Çok sevindim Allah hepimeze saglıklı kucagımıza almayı nasip etsinCok sukur duyduk canim cok heycanliydi Rabbime sukurler olsun
Canim kanamanin siddeti nedir. Azar azar lekelenme seklinde mi. Eger oyleyse benimde basima geldi adet gunumde siddetli bel ve kasik agrisi ile birlikte. Ben adet oluyorum sandim.
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.İnsallah guzel haberlerle sizr gelorom guzel kizlqr :)
Duruyordur canim sen icini ferah tut benimde 5. haftamda olmustu kanamam. Sikma canini hep iyiyi dusun.önce leke geldi wc de de kanamam oldu, doktora gidene kadarda kanamam oldu ve sonrasinda... bugün randevum vardi tekrar kese gözüktü duruyor ama henüz 4mmo yüzden icinde bebek göremedik daha.. Cuma günü tekrar gidecegim, ama icim rahatladi keseyi görünce.. insallah bebiste duruyordur..
Dualarimiz seninle bebisi gör gel hemenVeee yarin buyyk gun bakaalim ne olacal. Gunlerdir ruyndam doktora gittigimi goruyorum uarin sonunda gidecegim :))
Çok geçmiş olsun canim bebis buyur kocaman olur sen hiç merak etme Rabbim yardımcınız olsunönce leke geldi wc de de kanamam oldu, doktora gidene kadarda kanamam oldu ve sonrasinda... bugün randevum vardi tekrar kese gözüktü duruyor ama henüz 4mmo yüzden icinde bebek göremedik daha.. Cuma günü tekrar gidecegim, ama icim rahatladi keseyi görünce.. insallah bebiste duruyordur..
Kalp atışı çok güzel bişey insan hep izlemek istiyor hayırlısı olsun canimKizlar gecen pazar inanilmaz kasik agrisiyla acile gittim. Tum gun cikamadim tetkikler vs. Bebegimin kalp atislarini gordum icim inanilmaz rahatladi. Yurt disinda yasadigim icin 12 . haftadan once bakmiyorlardi. Kasik agrisi ayni zamanda sansa donustu 7+2 iken gordum bebegimi tam 1 saat ultrasonla izledim onu doktor kanama alani var mi diye ararken bende onu izledim muhetesem bir duyguymus. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Hayirlisi olsun canim cok sevindimKalp atisi gercekten harikaydi... Bebgimizide gorduk ve gayet iyi gidiyor heesey dedi :) sukurler olsun yuzumuzu gulduren yuce mavlaya... Tup ebbek merkezinde olan herkese rabbim tez zamanda bebek nasip etsin hayurlisiyla. Aglamaktan birseybde soramadim doktora :) artik 2 hafta sonra tekrar gorecegiz insallah gunler cabucak gecsin ve saglikli olarak girusmeye gidelim insalllaaah.....
Benim herşeyden midem bulanıyor parfüm kokusu bile yemeklerdede aynı çok güzel yedim diyorum 5 dakika sürmüyor çıkması inş kızımdaki gibi 9 ay sürmezYemek kokularından midem bulanıyor arkadaşlar en rahat yediğim şey çorba ve meyve, neyseki kahvaltımı yapabiliyorum... Sizler nasılsınız?
Aynen canım ama korkular bitmio gecmio bir türlü.Kalp atışını duyan arkadaşlara hayırlı olsun dünyanın en güzel sesini dinliyor insan minik mucizelerimizin sesi
Genelde midem bulanio sabah oguruom kokular da bulandırio buna sukur tabiiYemek kokularından midem bulanıyor arkadaşlar en rahat yediğim şey çorba ve meyve, neyseki kahvaltımı yapabiliyorum... Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?