- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.781
Hahahaha çok güdüm :) yok KV söyleyince sinir oluyor insan, siz söyleyince bişey olmazBende kaynananın gibi usutmesin annesi yerlerde diyomusum
Bu da benim minik ayicigim
Ya Allahım hepsini özene bezene yaratmış :) maşallah :) gece gece hiç uyumadım diyip dert yanmak için girmiştim ama sizin bu sevimli pandaları görünce içim açıldı :)))Çok tatlı hepsi maşallah. Allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı. Deniz Uras da iyi akşamlar diler arkadaşlarınaEki Görüntüle 1937015
Olmadım gözüm görmeden olmam kim bilir çocuğu nekadar tuttun öyle hehehe
Yavrucak niye okdar uyanıyor ya.sicakmi acaba çok yada dis mi bi derdi var ama ne aglayarakmi uyanıyor yoksa mirildanmamiÇok güzel uyudum dediğim geceler bile 5-6 kez kalkıyorum düşünün. Bugün saymadım ama şu saate kadar 10 defa kalktım sanırım, beynim sulandıyatmıyorum artık, yatıp kalkmak çok daha kötü çünkü, off
5.5 aydır böyleyiz canımYavrucak niye okdar uyanıyor ya.sicakmi acaba çok yada dis mi bi derdi var ama ne aglayarakmi uyanıyor yoksa mirildanmami
Ah siz oğlan anaları yok musunuuuuzzzz :)))Olmadım gözüm görmeden olmam kim bilir çocuğu nekadar tuttun öyle hehehe
Gelmis benim yakısıklımm
Masallah edizeEdizim ve saclarındaannselamlaarr :)))
Gözüm gönlüm şenlendi maşallah kuzuyaÇok tatlı hepsi maşallah. Allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı. Deniz Uras da iyi akşamlar diler arkadaşlarınaEki Görüntüle 1937015
Cook cok gecmis olsun denizimee ♥Canım çok teşekkür ederim sorduğun için,Deniz in demir depoları boşalmış kan ilacına başladık üç ay sonra tekrar tahlil yapılacak. Kaka tahlili istemişti Dr ama benim tospikim inat etti yapmadı :)) iyiyiz şimdi ilaclarimiz da iyi gelir toparlariz inşallah . Siz nasılsınız yaramaz bir durum yoktur umarım...
TesekkurleerMasallah Edize ve saclarina
Topigin en kelini de secelim miAy Allahim kizzzz maşallahsuphanallah
Geri aliyorum tabii ki de topiğin en sacli erkeği sensin tatli cocuk. Hep gül böyle ömrün boyunca kuzum
Tesekkur ederiizMasallah edize
Bu kel halimiz (anasi kilikli anasi da kel kaldi valla)Eki Görüntüle 1937109
Yaaa çizgifilm karakteri gibi çok tatlı maşallah :) hiç de kel değil benim kuzum :)Bu da kelligimizi gizledigimiz bol salyaliEki Görüntüle 1937110 halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?