Canim gunaydin anlattiklarinda tereddut edecek bir sey yok ki. Durumumiz ayni bulanti agri bende de yok az bi gogus sislinligi var. Tabi bunlar kisiden kisiye degisiyir. Ben de test yaptirali 2 hafya oldu ve daha doktora hic gitmedim. Tup bebek dokrorum gitme dedi ve 1 ataliga randevu vermisti. Sabirsizlikla bekliyorum ama baska bir dokyora imkanim olmasina ragmen gitmeedim. Rminkm kendi doktorumuz bebegin biraz buyumesini istedikleri icon bekletiyorlar bizo. Ayrica bebegin surekli ultrason a girmesini kimse yavsiye etmiyor. Nette bununla ilgilu guzel makaleler var. İnsallah bebislerimizi saglikla kucagomiiza alicaz. Ben de bazen tereeddut ediyorum acaba kotu bir durummu var diye. Ama doktorumuz buyuusn ve net bir sey aoylelelim diye gec randevu verdi. Unutmuyirum bunu.ve bol bol yatiyirum. Evde hiiiiiic birsey yapmiyorum.Arkadaşlar, ya canım çok sıkılıyor.. Ben yurt dışında görüyorum tedaviyi ve burda herşey biraz daha farklı ilerliyor.. Kafama göre randevu isteyemiyorum kekitmiyorlar plandan..
Özet geçiyorum: 9 kasım 2 tane blastokist transferi yapıldı.. 19 kasım da kan testi sonuçları 115,2 çıktı.. İyi olduğunu söylediler.. 30 kasım ilk ultrason randevum var.. Akşam bulantılarım oluyor, bel ağrım oluyor şiddetli değil ama, göğüslerimde hiç bir hassasiyet yok ki bende adet dönemide hafif bel ağrısı ve bulantı dışında birşey olmazdı.. Lekelenmem hiç yok sadece aldığım vajinal ilaç tan akan.. Sizce telaşlanmam gereken bir durum varmıdır? Birde gaz problemim var.. 30 kasımda sadece kesemi gözükür? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Rabbim hepimize hayırlısını versin... Çok korkuyorum birşey olacak diyee ..
Canım ben her hafta sonu gidiyorum ultrason giriyorum zararlı olsa Dr um demezmi.riskli olduğum için sürwkli kontrol altındayım.aklım karıştı.Dr profesör bide.Canim gunaydin anlattiklarinda tereddut edecek bir sey yok ki. Durumumiz ayni bulanti agri bende de yok az bi gogus sislinligi var. Tabi bunlar kisiden kisiye degisiyir. Ben de test yaptirali 2 hafya oldu ve daha doktora hic gitmedim. Tup bebek dokrorum gitme dedi ve 1 ataliga randevu vermisti. Sabirsizlikla bekliyorum ama baska bir dokyora imkanim olmasina ragmen gitmeedim. Rminkm kendi doktorumuz bebegin biraz buyumesini istedikleri icon bekletiyorlar bizo. Ayrica bebegin surekli ultrason a girmesini kimse yavsiye etmiyor. Nette bununla ilgilu guzel makaleler var. İnsallah bebislerimizi saglikla kucagomiiza alicaz. Ben de bazen tereeddut ediyorum acaba kotu bir durummu var diye. Ama doktorumuz buyuusn ve net bir sey aoylelelim diye gec randevu verdi. Unutmuyirum bunu.ve bol bol yatiyirum. Evde hiiiiiic birsey yapmiyorum.
Maşallah canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı hayırlısıyla :) benim kese bi kez göründü kayboldu ikiz kesesi.diğerinin klibi atıyo çok şükür.bu hafta kesinleşir inşallah.Kizlarr dün gözüm cok agridi acile gittim gitmisken doktoruma da ugradim ve iki melegiminde kalp atislarini duydum.çoook mutluyum.Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayida nasip eder insallah bekleyen arkadaslar sizlerde sorunsuz duyarsiniz meleklerinizin kalp atislarini hepiniz dualarimdasiniz
Canim gunaydin anlattiklarinda tereddut edecek bir sey yok ki. Durumumiz ayni bulanti agri bende de yok az bi gogus sislinligi var. Tabi bunlar kisiden kisiye degisiyir. Ben de test yaptirali 2 hafya oldu ve daha doktora hic gitmedim. Tup bebek dokrorum gitme dedi ve 1 ataliga randevu vermisti. Sabirsizlikla bekliyorum ama baska bir dokyora imkanim olmasina ragmen gitmeedim. Rminkm kendi doktorumuz bebegin biraz buyumesini istedikleri icon bekletiyorlar bizo. Ayrica bebegin surekli ultrason a girmesini kimse yavsiye etmiyor. Nette bununla ilgilu guzel makaleler var. İnsallah bebislerimizi saglikla kucagomiiza alicaz. Ben de bazen tereeddut ediyorum acaba kotu bir durummu var diye. Ama doktorumuz buyuusn ve net bir sey aoylelelim diye gec randevu verdi. Unutmuyirum bunu.ve bol bol yatiyirum. Evde hiiiiiic birsey yapmiyorum.
Kactu degerliniz? Mesela 12. Gun degerinjz kacti?Selam arkadaşlar bugün kesemizi gorduk çok şükür .ben değerlerime göre ikiz bekliyordum tek kese göründü. Sonradan iki kese görünen var mı acaba
Benim degerimde yüksekti banada ikiz olabilir dendi tek kese tek kalp atışıSelam arkadaşlar bugün kesemizi gorduk çok şükür .ben değerlerime göre ikiz bekliyordum tek kese göründü. Sonradan iki kese görünen var mı acaba
Benim beş haftalıkken tek kese 6. Haftada çift kese 6+3 de tek kese tek kalp atışı 7. Haftada tek kese tek kalp atışı bakalım cuma günü ne olacak 8. Haftada daha net görünür dedi Dr.nasip :)Selam arkadaşlar bugün kesemizi gorduk çok şükür .ben değerlerime göre ikiz bekliyordum tek kese göründü. Sonradan iki kese görünen var mı acaba
Amin canım.12. Gün 168 14.Gün 390 16.Gün 810 du sanırım 18. Gün 1600 küsürdü sanırım. unutmuşum ya kafada bişi kalmadı.yaklaşık değerlerim buydu canım.degerleriniz kacti arkadaslar? rabbim saglikli hayirli bebisler nasip etsin her birimize..
12.gün 1160Kactu degerliniz? Mesela 12. Gun degerinjz kacti?
Masallah gayet yuksek insallah istedigin ginidir tabi biz degil doktor bikir bunu da12.gün 1160
14.gün 3400
16.gün 6800
Cok gecmis olsun simdi nasil kanama aeklinde mi akinti mi kahveretngi akinti?kizlar ben ptesi kanama ile doktora gittim.once kahve akintilar geldi.sonra pembeyle karisik kahve.cok korkmustum.hemen igne ve progestan takviyesi ve istirahat verdi doktorum.cok sukur o gunden sonra kahveye dondu.bugun daha da azaldi.yarin igne vurulmaya gidicem.oradaki doktora rica edip ultrasona girmek istiyorum.kanamanin oldugu gunun sabahinda kese cok saglikli ve iyiydi.kanama alani da yoktu.birden oldu iste.yarin 5+5 oluyorum sata gore.ama bence 6 olucam.
kizlar ben ptesi kanama ile doktora gittim.once kahve akintilar geldi.sonra pembeyle karisik kahve.cok korkmustum.hemen igne ve progestan takviyesi ve istirahat verdi doktorum.cok sukur o gunden sonra kahveye dondu.bugun daha da azaldi.yarin igne vurulmaya gidicem.oradaki doktora rica edip ultrasona girmek istiyorum.kanamanin oldugu gunun sabahinda kese cok saglikli ve iyiydi.kanama alani da yoktu.birden oldu iste.yarin 5+5 oluyorum sata gore.ama bence 6 olucam.
yok kanama sadece o gun oldu.simdi cok hafif progestanla kahve akintilar gelio.kirmizi ve pembe diil cok sukurCok gecmis olsun simdi nasil kanama aeklinde mi akinti mi kahveretngi akinti?
amin.rabbim en dogrusunu bilir.hayirliysa olacakgecmis olsun canim allahin izniyle birsey olmaz insallah söylemesi kolay biliyorum ama ICINI FERAH TUT .. hakkimizda hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?