- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.841
Canım sizinki daha yeniyse şişliktir geçer inşallah, haber et dönünce.Yaa bizde gidelim bakalım neymiş onlar bizim sünnetimizi cerrah yapmıştı ama inşallah sorun yoktur sizede geçmiş olsun canım zor valla ya sorumluluk sahibi olmak çok zormus
Benim ki dönemiyo sırt üstüyken kalkıp oturmaya calısıyo bayılıyo oturmaya :))İyi akşamlar kızlar Ne yakışıklı bebişlerimiz varmış topikte
benim kızım hala kel kel dolaşsın, erkeklerimizin saçlarına bakın yaa maşallah
Benim kızım 22 temmuz doğumlu ama kendi kendine sadece sağına soluna dönüyo yüzüstü bıraktığımda bi süre sonra sinirleniyo ağlamaya başlıyo
Sırt üstü bıraktığınızda kendi kendine yüz üstü dönebiliyomu bebişleriniz
Yok canım yeni degil 3 aylıkken yaptırmıştık dediğim seyler yeni yeni cıktı derinin altında beyaz beyaz yag bezesi gibi haber ederim canım insallahCanım sizinki daha yeniyse şişliktir geçer inşallah, haber et dönünce.
Canım kabızlığa zeytinyağı iyi geliyor, tereyağı ağır bencedeÖle mi diyosun? Ya ne bilim kabız diye tereyağ koydum aslında.. ikisinden birini kullanabilirim ama dimi? Yada zeytinyağı mı kullansam?
Bizimki sonradan çıkmadı hep vardı biraz daha şişti indi, bakalım önemli bişey değildir inşallahYok canım yeni degil 3 aylıkken yaptırmıştık dediğim seyler yeni yeni cıktı derinin altında beyaz beyaz yag bezesi gibi haber ederim canım insallah
Aynen oturtunca hemen gülümsüyo benimkideBenim ki dönemiyo sırt üstüyken kalkıp oturmaya calısıyo bayılıyo oturmaya :))
Canım benim oğlum 8temmuz doğumlu, ve dönüyor. Sende yere büyükçe bir battaniye ser yastıkla koy sırt üstü etrafına ilgisini çekecek şeyler koy döne döne bütün odayı dolaşacak prensesimiz :)İyi akşamlar kızlar Ne yakışıklı bebişlerimiz varmış topikte
Benim kızım 22 temmuz doğumlu ama kendi kendine sadece sağına soluna dönüyo yüzüstü bıraktığımda bi süre sonra sinirleniyo ağlamaya başlıyo
Et suyu zaten yağlı, bir de üstüne ekstra yağ geliyor. Ve bu da yine hayvansal bir yağ olan tereyağı. Bu bir yetişkini bile rahatsız ederken bağırsakları daha gün görmemiş bir bebek için çok fazla. 8. Aydan sonra problem olmaz ama şuan onu sindirirken emin ol çok zorlanıyor. Arkadaşımız zeytinyağının aromasından bahsetmiş ama tereyağını da kişilerin çoğu pis koktuğu için tercih etmiyor. Demek istediğim, Çocuk onun aromasını bilmiyor, bununla ilgili sıkıntı yok :) ya et suyu kullan ya tereyağı :) eğer yağ eklemek istiyorsan yaptığın çorbanın yağlılık durumuna göre biraz zeytinyağı ekleyebilirsinÖle mi diyosun? Ya ne bilim kabız diye tereyağ koydum aslında.. ikisinden birini kullanabilirim ama dimi? Yada zeytinyağı mı kullansam?
Rica ederim tatlım :) edizimizin ağız tadına layık olmaya çalışıyoruz :))) öpücüğünüzü alıp, misli ile karşılık veriyoruuuzzz :)Yarın havuçla ilk adımımızı atıyoruz yeni beslenme hayatımıza
Beni bu süreçte yalnız bırakmayan ve BIRAKMAYACAK olan cok sevdiğim beslenme uzmanı ( ki kendisi artık bizim beslenme koçumuz olur )msf2407 hanıma tesekkurlerimi iletiyor asafı kocaman öpüyrm
Hem et suyu hem tereyağı bu ay için biraz ağır. Rahatsız edebilir
Tabi, yapar. Pirinç unu, patates, muz kabızlık yapar bu dönem. Bir de demir ilacı vegaferon. Su da içirmeyi ihmal etme. Bir de rutin olarak kefir verebilirsin. Yoğurt yerine. Zaten daha faydalı. Evde kendin yapıp verebilirsin veya yoğurt ile karıştırıp da verebilirsinCanim kabızlık icin kayısı verdim kuru buharda pişirip. Baska ne verebilirim ? Kabak ?
Birde pirinc unundan supheleniyorum o kabiz yapar değil mi?
Cok gecmis olsun bi an önce iyilessin insallahBenim kızım 4-5. gündür hasta babamızdan geçti Sesi kısık ve ishal İshalden dolayı piştikte oldu ilk defa Çok üzülüyorum Sesini özledim cnm kızımın Allah beterinden korusun ama bebeklerde hastalık çok zor oluyomuş ne düzen kalıyo ne bişey herşeyimiz alt üst oldu 5 gündür
29 temmuz doğumlu oğlum. Daha 2 -3 kez kendi kendine döndü. Geçen ay doktora sordum bu bir kriter değil dedi. Düşününce doğru. Her bebeğin gelişimi başka, biricik. Dönmeyen yürümeyen yemek yemeyen çocuk olmadığına göre hepsi olacak. Ben sabırla bekliyorum ama teşvik de ediyorum.İyi akşamlar kızlar Ne yakışıklı bebişlerimiz varmış topikte
1 haftadır bide de öyle bir tek dün 4 kez uyandı pek ağlamadı. Diş diye düşünüyorum. Hafif beyazlama var. Yeğenim de aynı böyle yapmıştı çünkü.Günaydın kızlar
Oğlum sabaha kadar uyumadı
Tam uyudu derken çığlık çığlığa uyandı ağladı sürekli
Emmek dışında hiç susmadı
Sizce neden olabilir
Gazı da yoktu
Ihlamur Da içirdim
Yavrum mahvoldu biz mahvolduk
Canım öksürük için çay tarifi sen mi yazmıştın elmalıydi galiba oglum oksuruyo daRica ederim tatlım :) edizimizin ağız tadına layık olmaya çalışıyoruz :))) öpücüğünüzü alıp, misli ile karşılık veriyoruuuzzz :)
Aylincim uygar havucta biraz zorlandi bogazina yapisti o yuzden yogurtla birlikte verdim. Bal kabağı süper hic sıkıntı olmadi. Yalniz önlük almayi unutma ben büyük görünüyor bu önlükler diye almadim ama uygar kendi yemek istiyor kasigi kendi tutuyor her tarafi batıyor ama vok tatli yiyorYarın havuçla ilk adımımızı atıyoruz yeni beslenme hayatımıza
Beni bu süreçte yalnız bırakmayan ve BIRAKMAYACAK olan cok sevdiğim beslenme uzmanı ( ki kendisi artık bizim beslenme koçumuz olur )msf2407 hanıma tesekkurlerimi iletiyor asafı kocaman öpüyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?