- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.821
Bu kel halimiz (anasi kilikli anasi da kel kaldi valla)Eki Görüntüle 1937109
Ya Allahım hepsini özene bezene yaratmış :) maşallah :) gece gece hiç uyumadım diyip dert yanmak için girmiştim ama sizin bu sevimli pandaları görünce içim açıldı :)))
Hahahha :) mide yanma sende oldu mu çok canim ? Öyle bir hurafe var ya sormak istedim gerçekten oluyormu diye :)
eveeeeeeeeeeet Allahın emri peygamberin kavliyle :)Merhaba hanımlar kız anneleri için harika bir model nette videosu var izleyerek çıkardım sizde yapabilirsiniz çokta hoş oldu.Eki Görüntüle 1937218
Eeeee ben doguma kadar kustum midem yanmaktan kavruldu benim evlat kell nasi oluyoHahahha :) mide yanma sende oldu mu çok canim ? Öyle bir hurafe var ya sormak istedim gerçekten oluyormu diye :)
Eeeee ben doguma kadar kustum midem yanmaktan kavruldu benim evlat kell nasi oluyo
Yaa bizde gidelim bakalım neymiş onlar bizim sünnetimizi cerrah yapmıştı ama inşallah sorun yoktur sizede geçmiş olsun canım zor valla ya sorumluluk sahibi olmak çok zormusEvet canım oğlumu sünnetten 1 ay sonra doktora götürdüm, düzgün yapmamış etrafta fazlalık bırakmış dedi. İsterseniz operasyonla alırım fazlalığı dedi. Sanırım senin oluştuğunu söylediğin bu fazlalıklardır. Sağlık açısından hiçbir sıkıntısı yok ama estetik açıdan rahatsız olur yavrum diye tekrar etrafını düzeltirmeyi düşünüyorum
Canım ben parmak kukla aldım ama devamlı uzanıp almaya çalışıyor elimden oynayamıyoruzCanim ayni oyunlari bende oynuyorum sarkilar soyluyorum ogrendi sarkilari nezaman baslasam aglasa bile susup gulumsuyo babasi soylediginde donup bana bakiyo onlugu ile davasmayi seviyo hirslaisirmaya calisiyo plascool aktivite fili aldik cok az oynuyo onlada parmak kukla almayi bende dusunuyorum simdi ilgi istiyolar surekli tek baslarina oynayamiyorlar
Hem et suyu hem tereyağı bu ay için biraz ağır. Rahatsız edebilirBugün ilk defa sebze çorbası yaptım. Patates, havuç, kemikli et suyu, tereyağ. . Her zamanki gibi oyunla yedirdim. Bakalım arada bizim yemeklerden dr tattırıyorum.
Öle mi diyosun? Ya ne bilim kabız diye tereyağ koydum aslında.. ikisinden birini kullanabilirim ama dimi? Yada zeytinyağı mı kullansam?Hem et suyu hem tereyağı bu ay için biraz ağır. Rahatsız edebilir
kac aylik canim?biz 6+10uz 1 haftadir et suyu koyuyorum corbalarina.tereyag koyuyorum az birsey.tereyagi kullan derim ben.zeytinyagi aromali oldugu icin tadi bozabiliyor.bir de kendi yeneklerimizden veriyorum demissin ya onlarn tadina alisirsa ona yaptiklarini yemeyebilir.cunku bizim yemeklerimizde tuz seker salca oluyor.bu da 1 yasa kadar pek onerilen birsey degilÖle mi diyosun? Ya ne bilim kabız diye tereyağ koydum aslında.. ikisinden birini kullanabilirim ama dimi? Yada zeytinyağı mı kullansam?
Ya en fazla kahvaltıda süzme peynir yada yumurta sarısı.. çorba yapıyorsam onun suyundan azcık.. kıyamıyorum. Ben yemek yerken ağzımın içine bakıyor sanki.. birazcık ucundan tattırıyorum. Onun dışında ilk defa bugün sebze püresi yaptım. Et suyu vardı bi patates bi havuç. . Azcık tereyağı. . Günlük yoğurt, elma yada muz püresi. . Benimki 14 temmuz doğumlu.. az kaldı 6 yı dolduracak. .kac aylik canim?biz 6+10uz 1 haftadir et suyu koyuyorum corbalarina.tereyag koyuyorum az birsey.tereyagi kullan derim ben.zeytinyagi aromali oldugu icin tadi bozabiliyor.bir de kendi yeneklerimizden veriyorum demissin ya onlarn tadina alisirsa ona yaptiklarini yemeyebilir.cunku bizim yemeklerimizde tuz seker salca oluyor.bu da 1 yasa kadar pek onerilen birsey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?