- 10 Şubat 2015
- 153
- 82
- 18
Gözünaydın canım.Allah tamamına erdirsin bekleyenlerede en kısa sürede nasip etsin.Bebeğimin kalbini duydum çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah
Canım sakin ol.her kanama düşük olacak diye bişi yok.İnşallah güzel olır.Allah büyüktür.bebeğin seninledir inşallah.güzel düşün.belkide yerleşmedir.hemen Prulpton yaptır vakit kaybetme hemen.Arkadaşlar şiddetli bel ağrısından sonra wc gittim afedersiniz kırmızı leke vardı ve şuan kanamaya dönüştü hemen dr aradım gel dedi şimdi hastaneye geldim ya iki gün önce kan testi sonucum 2188,7 çıkmıştı şimdi kanama var düşükmü olur gözükmezde herhalde daha ultrasonda allahım elim ayağım titriyor ya dua edin yalvarırım
Arkadaşlar şiddetli bel ağrısından sonra wc gittim afedersiniz kırmızı leke vardı ve şuan kanamaya dönüştü hemen dr aradım gel dedi şimdi hastaneye geldim ya iki gün önce kan testi sonucum 2188,7 çıkmıştı şimdi kanama var düşükmü olur gözükmezde herhalde daha ultrasonda allahım elim ayağım titriyor ya dua edin yalvarırım
Gözünaydın canım.Allah tamamına erdirsin bekleyenlerede en kısa sürede nasip etsin.
Kizlar bu progesteron iğneler ne zaman bırakılacak bazi arkadaşlar 70-80 tane vurulmuslar.11.deyim kalçalarim mahvoldu çok ağrıyor. Siz ne yapiyorsunuz
Gobekten vurulanlar birsey değilmiş. Bu çok kötü ya ağrıdı duramıyorum oturamiyorum yatamiyorum sürekli ağrıyor yoruldum şimdiden.Bugün doktorum 10. Haftaya kadar devam dedi canım alkolle hergün ov bir süre sonra o da fayda etmiyor benim 40 oldu 3 hafta daha devam tükendim artık
Gobekten vurulanlar birsey değilmiş. Bu çok kötü ya ağrıdı duramıyorum oturamiyorum yatamiyorum sürekli ağrıyor yoruldum şimdiden.
Canım ben 37 gündür oluom yani opu dan beri ve 8.haftama giricem 10 haftaya kadar kesin ama sonrasını bilmiom benim de cok acio kanio haklisinKizlar bu progesteron iğneler ne zaman bırakılacak bazi arkadaşlar 70-80 tane vurulmuslar.11.deyim kalçalarim mahvoldu çok ağrıyor. Siz ne yapiyorsunuz
Cok sevindimm canim ins darisi biz bekleyenlere...Bebeğimin kalbini duydum çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah
Cok sevindimm canim ins darisi biz bekleyenlere...
Sakin ol kardesim . tabi bunu soylemek cok kolay yasamak cok zor ama sakin olup biraz bebegine zaman vermek gerek biseyler oku birz bebegine o da seni hissedwr canim. Allah yardimcniz olsun.Teşekkür ederim öncelikle.. Ultrasonda kese gözüküyor ama kanama vat ve nerden olduğunu göremedi doktor kalçadan iğne yaptılar ve pzrt tekrar gidicem ama derhal eve git pzrt kadar sadece yatacak dinlenecek hiçbir işe elini vurmayacaksın dedi.. Kanama devam ediyor ama ve ben düşünmekten sıyırmak üzereyim bile..
Canım bunu defalarca bu sayfada dile getirdim.belki rastlamadın.sakin ol.hiçbişi yapma.düşük iğnemi yaptır.ablamın 3. Ayda öyle bir kanaması oldu ki halılar havlular battı.Çok şükür sürekli yatarak atlattı.şimdide 10 aylık oldu kerata kök söktürüypr yaramazlıkta ablama.İnşallah geçecek.sen ayaklarını yukarda tutarak uyu geve yatarken de altına yastık koy ayaklarının ve sürekli uzan gün içinde.bu olayın tek çözümü dinlenmek.Allah yardımcın olsun.geçecek inşallah.Teşekkür ederim öncelikle.. Ultrasonda kese gözüküyor ama kanama vat ve nerden olduğunu göremedi doktor kalçadan iğne yaptılar ve pzrt tekrar gidicem ama derhal eve git pzrt kadar sadece yatacak dinlenecek hiçbir işe elini vurmayacaksın dedi.. Kanama devam ediyor ama ve ben düşünmekten sıyırmak üzereyim bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?