- 25 Mayıs 2013
- 14.026
- 20.715
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.901
Insallah ise yarar..
Demir ilacina 1-2gun ara mi versen acaba. Yada damla sayisini azaltsan. Bal kabagi demir acisindan zengin diye biliyorum onunla telafi etmis olursun
Bende ozlediimm ♥♥ buralarda takiliyorum ben :) sen napysn nasilsin okul ne alemde eylul hanim nasil ♥Aylinnnnnn napyn kız.valla özledim seni.edizim nasıl saçları nasıllar.salınıyolar mı
Yİne nöbetttttt
Damla veya toz farketmez sanirim.Damla kullanmiyorum canim toz benim demir ilacim ferromixin o yapar mi bilmiyorum ki 6.ay kontrolüm haftaya bakalim
Damla veya toz farketmez sanirim.
Yarina guzel kakali haberler bekliyorum sizden :)
Valla tahmin yürütemex olduValla yanima aldim oyun oynuyor hala :)
Ya acaba diş mi ?
Diş cikarsa benim ki neden kabiz ve uykusuz ki amannn ya
Onu bende anlamiyrm
Zaten edizde pek anlamama izin vermiyo agzini actigim an dili disarda
Buralardayım canım. 6. Ay kontrolüne gidemedik daha gidince yazacağım. Çok şükür bir yaramazlık yok. Oğlan iyice hareketlendi. Çığlık çığlığa evde. :) Yoruyor artık. Sizde ne var ne yok?
Masallah paşamıza
Valla tamamdir kabul ediyorum ertuğrul bi tık daha kelmis. Ama ilk 3teyiz yine de
Aha haaa keltuğrul teyzesssiii Ertuğrul o üzülür aöa öyle demeeeMaşallah çok yakışıklı olmuş Keltuğrul ay Ertuğrul diyecektim
Allah Allah1 haftadır bide de öyle bir tek dün 4 kez uyandı pek ağlamadı. Diş diye düşünüyorum. Hafif beyazlama var. Yeğenim de aynı böyle yapmıştı çünkü.
Hiç sorma yavrum hastalıktı uykusuzluktu uğraş durur düzeni kaçtıYavrum ya ertuğrul a ne oluyor bu aralar ya allahim sifa versin düzene girsin etrafa bol bol gülücük atsin insallah
Valla tahmin yürütemex oldu
Ağrısı var gibi diyorum uyanıkken çık şükğr hiç bi şey Yok
Diş mi diyorum belirti Yok
Bi şeyden mi korkuyor diyorum dua okuyorum
Bilemez oldum canım
Bizde iyiyiz çok şükür canım, fırsat buldukça giriyorum bende. Bağlarımızı koparmamak adına, bu topik ve sizler değerlisiniz. Uzun zaman girmeyince merak ettim herşey yolundamı diyeCocukla uğrasiyorum cnm sen nasilsin bayadir diremiyorum
Bizde iyiyiz çok şükür canım, uzun zaman girmeyince merak ediyoruz sizi. Büyüdükçe daha fazla zaman ayırmak gerekiyor haklısın. arada bişeyler yaz, iyi olduğunuzu bilelimİyiyz cnm cok sükür , yuvarlanıp gidiyoruz valla.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Canım bir şikayetiniz varmı?20.30 san bu yana 4. Uyanışı. Uykulu uykulu ağlıyor bi de. Başımı yastığa koyar koymaz ve misafiri uğurlar uğurlamaz uyanmasına kaç puan verirsinizAğrısı sızısı olmasın da tek ben uykusuz kalayım
Kuzum aynı şeyi yaşıyoruz şu an20.30 san bu yana 4. Uyanışı. Uykulu uykulu ağlıyor bi de. Başımı yastığa koyar koymaz ve misafiri uğurlar uğurlamaz uyanmasına kaç puan verirsinizAğrısı sızısı olmasın da tek ben uykusuz kalayım
Burnu tıkalı ondan sanırım. Açtırmaz da bu saatte şimdiCanım bir şikayetiniz varmı?
Öksürük, hırıltı, ateş vs..
Amin canım dua oluyorum umarım hem ben hem Deniz Uras rahatlar. Ve tüm bebeklerimizKuzum aynı şeyi yaşıyoruz şu an
Nöbetteyim
Ağladıkça hafif sallıyorum uyuyor geri
Geçecek bugünler
Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez
Hastalık olmasın sağlık olsun Da napalım kuzusu
Fizyolojiği sıksaydın canım nefesi açılsa huzurlu uyusaydı yavrucakBurnu tıkalı ondan sanırım. Açtırmaz da bu saatte şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?