- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.741
Selamlar ediz ve annesi,Edizim ve saclarındaannselamlaarr :)))
Tesekkur ederiz ♥Maşallah cok tatlıya.benim kızımın hala saçı cikmadi doğru dürüst
Maşallah bu yakışıklıya yaaaaa şuan böyle alıp bağrıma basıp gıdıklayıp öpesim geldi :))) çok tatlı :)
Annesine nispet yaptigin icin ediz opturmuyomus kendiniKıskanabilirsin cınımmm çünkü kıskanılacak rahatlıkta bir 1 hafta geçiriciimmm
Bu da benim minnağım :) annesi evi süpürürken o da oyun halısının dışına taşmış bir vaziyette akıllı akıllı duruyor :)
Tesekkur ederiizSelamlar ediz ve annesi,
İçim açıldı edizi görünce
Annesine nispet yaptigin icin ediz opturmuyomus kendini
iyiki yaramaz degil annesi ya olsaydı
Yerim onun gülüşünü masallah asafa ♥♥annen beni cok ezdi asaf teyzosunu bi öp de keyfi yerine gelsin :)
Yaaa ben bunu her gun soyluyorum ona biliyomusun ♥♥Edizime armağan ediyorum bu şarkıyı :))
Ohh mis missss :))))öptük seni teyzoş :)))
Edizim ve saclarındaannselamlaarr :)))
Maşallah canım Allah bağışlasın, çok tattlıııBu da benim minnağım :) annesi evi süpürürken o da oyun halısının dışına taşmış bir vaziyette akıllı akıllı duruyor :)
Bizimde ense dokuluyo :) arkdan one dogru gurlesiyo saclari :)Çok büyüdü ya maşallah kuzum benim.
Ensede dökülme oldu mu canim ? Bizim ki saçlı ama arkalar dökülüyor
Bu da benim minnağım :) annesi evi süpürürken o da oyun halısının dışına taşmış bir vaziyette akıllı akıllı duruyor :)
Bizimde ense dokuluyo :) arkdan one dogru gurlesiyo saclari :)
Bizden saclısıda var teyzesi :) kos gelHarika ama saçları masallah topiğin en saçlı erkeği:)))
Harika ama saçları masallah topiğin en saçlı erkeği:)))
Maşallah rabbim hep guldursun yakışıklı bıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?