2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

doktoru pekmez verme diyeni okudum sasirdim.pekmez ek gidanin baslanguclarindandir.yanlis anlama ihtimalin var mi?

doktoru pekmez verme diyeni okudum sasirdim.pekmez ek gidanin baslanguclarindandir.yanlis anlama ihtimalin var mi?
Ben henuz baslamadim bu konudada bi bilgim yok ama tek bildigim her doktorun kendine gore dogrulari oldugu.
Birlestikleri cok nadir noktalar var iste inek sutu bal yumurta beyazi bunun disindakiler hep farkli yada ben oyle karsilasiyorum bilmiyrm

Havalar çok soğuk napim?? Sürekli elektrikte kesiliyor ev soğuyor. Ama her gün üstünü değiştirip siliyorum boynunu falan. .
Bizimde gorevlimiz sagolsun disarda kar firtinasi olur kalorifer ilik olur hava biraz normale doner kalorifere el degmez ev bi cok sicak bi soguk o yuzden hasta etmeym diye haftada 1bizimde.
Ama memnunum halimden :) kış gunu zaten 2den fazlasina gerek yok diye dusunuyrm havalar isinsin bol bol banyo keyfi yaparz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…