Allah razi olsun senden canim. Yine ve yeniden katilarak agladim.gecmicek , dinmicek acisi.onceki gebeligimde deli gibi kiz istememe ragmen oglum olmustu ama tutunamadi hayata yavrum. Simdi deli gibi oglum olsun istiyorumki az da olsa "ogluum" derken az dinsin icimin yangini. Neyse... allaha emanet ol canim...Canım benim ne seni unuttum ne de yaşadıklarını...bende seni hamile görünce okadar sevindimki anlatamam. Önce senmisin acaba diye tereddüt ettim sonra geçmil msjlara bakınca emin oldum sen olduğundan. Gerçekten çok çok çok sevindim... Yaşadıkların çok zordu canım. Şimdi anne olunca kat be kat en deründen hissediyorum yaşadıklarını.. Ama işte yaradana sual olmaz... Can parçan seni en güzel yerde bekliyor aroadaşım. Yazarken bile zorlanıyorum seni üzmek istemiyorum yaşadıklarını ynutman mümkün değil şüphesiz ama çok şükür karnında minik bi kalp var yepyeni ymudun var. Cennet kuşun çok huzurlu annesi sende mutlu ol. Karnındaki minişin tadını çıkar canım
Benim jel yerine progestan iğne her akşam hastanede estrofem günde 3 tane senin canım.Hibor hariç aynı ilaçları kullanıyoruz birde crinino jel var benim sabahları
Tüm kan sayımı hormon idrar virüs kızamık kızamıkçık gibi hastalıklara bağışıklık bulaşıcı hastalık vs vs valla 4 sayfa cikti sonuç 7 tup kan aldilar biraz idrar yolu enfeksiyonu var ama ilaç icmedim hamilelikte olurmus şu iciom bol bol tsh yukselmis ilaç başlandı hemen takip edilecekHangi tahlilleri istedi canım hepsi olmuyor ben sağlık ocağında çalışıyordum ondan biliyorum
Canım ilaçlar 10.haftaya kadar kullan dediler insan yoruluo ignelerden ama hersey bebisler için.Bu ilaçlar ney için bu kadar?acaba benimkilermi bilmiyor birşey ya ben bi estrofem 1mg kullanıyorum birde vajinal olarak arefam diye bir tane sabahlarıda bağışıklık sistemimden dolayı iki adet bir haptan alıyorum vücudum ne haddineyse bebeğimi yabancı sandığı için yurt dışındayım ve burda tüp bebek tr deki kadar gelişmişte değil ondan hep bi tereddüt ediyorum sizlerdeki ilaçları duyunca sayenizde iğneyi ikidir vurduruyorum zorla yoksa onuda vurmuyorlar kanamam olmuştu ona rağmen bide ikidir 4500 € ödedim bi iğneyi çok görüyorlar :/ allahım yardımcımız olsun ya
Canım benim... Gelen miniğin yaralarını saracak insallah. Artık üzülme düşünme ki karnındaki yavrun stres olmasın.. Dualarımdasın canım.. Rabbim sana dünyalar tatlısı bioğlan versin inşallah... Allaha emanet olAllah razi olsun senden canim. Yine ve yeniden katilarak agladim.gecmicek , dinmicek acisi.onceki gebeligimde deli gibi kiz istememe ragmen oglum olmustu ama tutunamadi hayata yavrum. Simdi deli gibi oglum olsun istiyorumki az da olsa "ogluum" derken az dinsin icimin yangini. Neyse... allaha emanet ol canim...
Benim jel yerine progestan iğne her akşam hastanede estrofem günde 3 tane senin canım.
Amin Allah yardimcimiz olsun sen kalp sesi duydun mu canim kontrolun oldu mu saglikliysa ilac kullanmaya gerek yok ki evhamlandirma kendiniBu ilaçlar ney için bu kadar?acaba benimkilermi bilmiyor birşey ya ben bi estrofem 1mg kullanıyorum birde vajinal olarak arefam diye bir tane sabahlarıda bağışıklık sistemimden dolayı iki adet bir haptan alıyorum vücudum ne haddineyse bebeğimi yabancı sandığı için yurt dışındayım ve burda tüp bebek tr deki kadar gelişmişte değil ondan hep bi tereddüt ediyorum sizlerdeki ilaçları duyunca sayenizde iğneyi ikidir vurduruyorum zorla yoksa onuda vurmuyorlar kanamam olmuştu ona rağmen bide ikidir 4500 € ödedim bi iğneyi çok görüyorlar :/ allahım yardımcımız olsun ya
Ayni testleri benden de istedi haftaya yapacagim 9. Haftada kontrole giderken goturecegim.ozel hastanede mi yaptin yoksa saglikocaginda mi?Tüm kan sayımı hormon idrar virüs kızamık kızamıkçık gibi hastalıklara bağışıklık bulaşıcı hastalık vs vs valla 4 sayfa cikti sonuç 7 tup kan aldilar biraz idrar yolu enfeksiyonu var ama ilaç icmedim hamilelikte olurmus şu iciom bol bol tsh yukselmis ilaç başlandı hemen takip edilecek
Kitap ne ile ilgiki canim benek gelisimi mi bebek egitimi mi ?Bende estrofem sabah 2 aksam 2 aliyorum progestan yumusak kapsül günde 3 kez vajinadan bide daha tedaviye basladigimdan beri folik asit bide vitamin vermisti doktorum 3 aylik olana kadar kullanacaksin dedi.Rabbim kolaylikla gecirmek nasio etsin hepimize bi arada ben kitaplar aldim kizlar biri ansiklopedi seklinde baya beyendim sizler okuyor musunuz birbirimize tavsiye edelim begendigimiz kitaplari
Bende ilaç başlayınca korktum ama normal dediler.sagol canim insallah geccek bu günler.Benimde estrofem günde 3 tane canım bende bu zamana kadar tsh çıkmamıştı ilk kez 5ten yüksek çıktı ilk tahlillerde tedaviye başlarken başlattı ilacı doktorum indi çok şükür hala devam ediyorum pazarteside tahlil vermeye gidicem sizinle aynı tahliller demek ki idrar yolları enfeksiyonu oluyor evet o önemli değil tsh ta gebelikte değişiyor birde kolesterol yükselmeside olabiliyor o da önemli değil doğumdan sonra düzene giriyor
Canım özel hastanede çok tutar bu tahliller ben devletten gün aldım pazartesi vericem kanı sağlık ocağında yapılmaz bu tahlillerAyni testleri benden de istedi haftaya yapacagim 9. Haftada kontrole giderken goturecegim.ozel hastanede mi yaptin yoksa saglikocaginda mi?
Devlet Hastanesinde canjm yaptırdım aslında doktor özel de ama resmi hastaneden istirat raporu almam gerekiyordu.Ayni testleri benden de istedi haftaya yapacagim 9. Haftada kontrole giderken goturecegim.ozel hastanede mi yaptin yoksa saglikocaginda mi?
Benimde estrofem günde 3 tane canım bende bu zamana kadar tsh çıkmamıştı ilk kez 5ten yüksek çıktı ilk tahlillerde tedaviye başlarken başlattı ilacı doktorum indi çok şükür hala devam ediyorum pazarteside tahlil vermeye gidicem sizinle aynı tahliller demek ki idrar yolları enfeksiyonu oluyor evet o önemli değil tsh ta gebelikte değişiyor birde kolesterol yükselmeside olabiliyor o da önemli değil doğumdan sonra düzene giriyor[/QUOTE
Tsh kac cikmisti kaca düştü 25mg benim ilaç.
Ay cok iyi oldu bu bilgilendir me com tesekkur ediyorum canim calisiyorum ama izin alip hemen yaptiracagim gecikmamasi icin zaten ancak cikar heraldeCanım özel hastanede çok tutar bu tahliller ben devletten gün aldım pazartesi vericem kanı sağlık ocağında yapılmaz bu tahliller
Ay cok iyi oldu bu bilgilendir me com tesekkur ediyorum canim calisiyorum ama izin alip hemen yaptiracagim gecikmamasi icin zaten ancak cikar heralde
Amin Allah yardimcimiz olsun sen kalp sesi duydun mu canim kontrolun oldu mu saglikliysa ilac kullanmaya gerek yok ki evhamlandirma kendini
Bol bol meyve ye ıhlamur çayıniç sıcak süt iç ilaç kullanamazsın zaten tavuk suyuna çorba da iyi geliyor bol limonlu.Ayy kizlar ben grip oldum bogazim fena vala disari bile cikmiorum nasil oldum anlamadim yaa ne yesem ne icsem de gecse...bu arada dr bana estrofemi biraktirdi siz hala kullaniyosunuz bebegi gorene kadar diye biliodum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?