2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Altını zor değiştirdim ağıt kıyamet. Burnu tıkalı keyifli bi anı bulup açmayı umuyorum. Ağlak bi bebek değildi artık hep mızmız. Diş ve gaz diye düşünüyorum da umarım başka bir ağrısı yoktur

Kizlar gunaydin hepinize uyumama sorunu bizdede var gece 2 gibi yatarsa kendimi sansli sayiyorum genelde 3 4 5 Allah ne verdiyse bu ara gunduzde agliyo uyumuyo bende dis oldugunu dusunuyorum cunku herseye saldiriyo fena halde ellerini emiyo buara cok hircin

Kuzum aynı şeyi yaşıyoruz şu an
Nöbetteyim
Ağladıkça hafif sallıyorum uyuyor geri
Geçecek bugünler

Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez
Hastalık olmasın sağlık olsun Da napalım kuzusu

kızlar aynı sorunları bizde yaşıyoruz. dişten diye düşünüyorum çünkü başka bir sıkıntımız yok. huysuzluğumuz pik yaptı. şaklaban oldum mutlu etcem çocuğumu diye.

Amiinn..
Ya acaba korkuyomu kuzum basucuna kitap koysan bide. Uyanikken iyi uyurken kotu olmasi tuhaf yani

Oluyo canim o benim oglumdada var aglayarak uyaniyo donemsel oldugunu dusunuyorum kafana takma korkuyo mu ki diye felak nas ayetel kursi okuyorum skIntilarindan kaynaklaniyo olabilir buyume atagi olabilir gececektir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…