2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bide kızım gündüzleri çok güzel uyuyordu artık günde iki kere yarımşar saat toplasan 1buçuk saat uyuyo en fazla çok az değil mi Sizin Nasıl gündüz uykuları, azalma var mı
Uyku konusunda bizim düzensiz bazen çok güzel uyuyor bazn bütün gün uyumuyor diyebilirim düzene giremedik

Bide kızım gündüzleri çok güzel uyuyordu artık günde iki kere yarımşar saat toplasan 1buçuk saat uyuyo en fazla çok az değil mi Sizin Nasıl gündüz uykuları, azalma var mı
Gunduz uykulari artik azaliyo 1yasina geldiginde teke inecek bu sekilde azalarak.
Bu aylarda en fazla 3 saat oluyomus gunduz uykulari. Bizim 2saat.
Bide artik ogrenmeye daha aciklar bu yuzden uyku sureleri azaliyo cok normal.
Onemli olan gece uykusu onu iyi uyusun.
Bu arada benim oglum 11temmuz dogumlu bende hala baslamadim 10gun sonra baslicam

Çalışmıyorum şuan canım.biyerden başlamak lazım bize yapismadan kilolar
Aa sende bendensin o zaman. Bende kizinla birlikte gecirdigin zaman az diye dusunmustum.
Sabahlari onu yere birak koy oyuncaklari onune yada seni gorebilecegi sekilde oturt bi yere gec karsisina yap :) ben oyle yapicam baslarsam :) ana kucagina oturtup oyuncak vercem bi yandanda hareketleri yapicam BASLARSAM :)))

Kızlar 1.5 aydır bebeğimin hıŕıltısı ve balgamı geçmedi doktorumuz buhar verdi denedik o da fayda etmedi sonra tekrar buhar derken onca zaman geçti ama bebeğim hala iyilesmedi 1.5 ay da uzun bir süre doktorumla görüştüm getir annesi grip tedavisine başlayalım dedi ben çok sinirlendim tabiki benim bebeğim deneme tahtası değil doktorumuzu da çok seviyorum yani napacamı bilemedim neyse bugün tıp fakültesine gittik profesör doktora ve o bize bebeğine yanlış tedavi uygulanmış buhar tabiki fayda etmez ayrıca burnuna fazla serum fizyolojik kullanmaktan tahriş etmişsin netice de o tuzlu su sana da kullansak senin burnun da aynı tepkiyi gösterir dedi ve en çok da canımı sıkan hemen de iyileşmez burnu 1 yaşına kadar hıŕıltısı gecmeyebilir dedi serum fizyolojigi 5 gün kullaniyosak 5 gün kullanmamamiz gerekiyormuş oysaki sık sık kullan temizle diyen de diğer doktorumdu şimdi ise reflü tanısı koydu ve verdiği zantac ı bulamıyorum yarın tekrar arayacağım bakalım eşdeğer bir ilaç verecek mi kime güveneceğim ben şaştım kaldım resmen çok moralim bozuk(((

Evet bütün gün evdeyiz bebisle dışarıda cikamiyoruz. olabilir canım beni izler şaşkın şaşkın

Geçmiş olsun geçer inşallah annesi üzme kendini bazı doktorlar herşeyi çok abartiyor bazıları çok rahat dediğin gibi kime inanalim artık

Geçmiş olsun geçer inşallah annesi üzme kendini bazı doktorlar herşeyi çok abartiyor bazıları çok rahat dediğin gibi kime inanalim artık
Gecer hiriltisi moralini bozma bebeklerde hirilti olabiliyomus benim oglumda vardi grip olduktan sinra uzunca bir sure devam etti ve gecti sukur

Çok geçmişler olsun yavruma Rabbim şifasını versin inşallah çabucak.

Serum fizyolojik bizde de fayda etmedi kanattim bende cekmekten aspirtorle...Deniz suyu ile değiştirdik harika açıyor nefesini.cekmiyorum bile kendi çıkarıyor

Yalniz sunu anlamadim grip tedavisini basta degilde simdi neden yapiliyor ? Reflu ne için gittin de dedi ? Hırıltı neden 1 yaşa kadar devam etsin ki alerji mi bu çocuk? Veya geniz eti mi var

Devlet mi ? Özel mi gittiğin bu doktorlar. Ben burdan üzüldüm inan ve sinir oldum.. Baska doktora mi gitsen acaba ???

Kızlar nasılsınız Bebişler sağlıkla büyüsünler inşllah adet görenler var mı kızlar ya geçen ay leke gibi geldi bu ay Yok Doğumdan sonra düzensizlik olur mı korkmaya başladım da

Kivi,mandalina, portakal gibi turunçgilleri 8 . Aya kadar verme. Mevsim meyvelerinden şuan elma ve armut verilebilir sadece.

Çok çok geçmiş olsun.Hırıltı ciğerlerinden gelmediği ve bebişi nefes anlamında rahatsız etmediği müddetçe takılma derim. Farenks dediğimiz soluk borusu tam gelişmediği için olabiliyor. Doktor çok önemli yanlış tanı yüzünden yanlış ilaçlar kullanmak istemiyorum umarım dilediğiniz gibi bir doktor bulursunuz.

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız Bebişler sağlıkla büyüsünler inşllah adet görenler var mı kızlar ya geçen ay leke gibi geldi bu ay Yok Doğumdan sonra düzensizlik olur mı korkmaya başladım da
Benim 40 gün kanamam oldu, sonra da adet oldum. Hâlâ oluyorum :) neden korkuyorsun? Düzensizlik elbette olur. 1 yılda anca düzene girer hatta

Bu arada doğum öncesi kiloma 2 kilo kaldı benim ama ölçü olarak genişlemiş durumdayım bayağı. Bakalım ne zaman daralacağım. Egzersiz Asaf ın benden bağımsız oynayacağı zamanları bekliyorum ben bakalım :) Super_anne1411 Y Yasnira :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…