- 10 Şubat 2015
- 153
- 82
- 18
Canım geçmiş olsun ayaklarının altına yastık koy ve sürekli yatarak dinlen.ablam öyle atlatmıştı.o jelden dolayı bendende geliyo hemde en başından beri.nedense bugün Daha çok geldi ve bugün tüm gün karın ağrımVardı hafif hafifi.Rabbim yardımcımız olsun.kizlar ben ptesi kanama ile doktora gittim.once kahve akintilar geldi.sonra pembeyle karisik kahve.cok korkmustum.hemen igne ve progestan takviyesi ve istirahat verdi doktorum.cok sukur o gunden sonra kahveye dondu.bugun daha da azaldi.yarin igne vurulmaya gidicem.oradaki doktora rica edip ultrasona girmek istiyorum.kanamanin oldugu gunun sabahinda kese cok saglikli ve iyiydi.kanama alani da yoktu.birden oldu iste.yarin 5+5 oluyorum sata gore.ama bence 6 olucam.
Prulpton neden üç.günde bir yapıyprsun canım.düşük iğnesi değilmi o.ben bi kere woldum gebeliğin başında beri.acaba bende mi yaptırsam.benimde bugün karnım ağrıyor gaz sıkıntım var bende progestan kullanıyorum 3 günde bir proluton iğne yaptırıyorum gün içinde genelde yatıyorum dinleniyorum
slm benimde 5 kasimda 2 tane dondurulmus blast transferim olduSelam arkadaşlar bugün kesemizi gorduk çok şükür .ben değerlerime göre ikiz bekliyordum tek kese göründü. Sonradan iki kese görünen var mı acaba
Gözün aydın canım :) canım.sen benden bi güm sonra doğurıyprsun nasıl 7+1 oluyo ben şuan 7+6 yım Dr mu 7+1 dedi.Bende bugün dr gittim kalp atışını duyduk çok minik dedindr 7+1 günlük bebeğim sağlıklı herşey yolunda çok şükür...
Evet dr 7+1 günlük dedi kese ölçüsüne göre gün hesabına göre 7+4 günlükGözün aydın canım :) canım.sen benden bi güm sonra doğurıyprsun nasıl 7+1 oluyo ben şuan 7+6 yım Dr mu 7+1 dedi.
Bana vajinal bakildislm benimde 5 kasimda 2 tane dondurulmus blast transferim oldu
10.gun bhcg;583
12.gun:1358
14.gun 4200 geldi 23 kasimda 6mm lik tek kese gorundu ama vajinal bakilmadi. tdv yapan tup bebek dr vajinal bakilmadigi icin 2. kesenin gorulemeyecegini vajinal baktirmami onerdi degerlerimden dolayi ikiz oldugu düşündü ama bir ihtimal tekil gebelikte olabilirmis size vajinal muayenemi yapildi yoksa karindan mi bakildi
hergun 1000 mg lik balik yagi iciyorum. Guvenilir markalar almanizi tavsiye ederim zira turkiyede uretilenlerdeki civa oranlarindan supheliyim. Solgar ya da Swisse marka tavsiye ederim. Turkiyedeki doktoruma sordum baliktan nefret ettigim icin. Bebegin zeka gelisimi icin cok onemli.Kizlar beslenmeizde dikkat ettiginiz bir sey var mi ozellile tavsiye ettiginiz?
Kahvaltı canim önemli süt peynir bu aralar bulantı da n pek yiyemiyorum ceviz badem fındık baklagil et balık benim canim hiçbişey istemio halsiz kaliom.Kizlar beslenmeizde dikkat ettiginiz bir sey var mi ozellile tavsiye ettiginiz?
Çok sevindim hayırlısı olsun canimBebeğimin kalbini duydum çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?