- 4 Nisan 2012
- 151
- 118
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.921
20.30 san bu yana 4. Uyanışı. Uykulu uykulu ağlıyor bi de. Başımı yastığa koyar koymaz ve misafiri uğurlar uğurlamaz uyanmasına kaç puan verirsinizAğrısı sızısı olmasın da tek ben uykusuz kalayım
Kuzum aynı şeyi yaşıyoruz şu an
Nöbetteyim
Ağladıkça hafif sallıyorum uyuyor geri
Geçecek bugünler
Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez
Hastalık olmasın sağlık olsun Da napalım kuzusu
Kizlar gunaydin hepinize uyumama sorunu bizdede var gece 2 gibi yatarsa kendimi sansli sayiyorum genelde 3 4 5 Allah ne verdiyse bu ara gunduzde agliyo uyumuyo bende dis oldugunu dusunuyorum cunku herseye saldiriyo fena halde ellerini emiyo buara cok hircin
Aa kaka cok onemli valla :) her yaptiginda inceliyorum bideInsallah sulusundan bekliyoruz bakalim
Kakanin hayatima anlam katacagini hiç bilemezdim.katti
Canım uyanıkken sorun yok çok şükür ama uyurken ağlayarak uyanmaya devam ediyor nedenini anlamadım Rabbim şifa versin bütün çocuklarımıza içim açıyor normalde uyusun dinlensin diye bakarken şimdi keşke uyumasa diyecek hale geldim neredeyseSahihuban ertugrul nasil oldu kuzum
Amiinn..Canım uyanıkken sorun yok çok şükür ama uyurken ağlayarak uyanmaya devam ediyor nedenini anlamadım Rabbim şifa versin bütün çocuklarımıza içim açıyor normalde uyusun dinlensin diye bakarken şimdi keşke uyumasa diyecek hale geldim neredeyse
Oluyo canim o benim oglumdada var aglayarak uyaniyo donemsel oldugunu dusunuyorum kafana takma korkuyo mu ki diye felak nas ayetel kursi okuyorum skIntilarindan kaynaklaniyo olabilir buyume atagi olabilir gececektir insallahCanım uyanıkken sorun yok çok şükür ama uyurken ağlayarak uyanmaya devam ediyor nedenini anlamadım Rabbim şifa versin bütün çocuklarımıza içim açıyor normalde uyusun dinlensin diye bakarken şimdi keşke uyumasa diyecek hale geldim neredeyse
Aa kaka cok onemli valla :) her yaptiginda inceliyorum bide
Yaptimi bugun kakasini
Ogluma lor yaptim bugun onu verdim severek yedi yakindaberaber kahvalti yapacagiz insallah
Biz kaka yapinca mutluluktan gobek atiyoruz kaka cok onemliAa kaka cok onemli valla :) her yaptiginda inceliyorum bide
Yaptimi bugun kakasini
Masallah kuzuya afiyetle yesin tontis pekmezde verecegim yumurta peynir pekmezle kahvaltimizi yapacagiz insallahBayiliyor benimki de lor ve yumurta sarısı veriyorum bugun tam 6 aylik olduk daha fazla verdim yine yedi maşallah:)
Hangi pekmez canim dut mu ?Masallah kuzuya afiyetle yesin tontis pekmezde verecegim yumurta peynir pekmezle kahvaltimizi yapacagiz insallah
Uzum pekmezi dut agir gelebilirmisHangi pekmez canim dut mu ?
Uzum pekmezi dut agir gelebilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?