2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Insallah ise yarar..
Demir ilacina 1-2gun ara mi versen acaba. Yada damla sayisini azaltsan. Bal kabagi demir acisindan zengin diye biliyorum onunla telafi etmis olursun

Damla kullanmiyorum canim toz benim demir ilacim ferromixin o yapar mi bilmiyorum ki 6.ay kontrolüm haftaya bakalim

N
Aylinnnnnn napyn kız.valla özledim seni.edizim nasıl saçları nasıllar.salınıyolar mı
Bende ozlediimm ♥♥ buralarda takiliyorum ben :) sen napysn nasilsin okul ne alemde eylul hanim nasil ♥
Ediz iyi cok sukur.saclarimiz salinmakta gozune gircek yakinda ama uclarindan bile alamiyrm ya uzamazsa diye

Valla yanima aldim oyun oynuyor hala :)

Ya acaba diş mi ?

Diş cikarsa benim ki neden kabiz ve uykusuz ki amannn ya
Valla tahmin yürütemex oldu
Ağrısı var gibi diyorum uyanıkken çık şükğr hiç bi şey Yok
Diş mi diyorum belirti Yok
Bi şeyden mi korkuyor diyorum dua okuyorum
Bilemez oldum canım

Buralardayım canım. 6. Ay kontrolüne gidemedik daha gidince yazacağım. Çok şükür bir yaramazlık yok. Oğlan iyice hareketlendi. Çığlık çığlığa evde. :) Yoruyor artık. Sizde ne var ne yok?

Canım mşaallah kuzuya aman iyi olsun Da hareketli olsun
Ben de yoruluyorum bir de uykusuzluk başladı
Sabah denk nöbet
Sağlık olsun katlanıyoruz

Masallah paşamıza
Valla tamamdir kabul ediyorum ertuğrul bi tık daha kelmis. Ama ilk 3teyiz yine de

Evet ilk üçte birlikteyiz
Birinci sırayı vermeyiz asla
Maşallah çok yakışıklı olmuş Keltuğrul ay Ertuğrul diyecektim
Aha haaa keltuğrul teyzesssiii Ertuğrul o üzülür aöa öyle demeee
1 haftadır bide de öyle bir tek dün 4 kez uyandı pek ağlamadı. Diş diye düşünüyorum. Hafif beyazlama var. Yeğenim de aynı böyle yapmıştı çünkü.
Allah Allah
Beyazlaşma hiç anlamıyorum
Sağlıkla kolayca geldin dişler

Yavrum ya ertuğrul a ne oluyor bu aralar ya allahim sifa versin düzene girsin etrafa bol bol gülücük atsin insallah
Hiç sorma yavrum hastalıktı uykusuzluktu uğraş durur düzeni kaçtı
Rab im başka dert vermesin napalım sabır ibşaallah

Cocukla uğrasiyorum cnm sen nasilsin bayadir diremiyorum
Bizde iyiyiz çok şükür canım, fırsat buldukça giriyorum bende. Bağlarımızı koparmamak adına, bu topik ve sizler değerlisiniz. Uzun zaman girmeyince merak ettim herşey yolundamı diye

20.30 san bu yana 4. Uyanışı. Uykulu uykulu ağlıyor bi de. Başımı yastığa koyar koymaz ve misafiri uğurlar uğurlamaz uyanmasına kaç puan verirsiniz Ağrısı sızısı olmasın da tek ben uykusuz kalayım

Canım bir şikayetiniz varmı?
Öksürük, hırıltı, ateş vs..

Kuzum aynı şeyi yaşıyoruz şu an
Nöbetteyim
Ağladıkça hafif sallıyorum uyuyor geri
Geçecek bugünler

Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez
Hastalık olmasın sağlık olsun Da napalım kuzusu

Kızlar güncel anne" bin hesaplarını takip etmenizi öneririm

Çok güzel şeyler paylaşıyor donanımlı bi doktor

Kuzum aynı şeyi yaşıyoruz şu an
Nöbetteyim
Ağladıkça hafif sallıyorum uyuyor geri
Geçecek bugünler

Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez
Hastalık olmasın sağlık olsun Da napalım kuzusu
Amin canım dua oluyorum umarım hem ben hem Deniz Uras rahatlar. Ve tüm bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…