Canim çok mutluyum rabbime şükürler olsun kalp sesini Duyduk Ayy sevinçten ağladım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...karnımdan baktı o an hiç bitmesin istiyorsun
Ayy canım. Maşallah darisi başımıza
cuma bende doktora gidicem inşallah duyariz
Ben tup bebege baslamadan kullaniodum simdi dustu birakim.mi diye dr a gitmem lazimAynen canım ya bende ay sonu gibi ise başlayabilir dedi dr 22 ekimden beri raporluyum rutin tahliller yapıldı iyi dedi dr sadcee tsh biraz yukselmis 25mg ilaç basladik
Seni gormek cok guzel yesilinci. Evet allahim bu sefer izin verirse temmuz annesi olacagim insallah. Beni hatirladigina gore yasadiklarimi unutmamissin. Gözlerim doldu msj.ini gorunce. Dügüm dügüm oldu bogazim.buralardan uzak duracaktim sozde bu sefer ama gecen sefer öyle cok manevi destek aldimki sizlerden.kimselere diyemedigimi sizlere anlattim burda. Hepinizden allah razi olsun. Allahim bebegini sana bagislasin, anali babali hayirli bi evlat eylesin insallah.seni gormek cok guzel arkadasim...Geçen sene temmuzda anne oldum.. 2016 temmuz annelerine bakarken seni gördüm burda. Çok sevindim bebeğinin olacağına. Rabbim güzel, hayıırlı bi hamilelij geçirmeyi nasip etsin sana arkadaşım. İnşallah hayırlısıyla evladını kucağına al, güzel, mutlu günler yaşa
Ben varim canim ayni sekilde bendede benzer durum var ya sarimsi ya peynir kesigi gibi akinti icin rahat olsun.Arkadaşlar crinone jel kullananlar var mı aramızda bir kaç gündür sarımsı akıntı olarak geri geliyor
Kizlar tahin pekmeze takmis durumdayim acayip kasikla yiyorum 2 gundur durum o kadar vahim :)
Canım benim ne seni unuttum ne de yaşadıklarını...Seni gormek cok guzel yesilinci. Evet allahim bu sefer izin verirse temmuz annesi olacagim insallah. Beni hatirladigina gore yasadiklarimi unutmamissin. Gözlerim doldu msj.ini gorunce. Dügüm dügüm oldu bogazim.buralardan uzak duracaktim sozde bu sefer ama gecen sefer öyle cok manevi destek aldimki sizlerden.kimselere diyemedigimi sizlere anlattim burda. Hepinizden allah razi olsun. Allahim bebegini sana bagislasin, anali babali hayirli bi evlat eylesin insallah.seni gormek cok guzel arkadasim...
Evet canım inşallah düşer hemen ama tedbir alınmalı.Tsh troid mi canim ?
Yani birakmayablir önemli dediler ilaç içmezsen zararlı olurmusBen tup bebege baslamadan kullaniodum simdi dustu birakim.mi diye dr a gitmem lazim
Canım bebis her gün 1mm buyuyo keseden bir hafta sonra kalp atisini duyarsin ınsallah harika bir duygu 40 günü geçti 22 ekim den besinler aksma progestan iğne için hastaneue gidiom sabah kan sulandirici yi kendim yapiom ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedilerCanlar kalp atışını duyan herkes adına çok sevindim inşallah tekmelerinide en sert biçimde atarlarda hissedersiniz bol bol :) darısı bekleyenlere inşallah :) bende günümü anlayamadım bi, cuma ne görürüm bilmiyorum pzrt kese fln vardi 4mm cumaya ne kadar gelişir acaba :/ birde bu jel ne innesi ney için kullanıyorsunuz? Bide ben transfer olduktan ssnra bile direk işe gittim ve halen devamkıskandım sizi valla :)
Canım bebis her gün 1mm buyuyo keseden bir hafta sonra kalp atisini duyarsin ınsallah harika bir duygu 40 günü geçti 22 ekim den besinler aksma progestan iğne için hastaneue gidiom sabah kan sulandirici yi kendim yapiom ilaçlar 10 haftaya kadar devam dediler
Kullaniom canim 10.haftads kescek coraspin folio progestan iğne hibor iğne tsh dusurucu hap bir azalsa ilaçlar.Canim dün kalp atisini duyduk çok şükür...Bugün merkezi aradım estrafem kes dediler sen kullaniyormusun?progestan 200 fitil ve haftada 1 kez proluton igne vuruluyom coraspin de içiyorum senin ilaçlar nasıl?
Ben den de istedi tahliller arasinda var saglikocaginda yapiliyir mu bilmiyorum onumuzdeki hafta yaptiracagim butun testleriEvet canım inşallah düşer hemen ama tedbir alınmalı.
Kullaniom canim 10.haftads kescek coraspin folio progestan iğne hibor iğne tsh dusurucu hap bir azalsa ilaçlar.
Ben den de istedi tahliller arasinda var saglikocaginda yapiliyir mu bilmiyorum onumuzdeki hafta yaptiracagim butun testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?