- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.521
Ben henuz baslamadim bu konudada bi bilgim yok ama tek bildigim her doktorun kendine gore dogrulari oldugu.doktoru pekmez verme diyeni okudum sasirdim.pekmez ek gidanin baslanguclarindandir.yanlis anlama ihtimalin var mi?
Senin kız benim oglandan temiz mi simdihaftada 2
Canım şekeri sindiremedikleri için ağır geliyormuş, öyle duydumdoktoru pekmez verme diyeni okudum sasirdim.pekmez ek gidanin baslanguclarindandir.yanlis anlama ihtimalin var mi?
Havalar çok soğuk napim?? Sürekli elektrikte kesiliyor ev soğuyor. Ama her gün üstünü değiştirip siliyorum boynunu falan. .Yalniz degilsin bizimde haftada 1 :)
Sende ediz in saçını çek... çekilmeye müsait..Çoooocuguumm saçımı çekme evlaaadımmm
Bizimde gorevlimiz sagolsun disarda kar firtinasi olur kalorifer ilik olur hava biraz normale doner kalorifere el degmez ev bi cok sicak bi soguk o yuzden hasta etmeym diye haftada 1bizimde.Havalar çok soğuk napim?? Sürekli elektrikte kesiliyor ev soğuyor. Ama her gün üstünü değiştirip siliyorum boynunu falan. .
Ayy benimkini kesfedene kadar kendi sacini cekiyodu ya onu hatrladm simdiSende ediz in saçını çek... çekilmeye müsait..
Ayy yavrumAyy benimkini kesfedene kadar kendi sacini cekiyodu ya onu hatrladm simdi
Bide ilk basta anlamiyodu cani yaninca basiyodu cigligi
ben dogal pekmez veriyorum.sekersiz meyvenin kendi ozuyle yapilmis.yengem yapiyor.ama pekmezi hemen onermeyen doktor duymadim hic sasirdim o sebepleCanım şekeri sindiremedikleri için ağır geliyormuş, öyle duydum
Acı tatlı ogreniyo sıpalar ♥♥Ayy yavrumne kadar yazık şu bebeklere..
Mama sandalyesi aldın mı? Konuna yazdım. .Acı tatlı ogreniyo sıpalar ♥♥
Konum şenlensin ordan cevap verdim :)Mama sandalyesi aldın mı? Konuna yazdım. .
Yok kuzum gelisimlerinin bi parcası :) sende eslik et arada :)Kızlar oglum sürekli ciglık atıyo keyfi yerindeyken mutlu ciglık canı sıkkın olunca mız mızlanarak sürekli ciglık atıyo bi gariplik varmıdır sizce
Bende 10 verdim bi 10daha var benimle kalan bide acayip bi rahatlik var uzerimde nolcak boyle bilmemBen hala hiç kilo veremedim off napacagim bu gobekleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?