2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızımı uyuttuktan sonra olabilir ama hemen sızıyorum yorgunluktan
Calisiyodun dimi onu unuttum ben. Bol bol merdiven kullansan kizin kucagindayken bacak hareketlerini yapsan yana arkaya dogru mesela basen ve kalca icin hareketler var ya.
Ay ne guzel uygulamadgm onerilerim var :)

Calisiyodun dimi onu unuttum ben. Bol bol merdiven kullansan kizin kucagindayken bacak hareketlerini yapsan yana arkaya dogru mesela basen ve kalca icin hareketler var ya.
Ay ne guzel uygulamadgm onerilerim var :)
Çalışmıyorum şuan canım.biyerden başlamak lazım bize yapismadan kilolar

İyi geceler kızlar benim kızım 22 temmuz doğumlu En son 5 ay kontrolüne gittiğimizde 8055 gram 66 cm di. Doktor 6 ay olana kadar ek gıda yok dedi ben hiç bişey vermedim henüz ama artık meleğim biz bişey yerken bakıp yutkunuyo ay çok kötü oluyorum
Doktoru dinlemeyip ufaktan versem bişeyler ne dersiniz olmaz mı Sadece anne sütü aldı şimdiye kadar...

Y Yasnira cevap için teşekkürler cnm geçen gün kivi yerken bayağ baktı bana dayanamadım bi kere tattırayım dedim ama yalamak değilde baya emmeye başladı kivi dilimini çektim bende hemen Alerjik durumlarıda çok bu aya kadar sürekli kusuyodu Oyüzden pek bişey deneyemedim ama meyveden bişey olmaz herhalde tüm mevsim meyvelerinden yalatabilirmiyim şurda 15 gün kaldı zaten 6 aya

Bide kızım gündüzleri çok güzel uyuyordu artık günde iki kere yarımşar saat toplasan 1buçuk saat uyuyo en fazla çok az değil mi Sizin Nasıl gündüz uykuları, azalma var mı

Kivi alerjik diye biliyorum.elma armut muz olabilir.havuc olablr.evet damaklariyla kopariyorlar dikkat etmek lazım. ya bende baya kasiyorum kendimi bu ek gıda konusunda birşey olur mu diye dün kvlidemle konuşuyoruz 3 aylıkken başlıyorlarmis herşey vermeye nasıl aglamiyormuydu diyorum nasıl sindiriyordu yok hiçte bisey olmuyordu diyor.annelik hisleriyle hareket etmek lazım birazda aziciktan bisey olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…