2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim ki dönemiyo sırt üstüyken kalkıp oturmaya calısıyo bayılıyo oturmaya :))

Benim kızım 4-5. gündür hasta babamızdan geçti Sesi kısık ve ishal İshalden dolayı piştikte oldu ilk defa Çok üzülüyorum Sesini özledim cnm kızımın Allah beterinden korusun ama bebeklerde hastalık çok zor oluyomuş ne düzen kalıyo ne bişey herşeyimiz alt üst oldu 5 gündür

Canım benim oğlum 8temmuz doğumlu, ve dönüyor. Sende yere büyükçe bir battaniye ser yastıkla koy sırt üstü etrafına ilgisini çekecek şeyler koy döne döne bütün odayı dolaşacak prensesimiz :)

Öle mi diyosun? Ya ne bilim kabız diye tereyağ koydum aslında.. ikisinden birini kullanabilirim ama dimi? Yada zeytinyağı mı kullansam?
Et suyu zaten yağlı, bir de üstüne ekstra yağ geliyor. Ve bu da yine hayvansal bir yağ olan tereyağı. Bu bir yetişkini bile rahatsız ederken bağırsakları daha gün görmemiş bir bebek için çok fazla. 8. Aydan sonra problem olmaz ama şuan onu sindirirken emin ol çok zorlanıyor. Arkadaşımız zeytinyağının aromasından bahsetmiş ama tereyağını da kişilerin çoğu pis koktuğu için tercih etmiyor. Demek istediğim, Çocuk onun aromasını bilmiyor, bununla ilgili sıkıntı yok :) ya et suyu kullan ya tereyağı :) eğer yağ eklemek istiyorsan yaptığın çorbanın yağlılık durumuna göre biraz zeytinyağı ekleyebilirsin

Rica ederim tatlım :) edizimizin ağız tadına layık olmaya çalışıyoruz :))) öpücüğünüzü alıp, misli ile karşılık veriyoruuuzzz :)

Kocamann masallah Allah nazardan saklasın hepsini şansları bahtları açık olsun.

Kızlar 6.ayına girdi kızım ama ben bir türlü duzen kuramadım yemekler konusunda bana bi örnek beslenme menusu yazarmisiniz?

Güya ben tecrubeli anneyim ücüncü cocugum ama hiçbirsey bilmiyorum sanki

Sabah az kahvaltı veriyorum biskuvi yumurta peynir sonra nasil devam etmeliyim corba yogurt meyve ne zaman vermeliyim

Yatmadan kucuk bir kaseye yarisi kadar pirinc unu yediriyorum genelde emiyor kilosu boyu iyi ama ben endiseleniyorum beslenemez diye

Canim kabızlık icin kayısı verdim kuru buharda pişirip. Baska ne verebilirim ? Kabak ?

Birde pirinc unundan supheleniyorum o kabiz yapar değil mi?
Tabi, yapar. Pirinç unu, patates, muz kabızlık yapar bu dönem. Bir de demir ilacı vegaferon. Su da içirmeyi ihmal etme. Bir de rutin olarak kefir verebilirsin. Yoğurt yerine. Zaten daha faydalı. Evde kendin yapıp verebilirsin veya yoğurt ile karıştırıp da verebilirsin

Günaydın kızlar
Oğlum sabaha kadar uyumadı
Tam uyudu derken çığlık çığlığa uyandı ağladı sürekli
Emmek dışında hiç susmadı
Sizce neden olabilir
Gazı da yoktu
Ihlamur Da içirdim
Yavrum mahvoldu biz mahvolduk

Cok gecmis olsun bi an önce iyilessin insallah

29 temmuz doğumlu oğlum. Daha 2 -3 kez kendi kendine döndü. Geçen ay doktora sordum bu bir kriter değil dedi. Düşününce doğru. Her bebeğin gelişimi başka, biricik. Dönmeyen yürümeyen yemek yemeyen çocuk olmadığına göre hepsi olacak. Ben sabırla bekliyorum ama teşvik de ediyorum.

1 haftadır bide de öyle bir tek dün 4 kez uyandı pek ağlamadı. Diş diye düşünüyorum. Hafif beyazlama var. Yeğenim de aynı böyle yapmıştı çünkü.

Aylincim uygar havucta biraz zorlandi bogazina yapisti o yuzden yogurtla birlikte verdim. Bal kabağı süper hic sıkıntı olmadi. Yalniz önlük almayi unutma ben büyük görünüyor bu önlükler diye almadim ama uygar kendi yemek istiyor kasigi kendi tutuyor her tarafi batıyor ama vok tatli yiyor
Edizimizin ilk ek gida deneyimini fotografla öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…