2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Kızlar geçen hafta sadeve ekranda görmüştük bugün kalp atisini duyduk şükürler olsun agladim çok güzel birsey Rabbim herkese yasatsin 8mhaftamiza geldik bulantilarim devam edio özellikle sabahları Rabbim herkesin yardımcısı olsun herkesi korusun.

Canim kanamanin siddeti nedir. Azar azar lekelenme seklinde mi. Eger oyleyse benimde basima geldi adet gunumde siddetli bel ve kasik agrisi ile birlikte. Ben adet oluyorum sandim.

önce leke geldi wc de de kanamam oldu, doktora gidene kadarda kanamam oldu ve sonrasinda... bugün randevum vardi tekrar kese gözüktü duruyor ama henüz 4mm o yüzden icinde bebek göremedik daha.. Cuma günü tekrar gidecegim, ama icim rahatladi keseyi görünce.. insallah bebiste duruyordur..

Kizlar gecen pazar inanilmaz kasik agrisiyla acile gittim. Tum gun cikamadim tetkikler vs. Bebegimin kalp atislarini gordum icim inanilmaz rahatladi. Yurt disinda yasadigim icin 12 . haftadan once bakmiyorlardi. Kasik agrisi ayni zamanda sansa donustu 7+2 iken gordum bebegimi tam 1 saat ultrasonla izledim onu doktor kanama alani var mi diye ararken bende onu izledim muhetesem bir duyguymus. Allah hepimizin bebeklerini korusun.

Duruyordur canim sen icini ferah tut benimde 5. haftamda olmustu kanamam. Sikma canini hep iyiyi dusun.

Çok geçmiş olsun canim bebis buyur kocaman olur sen hiç merak etme Rabbim yardımcınız olsun

Kalp atışı çok güzel bişey insan hep izlemek istiyor hayırlısı olsun canim

Kalp atisi gercekten harikaydi... Bebgimizide gorduk ve gayet iyi gidiyor heesey dedi :) sukurler olsun yuzumuzu gulduren yuce mavlaya... Tup ebbek merkezinde olan herkese rabbim tez zamanda bebek nasip etsin hayurlisiyla. Aglamaktan birseybde soramadim doktora :) artik 2 hafta sonra tekrar gorecegiz insallah gunler cabucak gecsin ve saglikli olarak girusmeye gidelim insalllaaah.....

Hayirlisi olsun canim cok sevindim

Yemek kokularından midem bulanıyor arkadaşlar en rahat yediğim şey çorba ve meyve, neyseki kahvaltımı yapabiliyorum... Sizler nasılsınız?

Kalp atışını duyan arkadaşlara hayırlı olsun dünyanın en güzel sesini dinliyor insan minik mucizelerimizin sesi

Yemek kokularından midem bulanıyor arkadaşlar en rahat yediğim şey çorba ve meyve, neyseki kahvaltımı yapabiliyorum... Sizler nasılsınız?
Benim herşeyden midem bulanıyor parfüm kokusu bile yemeklerdede aynı çok güzel yedim diyorum 5 dakika sürmüyor çıkması inş kızımdaki gibi 9 ay sürmez

Kaç gündür bana mail gelmiyo bende kimse yazmıyordur diye girmedim nasılsınız annişler ben her gidişimde hem korkuyor hemde çok mutlu oluyorum onun fasulye halini bile görmek mükemmel bişi :) sanırım daha yakından olsa hareketleride görünür.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.burda olan olmayan bebek özlemi olan yada hamile olan herkese Rabbim yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…