2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Canim çok mutluyum rabbime şükürler olsun kalp sesini Duyduk Ayy sevinçten ağladım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...karnımdan baktı o an hiç bitmesin istiyorsun

Ayy canım. Maşallah darisi başımıza
cuma bende doktora gidicem inşallah duyariz

Seni gormek cok guzel yesilinci. Evet allahim bu sefer izin verirse temmuz annesi olacagim insallah. Beni hatirladigina gore yasadiklarimi unutmamissin. Gözlerim doldu msj.ini gorunce. Dügüm dügüm oldu bogazim.buralardan uzak duracaktim sozde bu sefer ama gecen sefer öyle cok manevi destek aldimki sizlerden.kimselere diyemedigimi sizlere anlattim burda. Hepinizden allah razi olsun. Allahim bebegini sana bagislasin, anali babali hayirli bi evlat eylesin insallah.seni gormek cok guzel arkadasim...

Canlar kalp atışını duyan herkes adına çok sevindim inşallah tekmelerinide en sert biçimde atarlarda hissedersiniz bol bol :) darısı bekleyenlere inşallah :) bende günümü anlayamadım bi, cuma ne görürüm bilmiyorum pzrt kese fln vardi 4mm cumaya ne kadar gelişir acaba :/ birde bu jel ne innesi ney için kullanıyorsunuz? Bide ben transfer olduktan ssnra bile direk işe gittim ve halen devam kıskandım sizi valla :)

Bana da lionlu soda verin geri durun o derece as eriyorum limonlu sodaya zararli onu da biliyorum ama kendimi alamiyorum. Limonu da utanmasam kabugu ile yiyecegim.

Kalp atislarini duyan arkadaslarim hepinizin gözü aydin cok sevindim.farkli bi duygu gercekten.benimde yavas yavas bulantilarim azaldi sükür daha iyiyim 3 gündür.ilk 20 haftada 2 bucuk kilo almak normaliymis ondan sonra zaten hizli bi sekilde alinacak tahin pekmez baya kilo yapar canim dikkat et.benim bide ikiz olunca dikkat ediyorum.Allah hepimize rahat ve güzel bi hamilelik gecirerek bir an önce meleklerimize kavusmayi nasip etsin

Canım benim ne seni unuttum ne de yaşadıklarını... bende seni hamile görünce okadar sevindimki anlatamam. Önce senmisin acaba diye tereddüt ettim sonra geçmil msjlara bakınca emin oldum sen olduğundan. Gerçekten çok çok çok sevindim... Yaşadıkların çok zordu canım. Şimdi anne olunca kat be kat en deründen hissediyorum yaşadıklarını.. Ama işte yaradana sual olmaz... Can parçan seni en güzel yerde bekliyor aroadaşım. Yazarken bile zorlanıyorum seni üzmek istemiyorum yaşadıklarını ynutman mümkün değil şüphesiz ama çok şükür karnında minik bi kalp var yepyeni ymudun var. Cennet kuşun çok huzurlu annesi sende mutlu ol. Karnındaki minişin tadını çıkar canım

Canım bebis her gün 1mm buyuyo keseden bir hafta sonra kalp atisini duyarsin ınsallah harika bir duygu 40 günü geçti 22 ekim den besinler aksma progestan iğne için hastaneue gidiom sabah kan sulandirici yi kendim yapiom ilaçlar 10 haftaya kadar devam dediler

Canim dün kalp atisini duyduk çok şükür...Bugün merkezi aradım estrafem kes dediler sen kullaniyormusun?progestan 200 fitil ve haftada 1 kez proluton igne vuruluyom coraspin de içiyorum senin ilaçlar nasıl?

Canim dün kalp atisini duyduk çok şükür...Bugün merkezi aradım estrafem kes dediler sen kullaniyormusun?progestan 200 fitil ve haftada 1 kez proluton igne vuruluyom coraspin de içiyorum senin ilaçlar nasıl?
Kullaniom canim 10.haftads kescek coraspin folio progestan iğne hibor iğne tsh dusurucu hap bir azalsa ilaçlar.

Bu ilaçlar ney için bu kadar? acaba benimkilermi bilmiyor birşey ya ben bi estrofem 1mg kullanıyorum birde vajinal olarak arefam diye bir tane sabahlarıda bağışıklık sistemimden dolayı iki adet bir haptan alıyorum vücudum ne haddineyse bebeğimi yabancı sandığı için yurt dışındayım ve burda tüp bebek tr deki kadar gelişmişte değil ondan hep bi tereddüt ediyorum sizlerdeki ilaçları duyunca sayenizde iğneyi ikidir vurduruyorum zorla yoksa onuda vurmuyorlar kanamam olmuştu ona rağmen bide ikidir 4500 € ödedim bi iğneyi çok görüyorlar :/ allahım yardımcımız olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…