2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Canım geçmiş olsun ayaklarının altına yastık koy ve sürekli yatarak dinlen.ablam öyle atlatmıştı.o jelden dolayı bendende geliyo hemde en başından beri.nedense bugün Daha çok geldi ve bugün tüm gün karın ağrımVardı hafif hafifi.Rabbim yardımcımız olsun.

benimde bugün karnım ağrıyor gaz sıkıntım var bende progestan kullanıyorum 3 günde bir proluton iğne yaptırıyorum gün içinde genelde yatıyorum dinleniyorum

benimde bugün karnım ağrıyor gaz sıkıntım var bende progestan kullanıyorum 3 günde bir proluton iğne yaptırıyorum gün içinde genelde yatıyorum dinleniyorum
Prulpton neden üç.günde bir yapıyprsun canım.düşük iğnesi değilmi o.ben bi kere woldum gebeliğin başında beri.acaba bende mi yaptırsam.

Kizlar ben 2. gun transferi oldum. transferden 12 gun sonra test gunumdu. Benim cikan sonucum aslinda 11. gun sonucu oluor degil mi? cunku genelde 3. gun transferi ve 12 gun sonra tahlil isteniyor.

Selam arkadaşlar bugün kesemizi gorduk çok şükür .ben değerlerime göre ikiz bekliyordum tek kese göründü. Sonradan iki kese görünen var mı acaba
slm benimde 5 kasimda 2 tane dondurulmus blast transferim oldu
10.gun bhcg;583
12.gun:1358
14.gun 4200 geldi 23 kasimda 6mm lik tek kese gorundu ama vajinal bakilmadi. tdv yapan tup bebek dr vajinal bakilmadigi icin 2. kesenin gorulemeyecegini vajinal baktirmami onerdi degerlerimden dolayi ikiz oldugu düşündü ama bir ihtimal tekil gebelikte olabilirmis size vajinal muayenemi yapildi yoksa karindan mi bakildi

benim dr um 4hafta daha yaptır demişti az bir kanamam oldu jel tahriş etmiş düşük riski ılabimir diye 3 günde bir yaptırabilirsin zararı yok dedi canım

sabah ignemi yaptirmaya gittigim hastanedeki doktora gittim.tam bir mal cikti adam.kesenin boyutunu bile ben sorunca olctu.kanama alani varmi diye ben sordum.neyse kanama alani da yokmus.kese 14mm ulasmis.karinda bakildi.resimde yolk gorunuyor gibi.ama onu bile sormayi unutmusum.zaten resmi de bulanik cekmis.neyse simdilik bi sorun yok ya

Bana vajinal bakildi

Kizlar beslenmeizde dikkat ettiginiz bir sey var mi ozellile tavsiye ettiginiz?
hergun 1000 mg lik balik yagi iciyorum. Guvenilir markalar almanizi tavsiye ederim zira turkiyede uretilenlerdeki civa oranlarindan supheliyim. Solgar ya da Swisse marka tavsiye ederim. Turkiyedeki doktoruma sordum baliktan nefret ettigim icin. Bebegin zeka gelisimi icin cok onemli.

Ben balık yiyemiyorum denedim ama almıyor midem kokuyor sanki bu aralar ağzımın tadı yok hiçbirşey yiyemiyorum en çok meyve yiyorum salata yiyebiliyorum... Sabah kahvaltımı iyi yapıyorum yumurta peynir bal ceviz badem tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…