Benimde annem cok rahatmis ama ben tam tersi kusmuyorum ama halsizlik bulanti istahszlik hat safhadaArkadaslar anneniz nasilsa siz de oyle bir gebelik gecirirsiniz demislerdi dogru. Benim sikinti olmuyir sukur arkadaslar. Kivi insani rahatlatiywor bulantiyi dindiriuor deneyin derim hem de c viyamini dposu sifaniz olur insallah :))
Geçen sene temmuzda anne oldum.. 2016 temmuz annelerine bakarken seni gördüm burda. Çok sevindim bebeğinin olacağına. Rabbim güzel, hayıırlı bi hamilelij geçirmeyi nasip etsin sana arkadaşım. İnşallah hayırlısıyla evladını kucağına al, güzel, mutlu günler yaşaSelam arkadaslar. Allah izin verirse ve hersey yolunda giderse temmuz annesi olucam bende.rabbim hepimizin bebegini saglikla sihhatle, eli ayagi düzgün, hicbir engeli olmaksizin hayirli evlatlar olarak tamda zamaninda kucagimiza nasip eder insallah. Allah yardimcimiz olsun...
Yok yok bi süre sonra oturup melek izlemek istemiyosun:) yarım saat daha uyu nolur annecim bak sana berinli olmam için uyku lazım enerji lazım banada; bende insanım yemek uyku hatta tuvalet ihtiyaçlarım var benimde diyosunDüşünüyorumda annelik gerçekten zormuş.. Şimdiden başladık kalp atışı boyu şusu busu.. Bu bitmez hiç, yeğenim doğduğunda gece kalkıp nefes alıyormu diye kontrol ederdik ablamla bir teyze olarak bile nasıl rahatlardım o zaman.. Allahım kucağıma almayı nasip etsin inşallahta ben uykusuz gecelere razıyım, oturur meleğimi izlerim ne güzeliçim mutluluk doldu bir an bu kadar güzel yaxıları okuyunca kusura bakmayın
Ben kullaniyorum canim ilaci uyguladiktan sonra cok yurumezsem bende de oyle oluyo bi de ilac havayla temas edince renk degistiriomusArkadaşlar crinone jel kullananlar var mı aramızda bir kaç gündür sarımsı akıntı olarak geri geliyor
Ne ilacmis arkadasim koyarsin geri cikar yok.hacayla renk degistirir yok kahverengi geri doner amaaan bebislerimiz gelse dw onlarla oyalansak artik :)Ben kullaniyorum canim ilaci uyguladiktan sonra cok yurumezsem bende de oyle oluyo bi de ilac havayla temas edince renk degistiriomus
İnşallah:) tadını çıkarın şu zamanın... Oğlum kucağımda harika bi duygu tabiki ama karnımda tepinmelerini çok özledim.yesilinci inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı senin gibi Temmuz'da hepimiz doğum anılarımızı paylaşır bebeklerimizi konuşuruz...
Vala bende hergun ayni seyi soyluyorum herkes bu gunleri ararsin diyo oturmaktan skildim artik uykusuz kalmaya raziyim yeterki evimde kokusu olsunNe ilacmis arkadasim koyarsin geri cikar yok.hacayla renk degistirir yok kahverengi geri doner amaaan bebislerimiz gelse dw onlarla oyalansak artik :)
Aynen canım ya bende ay sonu gibi ise başlayabilir dedi dr 22 ekimden beri raporluyum rutin tahliller yapıldı iyi dedi dr sadcee tsh biraz yukselmis 25mg ilaç basladikVala bende hergun ayni seyi soyluyorum herkes bu gunleri ararsin diyo oturmaktan skildim artik uykusuz kalmaya raziyim yeterki evimde kokusu olsun
Tsh troid mi canim ?Aynen canım ya bende ay sonu gibi ise başlayabilir dedi dr 22 ekimden beri raporluyum rutin tahliller yapıldı iyi dedi dr sadcee tsh biraz yukselmis 25mg ilaç basladik
Kızlar bugün 6+6 olduk yavrumun kalp atışı duymak için sabirsizlaniyorum...Bugün randevumuz var heyecan dorukta korkuyorum da inşallah duyarım ben sadece ictigim ılaclardan tiksiniyorum özellikle estrafem görünce öğürüyorum içmekde zorundayım yemekten tiksinmiyom çok şükür kokular bazen rahatsız ediyor nasıl hamileyim anlamadim
Naptin canim kalp atışlarıni duydun inşallah bebisin in
bide karından mi yoksa asagidanmi baktı doktorun canim
cuma bizde senle aynı olcaz 2 gün var aramızda bende görürmuyum acaba diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?