- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.881
Düzelir inşallah canım.Sagolun kizlar üst üste vermek ne kadar dogru olur ki besinleri , yarin ancak verebilirim armutu bugün zeytinyağı takilayim
Balkabagi dun yedi
Doktor yolu gözüküyor yarinda top gibi yaparsa eger
MerhabaaKocamann masallah Allah nazardan saklasın hepsini şansları bahtları açık olsun.
Kızlar 6.ayına girdi kızım ama ben bir türlü duzen kuramadım yemekler konusunda bana bi örnek beslenme menusu yazarmisiniz?
Güya ben tecrubeli anneyimücüncü cocugum ama hiçbirsey bilmiyorum sanki
Sabah az kahvaltı veriyorum biskuvi yumurta peynir sonra nasil devam etmeliyim corba yogurt meyve ne zaman vermeliyim
Yatmadan kucuk bir kaseye yarisi kadar pirinc unu yediriyorum genelde emiyor kilosu boyu iyi ama ben endiseleniyorum beslenemez diye
Yine ben yine ihlamur onerisiSagolun kizlar üst üste vermek ne kadar dogru olur ki besinleri , yarin ancak verebilirim armutu bugün zeytinyağı takilayim
Balkabagi dun yedi
Doktor yolu gözüküyor yarinda top gibi yaparsa eger
Sitenin guvenlik ayarlari degisti adres cubugunda https olarak basliyo artik bundan kaynakli giriste sorun yasiyo olabilirsin. Mune yardimci olabilir ona bi yaz istersenKızlar ben günlerdir giremiyorum foruma. telefondan açılmıyor. bugün bilgisayarı açabildim de iki dakikalığına öyle yazıyorum. sizlerde de var mı sorun.
4 müüü off3 bacak bir ağız 4 tane. Şimdilik ateş yok bakalım.bnde her an ateş cikcakmi diye tetikte olmaktan yoruluyorum
Yine ben yine ihlamur onerisiumarim bi an once duzelir annesi
Cocukla uğrasiyorum cnm sen nasilsin bayadir diremiyorum
Insallah ise yarar..Sagol canım veririm ihlamur bakayim :)
Kayisidan sonra yapti ama yine top((
Hiç sorma kuzum benimYavrum ya ertuğrul a ne oluyor bu aralar ya allahim sifa versin düzene girsin etrafa bol bol gülücük atsin insallah
Ben hiç anlamıyorum beyazlık şişlik vs den1 haftadır bide de öyle bir tek dün 4 kez uyandı pek ağlamadı. Diş diye düşünüyorum. Hafif beyazlama var. Yeğenim de aynı böyle yapmıştı çünkü.
Hatırladımeastnbull :))))
eastnbull nerelerdesin???
Öp oģluşu yerime cok cok:) evet cnm henüz gitmedik hava muhalefetinden dolayı:) gidince detaylı bir şekilde yazacağım yine
Onu bende anlamiyrmBen hiç anlamıyorum beyazlık şişlik vs den
Allah kolaylık versin bakalım Can'ım sanır ediyoruz
Aylinnnnnn napyn kız.valla özledim seni.edizim nasıl saçları nasıllar.salınıyolar mıHamileyken topigi bos buldugum nadir anlarda sayf doldurdum kendi kendime bos bos konusurdum yine o moda geciyorum sanirim.Senam72015 nerdesin kos gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?