür inanılmaz yumuşattı.
Deneyin siz de memnun kalcaksınz
EvettGöğüs kremi mi o canim ? :)
Evett:)
Vay be denemek lazim :) ikiside hassas noktalar için sonucta hahahah :) faydasi olabilir
Henüz kendimize bir Doktor bulamadık iyi miDestek olmaya çalışıyorum kuzum benim
Canımcım siz hangi doktorda karar kıldınız
Verebilirsin şekerim yalnız aynı gün çıkar suyunu, ikinci güne kalmasınBiz şimdi 5 buçuk ayligiz ıspanak suyu verebilirmiyim ?
Ben yatak serip koyuyordum yere yumuşak kalıyormuş o yüzden oyun mati onerdiler kas gelisimi icin sert zemin olmasi gerekiyormuş. Onun uzerinde hareket yapıyoruz. Uzerindeki tirtikli dokusu beyne sinyal yolluyormus emeklemesi,kendini taşıması için gerekli görüyorlar. Cok uygun fiyati 30 tl 10 tane var içinde gayet yeterli oluyor
Verebilirsin şekerim yalnız aynı gün çıkar suyunu, ikinci güne kalmasın
Ohh cok sevindim :)evet canım çok şükür bu haftayı da tamamladık. 6 ders günü sonra sömestr tatili gelecek :) ben de agir hasta olmadim, ayakta atlattım diyelim. Salih paşa da 1 haftadan beri ilk defa bu gece hic ağlamadı. Güzel bir uyku çektik ikimiz de elhamdülillah..
Saçlar zaten artık bizim oğluşların nişanesi oldu istesek de kesemeyiz hehe
Haftada bir iyi mi?Bebislerinizin banyo yapma sıklığı nedir kızlar
Yalniz degilsin bizimde haftada 1 :)Haftada bir iyi mi?
haftada 2Bebislerinizin banyo yapma sıklığı nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?