- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.541
Canımcımm sana yazmamsm benSabaha kadar uyumadık bugün vok huysuzdu şuan ise gitmeye çalışıyorum ama bayilcam çok kötüyüm ayyyy nolur çocuklar hasta olmasın ya
Nasıl olacak ya bütün gün evde aklım mutfakta yuruyus yok ufffBende 10 verdim bi 10daha var benimle kalan bide acayip bi rahatlik var uzerimde nolcak boyle bilmem
Yok kuzum gelisimlerinin bi parcası :) sende eslik et arada :)
Leslie diye bi kadin var youtube a yaz cikar ona bi bak. Ona baslicam ben gunluk 45-50dk lik egzersiz. Ama baslama zamani olarak kesin bisey diyemiyrm suan :)Nasıl olacak ya bütün gün evde aklım mutfakta yuruyus yok ufff
Rica ederiimm♥hahah öyle mi içimi rahatlattın canimm sağol cevabın için
Kendi yazdigimi alintilayip devam edeyim :) mutfaga gittim karnimi doyurdum kactim :) yapasim yok toplayasim yok napimKalk ayln kalk kalk mutfagi topla kalk esneme gittt
Kızımı uyuttuktan sonra olabilir ama hemen sızıyorum yorgunluktanLeslie diye bi kadin var youtube a yaz cikar ona bi bak. Ona baslicam ben gunluk 45-50dk lik egzersiz. Ama baslama zamani olarak kesin bisey diyemiyrm suan :)
Boşver yarın yaparsın sıkma kendiniKendi yazdigimi alintilayip devam edeyim :) mutfaga gittim karnimi doyurdum kactim :) yapasim yok toplayasim yok napim
Calisiyodun dimi onu unuttum ben. Bol bol merdiven kullansan kizin kucagindayken bacak hareketlerini yapsan yana arkaya dogru mesela basen ve kalca icin hareketler var ya.Kızımı uyuttuktan sonra olabilir ama hemen sızıyorum yorgunluktan
Dimi ya yapmayim bosvermek benimde hakkim :)Boşver yarın yaparsın sıkma kendini
Çalışmıyorum şuan canım.biyerden başlamak lazım bize yapismadan kilolarCalisiyodun dimi onu unuttum ben. Bol bol merdiven kullansan kizin kucagindayken bacak hareketlerini yapsan yana arkaya dogru mesela basen ve kalca icin hareketler var ya.
Ay ne guzel uygulamadgm onerilerim var :)
İyi geceler kızlar benim kızım 22 temmuz doğumlu En son 5 ay kontrolüne gittiğimizde 8055 gram 66 cm di. Doktor 6 ay olana kadar ek gıda yok dedi ben hiç bişey vermedim henüz ama artık meleğim biz bişey yerken bakıp yutkunuyo ay çok kötü oluyorum
Doktoru dinlemeyip ufaktan versem bişeyler ne dersiniz olmaz mı Sadece anne sütü aldı şimdiye kadar...[/QUOTE iyi akşamlar canım kilosu gayet iyi.meyve faln hafif yalat bisey olmaz bence
Kivi alerjik diye biliyorum.elma armut muz olabilir.havuc olablr.evet damaklariyla kopariyorlar dikkat etmek lazım. ya bende baya kasiyorum kendimi bu ek gıda konusunda birşey olur mu diye dün kvlidemle konuşuyoruz 3 aylıkken başlıyorlarmis herşey vermeye nasıl aglamiyormuydu diyorum nasıl sindiriyordu yok hiçte bisey olmuyordu diyor.annelik hisleriyle hareket etmek lazım birazda aziciktan bisey olmaz diye düşünüyorumY Yasnira cevap için teşekkürler cnm geçen gün kivi yerken bayağ baktı bana dayanamadım bi kere tattırayım dedim ama yalamak değilde baya emmeye başladı kivi dilimini çektim bende hemen Alerjik durumlarıda çok bu aya kadar sürekli kusuyodu Oyüzden pek bişey deneyemedim ama meyveden bişey olmaz herhalde tüm mevsim meyvelerinden yalatabilirmiyim şurda 15 gün kaldı zaten 6 aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?