2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Arkadaşlar şiddetli bel ağrısından sonra wc gittim afedersiniz kırmızı leke vardı ve şuan kanamaya dönüştü hemen dr aradım gel dedi şimdi hastaneye geldim ya iki gün önce kan testi sonucum 2188,7 çıkmıştı şimdi kanama var düşükmü olur gözükmezde herhalde daha ultrasonda allahım elim ayağım titriyor ya dua edin yalvarırım

Canım sakin ol.her kanama düşük olacak diye bişi yok.İnşallah güzel olır.Allah büyüktür.bebeğin seninledir inşallah.güzel düşün.belkide yerleşmedir.hemen Prulpton yaptır vakit kaybetme hemen.

Geçmiş olsun canım panik yapma sakin olmaya çalış daha çok strese sokma bebeğini

Kizlar bu progesteron iğneler ne zaman bırakılacak bazi arkadaşlar 70-80 tane vurulmuslar.11.deyim kalçalarim mahvoldu çok ağrıyor. Siz ne yapiyorsunuz

Kizlar bu progesteron iğneler ne zaman bırakılacak bazi arkadaşlar 70-80 tane vurulmuslar.11.deyim kalçalarim mahvoldu çok ağrıyor. Siz ne yapiyorsunuz

Bugün doktorum 10. Haftaya kadar devam dedi canım alkolle hergün ov bir süre sonra o da fayda etmiyor benim 40 oldu 3 hafta daha devam tükendim artık

Bugün doktorum 10. Haftaya kadar devam dedi canım alkolle hergün ov bir süre sonra o da fayda etmiyor benim 40 oldu 3 hafta daha devam tükendim artık
Gobekten vurulanlar birsey değilmiş. Bu çok kötü ya ağrıdı duramıyorum oturamiyorum yatamiyorum sürekli ağrıyor yoruldum şimdiden.

Canım ben 37 gündür oluom yani opu dan beri ve 8.haftama giricem 10 haftaya kadar kesin ama sonrasını bilmiom benim de cok acio kanio haklisin

Kizlarrr sanki zaman hic gecmiyo surekli evdeyiz bisey yapamiyoruz ondan mi acaba gecse artik soyle 5 6 aylik olsak

M miss-kumral cok gecmis olsun sakin ol bebgini de telaslandirma canim degerin yuksek gorunugor insallah sag salim gelirsiniz hastenedn. Allah a emnat olun...

Teşekkür ederim öncelikle.. Ultrasonda kese gözüküyor ama kanama vat ve nerden olduğunu göremedi doktor kalçadan iğne yaptılar ve pzrt tekrar gidicem ama derhal eve git pzrt kadar sadece yatacak dinlenecek hiçbir işe elini vurmayacaksın dedi.. Kanama devam ediyor ama ve ben düşünmekten sıyırmak üzereyim bile..

Sakin ol kardesim . tabi bunu soylemek cok kolay yasamak cok zor ama sakin olup biraz bebegine zaman vermek gerek biseyler oku birz bebegine o da seni hissedwr canim. Allah yardimcniz olsun.

Canım bunu defalarca bu sayfada dile getirdim.belki rastlamadın.sakin ol.hiçbişi yapma.düşük iğnemi yaptır.ablamın 3. Ayda öyle bir kanaması oldu ki halılar havlular battı.Çok şükür sürekli yatarak atlattı.şimdide 10 aylık oldu kerata kök söktürüypr yaramazlıkta ablama.İnşallah geçecek.sen ayaklarını yukarda tutarak uyu geve yatarken de altına yastık koy ayaklarının ve sürekli uzan gün içinde.bu olayın tek çözümü dinlenmek.Allah yardımcın olsun.geçecek inşallah.

#ikitavsan teşekkür ederim kardeşim bende sakin olup düşünmemeye düşünsemde olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bunu 4 yıldır yapıp hep hazin son yaşayınca insan artık yapamaz hale geliyor.. Hayırlısı olsun artık ne yapa bilirim ben elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış "Kûn fe yekûn" ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…