2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya Allahım hepsini özene bezene yaratmış :) maşallah :) gece gece hiç uyumadım diyip dert yanmak için girmiştim ama sizin bu sevimli pandaları görünce içim açıldı :)))

Aynen kuzum bunlara baktikca insanın içi açılıyor valla terapo gibiler. Zor ama cok güzel annelik ahh ahh :) Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguyu

Hahahha :) mide yanma sende oldu mu çok canim ? Öyle bir hurafe var ya sormak istedim gerçekten oluyormu diye :)

oluyordu canım hatta sanki midemden yukarı ateş çıkıyordu. Daha önce hic yaşamadığım birsey...

Merhaba hanımlar kız anneleri için harika bir model nette videosu var izleyerek çıkardım sizde yapabilirsiniz çokta hoş oldu.Eki Görüntüle 1937218
eveeeeeeeeeeet Allahın emri peygamberin kavliyle :)
kız maşallah bu ne güzellik kaçırmam ben bu kızı alırım oğluma :)
sitedeki bütün kızlara yürüyorum umarım oğlum bana çekmez :))))))))))))))))

Yaa bizde gidelim bakalım neymiş onlar bizim sünnetimizi cerrah yapmıştı ama inşallah sorun yoktur sizede geçmiş olsun canım zor valla ya sorumluluk sahibi olmak çok zormus

Bugün ilk defa sebze çorbası yaptım. Patates, havuç, kemikli et suyu, tereyağ. . Her zamanki gibi oyunla yedirdim. Bakalım arada bizim yemeklerden dr tattırıyorum.

Canım ben parmak kukla aldım ama devamlı uzanıp almaya çalışıyor elimden oynayamıyoruz

Öle mi diyosun? Ya ne bilim kabız diye tereyağ koydum aslında.. ikisinden birini kullanabilirim ama dimi? Yada zeytinyağı mı kullansam?
kac aylik canim?biz 6+10uz 1 haftadir et suyu koyuyorum corbalarina.tereyag koyuyorum az birsey.tereyagi kullan derim ben.zeytinyagi aromali oldugu icin tadi bozabiliyor.bir de kendi yeneklerimizden veriyorum demissin ya onlarn tadina alisirsa ona yaptiklarini yemeyebilir.cunku bizim yemeklerimizde tuz seker salca oluyor.bu da 1 yasa kadar pek onerilen birsey degil

Ya en fazla kahvaltıda süzme peynir yada yumurta sarısı.. çorba yapıyorsam onun suyundan azcık.. kıyamıyorum. Ben yemek yerken ağzımın içine bakıyor sanki.. birazcık ucundan tattırıyorum. Onun dışında ilk defa bugün sebze püresi yaptım. Et suyu vardı bi patates bi havuç. . Azcık tereyağı. . Günlük yoğurt, elma yada muz püresi. . Benimki 14 temmuz doğumlu.. az kaldı 6 yı dolduracak. .

İyi akşamlar kızlar Ne yakışıklı bebişlerimiz varmış topikte
benim kızım hala kel kel dolaşsın, erkeklerimizin saçlarına bakın yaa maşallah
Benim kızım 22 temmuz doğumlu ama kendi kendine sadece sağına soluna dönüyo yüzüstü bıraktığımda bi süre sonra sinirleniyo ağlamaya başlıyo
Sırt üstü bıraktığınızda kendi kendine yüz üstü dönebiliyomu bebişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…