- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.861
2 temmuz dogumluyuz dönebiliyor uygar ama sadece sol taraftan yuz ustunden sirt üstü de dönüyor sirt uatunden geriye yuz üstü de dönüyor ama sadece sol taraftanİyi akşamlar kızlar Ne yakışıklı bebişlerimiz varmış topikte
benim kızım hala kel kel dolaşsın, erkeklerimizin saçlarına bakın yaa maşallah
Benim kızım 22 temmuz doğumlu ama kendi kendine sadece sağına soluna dönüyo yüzüstü bıraktığımda bi süre sonra sinirleniyo ağlamaya başlıyo
Sırt üstü bıraktığınızda kendi kendine yüz üstü dönebiliyomu bebişleriniz
Yavrum ya ertuğrul a ne oluyor bu aralar ya allahim sifa versin düzene girsin etrafa bol bol gülücük atsin insallahGünaydın kızlar
Oğlum sabaha kadar uyumadı
Tam uyudu derken çığlık çığlığa uyandı ağladı sürekli
Emmek dışında hiç susmadı
Sizce neden olabilir
Gazı da yoktu
Ihlamur Da içirdim
Yavrum mahvoldu biz mahvolduk
Tabi, yapar. Pirinç unu, patates, muz kabızlık yapar bu dönem. Bir de demir ilacı vegaferon. Su da içirmeyi ihmal etme. Bir de rutin olarak kefir verebilirsin. Yoğurt yerine. Zaten daha faydalı. Evde kendin yapıp verebilirsin veya yoğurt ile karıştırıp da verebilirsin
Çözüm bulursan bana da söyle canım.dun saatlerce ugrastm uyutmk için uyuyor hiç uyumamis gbi uyanıyorKızlar benim oğlum da en geç 10 gibi geve uykusuna geçiyordu. Şimdi uyutsam tekrar uyanıyor 12 den önce uyumuyor. Nasıl tekrar düzene sokucam ya??
SöylerimÇözüm bulursan bana da söyle canım.dun saatlerce ugrastm uyutmk için uyuyor hiç uyumamis gbi uyanıyor
Ben kundakliyorum hala gunduz uyuturken gözünü de kapiyorum iyi uyuyor böyle ne varsa eski yöntemlerde var.benimki emzikte emmiyor gece emzik görevi görüyorum uykuya dalana kadarSöylerimbazen uyanıyor inatlaş uyutmaya çalışıyorum. Bu sefer saat başı uyanıyor. Yada 6 da uyanıyor. Gündüz uykumuz zaten çok az.. uyutuyorum ne yapsam diye düşünürken uyanıyor.
6.ay aşımızı olduk. 7.5 kilo 68 cm. Persentilde yüzde 50deyiZ hep. Baklm inşallah ateslenmz 4. Ay aşısı baya zorlamisti
3 bacak bir ağız 4 tane. Şimdilik ateş yok bakalım.bnde her an ateş cikcakmi diye tetikte olmaktan yoruluyorumİnşallah olmayacak annesi. Yine kol bacak mi yaa ? Ben daha cok korkuyorum asidan
Ben telefondan giriyorum canımKızlar ben günlerdir giremiyorum foruma. telefondan açılmıyor. bugün bilgisayarı açabildim de iki dakikalığına öyle yazıyorum. sizlerde de var mı sorun.
3 bacak bir ağız 4 tane. Şimdilik ateş yok bakalım.bnde her an ateş cikcakmi diye tetikte olmaktan yoruluyorum
Canım armut iyi geliyo diye okumuştum onuda dene bi inşallah iyi olurKabızlık geçmiyor kayisi veriyorum,zeytinyağı verdim yine top gibi yaptikorkuyorum zarar vercek poposuna.
Bencede armut balkabagi iyi gelir.emziriyorsan sende yesen daha güzel olurKabızlık geçmiyor kayisi veriyorum,zeytinyağı verdim yine top gibi yaptikorkuyorum zarar vercek poposuna.
Bencede armut balkabagi iyi gelir.emziriyorsan sende yesen daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?