2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Arkadaslar anneniz nasilsa siz de oyle bir gebelik gecirirsiniz demislerdi dogru. Benim sikinti olmuyir sukur arkadaslar. Kivi insani rahatlatiywor bulantiyi dindiriuor deneyin derim hem de c viyamini dposu sifaniz olur insallah :))

Arkadaslar anneniz nasilsa siz de oyle bir gebelik gecirirsiniz demislerdi dogru. Benim sikinti olmuyir sukur arkadaslar. Kivi insani rahatlatiywor bulantiyi dindiriuor deneyin derim hem de c viyamini dposu sifaniz olur insallah :))
Benimde annem cok rahatmis ama ben tam tersi kusmuyorum ama halsizlik bulanti istahszlik hat safhada

Anneye çektiysem bu erkek )) annem kızlarda bulantı hat safadayken erkeklerde karnı çıkınca anlamış hamile olduğunu üzerine bile görmüş kanamamda ondandı demekki :) güldüm sayenizde ya düşününce..
Kalp atışlarını duyan herkese hayırlı olsun, rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah..

Düşünüyorumda annelik gerçekten zormuş.. Şimdiden başladık kalp atışı boyu şusu busu.. Bu bitmez hiç, yeğenim doğduğunda gece kalkıp nefes alıyormu diye kontrol ederdik ablamla bir teyze olarak bile nasıl rahatlardım o zaman.. Allahım kucağıma almayı nasip etsin inşallahta ben uykusuz gecelere razıyım, oturur meleğimi izlerim ne güzel içim mutluluk doldu bir an bu kadar güzel yaxıları okuyunca kusura bakmayın

Geçen sene temmuzda anne oldum.. 2016 temmuz annelerine bakarken seni gördüm burda. Çok sevindim bebeğinin olacağına. Rabbim güzel, hayıırlı bi hamilelij geçirmeyi nasip etsin sana arkadaşım. İnşallah hayırlısıyla evladını kucağına al, güzel, mutlu günler yaşa

Merhaba güzel anne adayları bende 2015 temmuz tüp bebek annesiyim. Sizin şuan yasadıklarınızı geçen sene ysşıyordum. Allahım ne inanılmaz ne muhteşem hisler... Şimdi kucağımda kurbağam nerdeyse 5 aylık oldu. Sizi takip listeme alıyorum annelerrrrr sizin heyecanlarınızı yaşadıklarınızı okuyup anı tazelicemmm

Yok yok bi süre sonra oturup melek izlemek istemiyosun:) yarım saat daha uyu nolur annecim bak sana berinli olmam için uyku lazım enerji lazım banada; bende insanım yemek uyku hatta tuvalet ihtiyaçlarım var benimde diyosun

yesilinci inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı senin gibi Temmuz'da hepimiz doğum anılarımızı paylaşır bebeklerimizi konuşuruz...

Arkadaşlar crinone jel kullananlar var mı aramızda bir kaç gündür sarımsı akıntı olarak geri geliyor

Kızlar bugün 6+6 olduk yavrumun kalp atışı duymak için sabirsizlaniyorum...Bugün randevumuz var heyecan dorukta korkuyorum da inşallah duyarım ben sadece ictigim ılaclardan tiksiniyorum özellikle estrafem görünce öğürüyorum içmekde zorundayım yemekten tiksinmiyom çok şükür kokular bazen rahatsız ediyor nasıl hamileyim anlamadim

Vala bende hergun ayni seyi soyluyorum herkes bu gunleri ararsin diyo oturmaktan skildim artik uykusuz kalmaya raziyim yeterki evimde kokusu olsun
Aynen canım ya bende ay sonu gibi ise başlayabilir dedi dr 22 ekimden beri raporluyum rutin tahliller yapıldı iyi dedi dr sadcee tsh biraz yukselmis 25mg ilaç basladik

Naptin canim kalp atışlarıni duydun inşallah bebisin in
bide karından mi yoksa asagidanmi baktı doktorun canim
cuma bizde senle aynı olcaz 2 gün var aramızda bende görürmuyum acaba diye merak ediyorum

Naptin canim kalp atışlarıni duydun inşallah bebisin in
bide karından mi yoksa asagidanmi baktı doktorun canim
cuma bizde senle aynı olcaz 2 gün var aramızda bende görürmuyum acaba diye merak ediyorum

Canim çok mutluyum rabbime şükürler olsun kalp sesini Duyduk Ayy sevinçten ağladım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...karnımdan baktı o an hiç bitmesin istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…