- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.801
Oyuncaklarını yesinler dicem ama kendi yiyor kimseye bırakmıyorBu kel halimiz (anasi kilikli anasi da kel kaldi valla)Eki Görüntüle 1937109
Mama veriyo musun yatarken faln.bilemedim ya.belki de uykuya dalamadigi için agliyor5.5 aydır böyleyiz canım( ilk 3-4 ay gaz sancısı çektik, şimdi de diş. Ağlayarak uyanıyor
Topigin en kelini de secelim mi
Uygar ilk 3e girer kesin
Bu kel halimiz (anasi kilikli anasi da kel kaldi valla)Eki Görüntüle 1937109
Bn ek gidaya tam olarak baslamadim. Tadimlik veriyorum herseyi simdilik kendi yiyo. Ama bence ac kalmiyodur. Acikinca agliyo genelde.Canım çişi doyduğunu gösterir diyordu doktorlar, benim oğlumda sütünü iyi içmediğinde az çiş yapıyor. Doymuyor olabilirmi? Ek gıdaya başladınmı?
Bazi annelerin sutunden gecmiyomus. Oyle okumustum. Peki yogurt filan verdiniz mi. Bi tepki oldu mu?Merhaba güzel anneler çok kötü bi gece geçirdik ben neye uğradığımı şaşırdım.. Geçen hafta 5. Ay kontrolümüzde iyi kilo almadığı için doktorumuz kaşık mamaya başlamamı önerdi. Aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasını aldım günde bir defa veriyordum ama verince hemen ağız çevresi kızarıyordu çok büyük Bi tepkime olmadığı için devam ettim. Dün gece uyumadan önce gene verdim gece ağlaya ağlaya uyandı yavrum. Ben gaz sancısıdır diye sakinleştirmeye çalışıyodm ki gece lambasının ışığından biraz kızarıklık farkettim hemen ışığı açtık ki kızımın hertarafı kıpkırmızı olmuş kaşınıyo demek ki Nasıl ağlıyordu yavrum. Çok şükür bir müddet sonra geçti ama artık mamayı veremem süt alerjisi olduğundan şüphelendim ilkin ama şimdiye kadar olsa farketmez miydim sizce? Sonuçta beni emiyo ve ben tüm süt ürünlerini yiyorum bilemedim şimdi fikirleriniz nelerdir @Gybkc siz de diytisyendiniz sanırım sizin Fikirlerinize de açığım bilgisi olan tüm anneler yazarsanız sevinirim
Meshur tavsaan :))) tavsaniyla yerim onu ♥♥Bu kel halimiz (anasi kilikli anasi da kel kaldi valla)Eki Görüntüle 1937109
Maşaallah sana güzel kızım benim Can'ımBu da benim minnak yağmurum ellerinizden öper.Eki Görüntüle 1937219
Masallah paşamızaEki Görüntüle 1937216 Bu Da benim oğlum kızlar
Bi Maşallah ınızı alırızzz
Ayrıca hangimiz daha keliz tartışmayalım isterseniz!!!
Ayyyy masallah cok can yakar bu büyüyünceBu da benim minnak yağmurum ellerinizden öper.Eki Görüntüle 1937219
Maşallah canım.sizindemi doğum lekesi var alnındaBu da benim minnak yağmurum ellerinizden öper.Eki Görüntüle 1937219
yok valla tamamen orijinal saçlarımız
Eki Görüntüle 1937216 Bu Da benim oğlum kızlar
Bi Maşallah ınızı alırızzz
Ayrıca hangimiz daha keliz tartışmayalım isterseniz!!!
yok valla tamamen orijinal saçlarımıziyi ki 37 haftalık doğmuş, karnımda az daha kalsa komple saç olarak doğacakmış çocuk
Bu da benim minnak yağmurum ellerinizden öper.Eki Görüntüle 1937219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?