- 24 Mart 2008
- 142
- 64
- 98
- 34
Pazartesi canim cok az kaldiAmin canım senin ne zaman kalp atışı için randevun
aynen canim esim yapti bebek icin yiyeyim dedim ama nasil bir bulanti firindan kokunun gelmesi yetti. balik yagi icebilirsin kesinlikle bulanti yapmiyor.Ben balık yiyemiyorum denedim ama almıyor midem kokuyor sanki bu aralar ağzımın tadı yok hiçbirşey yiyemiyorum en çok meyve yiyorum salata yiyebiliyorum... Sabah kahvaltımı iyi yapıyorum yumurta peynir bal ceviz badem tüketiyorum
Canim kanamanin siddeti nedir. Azar azar lekelenme seklinde mi. Eger oyleyse benimde basima geldi adet gunumde siddetli bel ve kasik agrisi ile birlikte. Ben adet oluyorum sandim.Bu arada kanama sırasında kese iyi gözüküyor dedi dr yani düşse kanamayla birlikte be kdr çabuk gelişir bu acaba veya ne şiddette bi kanama ile acaba bilen varmıdır gerçi değişir bu sanırım ama kendime teselli arıyorum işte..
Ama kokuları sera gibi değil.çok güzellerDomates salatalık biber zamanı değil ama mevsim sebzeleri meyveleri yemek gerek diğerleri sera hormonlu
Ama kokuları sera gibi değil.çok güzellerkahvaltıdan onlarıda çıkarırsam başka bişi yiyemiyorum.eşimde öle diyo.benimde domatesi tuzlayıp yemeyi canım çekiyo. bide tuzla başım belada.aslında normalinde yemezdim.halbuki.şimdi tuzlu yemeyi istiyorum domatesi salatayı ayranı;(
Pazartesi canim cok az kaldi
canim bende fitil seklinde kullaniyorum gunde 1 kez progesteronu. Mide bulantilarina gelince 3 gun var 1 2 gun gecior sonra gene basliyor.Selam kizlar hepiniz igneye devam ettiginizi yazmissiniz.benim kanamam oldugunda günde 2 tanesini birlestirip 5 gün vuruldum.kanamam durdu şükür simdi progestan yumusak kapsül rahimden aliyorum benim doktorum biraktirdi igneyi.bu arada benim midem baya bulanmaya basladi sizler nasilsiniz
Cok sukur duyduk canim cok heycanliydi Rabbime sukurler olsunCanım senden güzel haberlerini bekliyorum
Cok sukur duyduk canim cok heycanliydi Rabbime sukurler olsun
Aminnn canim inss vala bugun bi kac sitede dusuk yapanlar olmus cok uzuldum insan korkuyoPembe panter arkadasim hadi gözün aydin Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip etsin hepimize
Canım benim 40 gündür progestan 2 ampul devam edio 10.haftqya kadar 8 e girdik sukur bulantilarim fena iki hafta daha fenaydi bubhafta sadeve sabahları var.Selam kizlar hepiniz igneye devam ettiginizi yazmissiniz.benim kanamam oldugunda günde 2 tanesini birlestirip 5 gün vuruldum.kanamam durdu şükür simdi progestan yumusak kapsül rahimden aliyorum benim doktorum biraktirdi igneyi.bu arada benim midem baya bulanmaya basladi sizler nasilsiniz
Hayirlisi olsun bizde duyduk kuzummCok sukur duyduk canim cok heycanliydi Rabbime sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?