- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.761
Bende kaynananın gibi usutmesin annesi yerlerde diyomusumBu da benim minnağım :) annesi evi süpürürken o da oyun halısının dışına taşmış bir vaziyette akıllı akıllı duruyor :)
Benim ki hep yerde canım, hiç korkma üşümez aksine daha çabuk gelişim gösterir. Erkenden döndü, sürünerek gidiyor, nerdeyse emekleyecekBende kaynananın gibi usutmesin annesi yerlerde diyomusum
Battaniyesiz hiç koymuyorum ben yere usutur diye.tbiki yerde daha iyi hareketli DÖne DÖne odayı turluyor.Benim ki hep yerde canım, hiç korkma üşümez aksine daha çabuk gelişim gösterir. Erkenden döndü, sürünerek gidiyor, nerdeyse emekleyecek
Canım sünnetti sıkıntılı olan senin bebiş miydi bizde sünnet olduk pipisinde beyaz beyaz yag bezesi gibi seyler olustu doktor kontrolüne gitcez insallah bişey yoktur korkuyorumBenim ki hep yerde canım, hiç korkma üşümez aksine daha çabuk gelişim gösterir. Erkenden döndü, sürünerek gidiyor, nerdeyse emekleyecek
Canım çok teşekkür ederim sorduğun için,Deniz in demir depoları boşalmış kan ilacına başladık üç ay sonra tekrar tahlil yapılacak. Kaka tahlili istemişti Dr ama benim tospikim inat etti yapmadı :)) iyiyiz şimdi ilaclarimiz da iyi gelir toparlariz inşallah . Siz nasılsınız yaramaz bir durum yoktur umarım...
Evet canım oğlumu sünnetten 1 ay sonra doktora götürdüm, düzgün yapmamış etrafta fazlalık bırakmış dedi. İsterseniz operasyonla alırım fazlalığı dedi. Sanırım senin oluştuğunu söylediğin bu fazlalıklardır. Sağlık açısından hiçbir sıkıntısı yok ama estetik açıdan rahatsız olur yavrum diye tekrar etrafını düzeltirmeyi düşünüyorumCanım sünnetti sıkıntılı olan senin bebiş miydi bizde sünnet olduk pipisinde beyaz beyaz yag bezesi gibi seyler olustu doktor kontrolüne gitcez insallah bişey yoktur korkuyorum
Evet canım oğlumu sünnetten 1 ay sonra doktora götürdüm, düzgün yapmamış etrafta fazlalık bırakmış dedi. İsterseniz operasyonla alırım fazlalığı dedi. Sanırım senin oluştuğunu söylediğin bu fazlalıklardır. Sağlık açısından hiçbir sıkıntısı yok ama estetik açıdan rahatsız olur yavrum diye tekrar etrafını düzeltirmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim canım, maalesef bir hata yaptım hastanede mikrop kapar, gerilir vs diye evde eski usül (sözde) tecrübeli bir sünnetçiye yaptırdım canımYa ne denir ki böyle durumlarda bilmiyorum ama canim sıkıldı..Çok geçmiş olsun yavruna.
Nerde yaptirdin canim ?
Teşekkür ederim canım, maalesef bir hata yaptım hastanede mikrop kapar, gerilir vs diye evde eski usül (sözde) tecrübeli bir sünnetçiye yaptırdım canım
Evet canım 3 ay geçti üzerinden, şişlik indi biraz ama bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum. Desteğin için teşekkür ederim Allah beterinden korusun yavrularımızı, herşeyin üstesinden geliriz inşallahNerden bilebilirsin ki normal hastanede bile yaptirsan böyle bir durum yine oluşabilirdi biliyorsun. Suçlu hissetme o konuda kendini. Insallah gerek kalmaz düzeltmeye falan.belki kendiliğinden düzelir acele etme.bekle
Sagol canim kimsem yok burda onlarda torunlarini ozluyolar 1 saat uzaktalar.Oo canlanmak icin kv miii
Masallah nazar degmesin iliskinize :)
Masallah Edize ve saclarinaEdizim ve saclarındaannselamlaarr :)))
Ben halinin disinda masum masum bakiyo ya bayildim ya cok tatli gorunuyo masallahBu da benim minnağım :) annesi evi süpürürken o da oyun halısının dışına taşmış bir vaziyette akıllı akıllı duruyor :)
Oy buda cok tatli ya hepsi birbirinden seker bunlarin.Bu da benim minik ayicigim
Masallah sana
Evet canım 3 ay geçti üzerinden, şişlik indi biraz ama bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum. Desteğin için teşekkür ederim Allah beterinden korusun yavrularımızı, herşeyin üstesinden geliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?