Geçmiş olsun canım limon portakal ye estrofem için merkezi özellikle aradim 10.hafta da ara ilaçların bir kısmı birakilcak dedi zararı yok dediAyy kizlar ben grip oldum bogazim fena vala disari bile cikmiorum nasil oldum anlamadim yaa ne yesem ne icsem de gecse...bu arada dr bana estrofemi biraktirdi siz hala kullaniyosunuz bebegi gorene kadar diye biliodum bende
Amann dikkat edin vala ne yiceksem acaba zarari var mi diye paranoyak oldum ...zarari yoksa problem yok canim ...ben bugun agda yaptirdim artik oluruna biraktim yoksa 9 ay gecmicek banaGeçmiş olsun canım limon portakal ye estrofem için merkezi özellikle aradim 10.hafta da ara ilaçların bir kısmı birakilcak dedi zararı yok dedi
Nerelerdesin vala herkeste bi uyku bi mide bulantisi basladiSelam arkadaşlar,
15 gündür giremiyorum ohoooo neler olmuş neler hemen konu açılmışvalla çok sevindim aylarca götürürüz burdan muhabbeti. Ee nasıl gidiyor bakalım hamilelik
Bende yaptırmak istiyorum artık valla csnim yaaa böyle temiz hissetmiomAmann dikkat edin vala ne yiceksem acaba zarari var mi diye paranoyak oldum ...zarari yoksa problem yok canim ...ben bugun agda yaptirdim artik oluruna biraktim yoksa 9 ay gecmicek bana
Hoşgeldin nerelerdesin valla iki gün kusuom bir gün normal idare edioz uyukluom arada iyi çok şükür yarın 8+0 9.haftamiza girioz senin nasıl gidiyorrSelam arkadaşlar,
15 gündür giremiyorum ohoooo neler olmuş neler hemen konu açılmışvalla çok sevindim aylarca götürürüz burdan muhabbeti. Ee nasıl gidiyor bakalım hamilelik
Kanamalar bitti cok sukur surekli yattim. Ama mide bulantisini ne siz sorun ne ben soyliyim ikiz olduklarindan cok daha fazla oluyormus onun disinda iyiyiz cok sukur uyku hali filan bende de varHoşgeldin nerelerdesin valla iki gün kusuom bir gün normal idare edioz uyukluom arada iyi çok şükür yarın 8+0 9.haftamiza girioz senin nasıl gidiyorr
Nerelerdesin vala herkeste bi uyku bi mide bulantisi basladi
Canım korkma benim de 2 gün yogun oluo birgün normal oluo bir gün uyku oluo bunlar normalmis 3.ayimiza giriyoruz şükürler olsunKizlar mide bulantilari kesilen var mi bende iki gundur yok endiseleniyorum yaa
Bugun siparis ettim canim bakalım kitabı bekliomBenimde baya azaldi su an yok mesela normalde bu saatte cok bulanirdi.rahat ol canim Allahin izniyle bisey olmaz doktorum bana 2 aylik oldugunda artik rahatlarsin demisti grcekten haftalara nazaran cok toparlandim ama komik su icemiyorum toprak kokuyor.farkli farkli cikiyor gün gectikce.bu arada ancak yazabilfim aldigim kitabin ismi anne ve bebegin bakimi nakkaş yayinlari dr.aynur küreli ve dr.hatice yalcinkaya tarafindan baya icerikli hazirlanmis resim eklemeyi bilmiyorum netten bakin isterseniz.hamilelikten egzersiLerden tutun dogduktan sonrasi ben baya beyendim tavsiye ederim
Gecmiyo diyoduk ama geciyo ya ins sag salim aliriz kucagimiza oyle heycanliyimkiCanım korkma benim de 2 gün yogun oluo birgün normal oluo bir gün uyku oluo bunlar normalmis 3.ayimiza giriyoruz şükürler olsun
İnşallah canim senin kitap geldimiMucize 22 arkadasim insallah beyenirsin iyi yapmissin bende heyecanla bekliyom meleklerimi heyecani bile güzel çok sükür Rabbimie bize bu duyguyu yasatti saglikla kucagimiza aldigimiz günlerde gelir insallah
Ay bende 3 gündür telaş içindeyim bulantım kesilince anormal bir durumlar sanıyorum.dr randevumada çok varKizlar mide bulantilari kesilen var mi bende iki gundur yok endiseleniyorum yaa
Vala canim uc ay diyenler var 9 ay surenler var benim gibi kesildi deyip ara ara belirenler var cok degiskenKızlar araştırdınız mı hiç bu mide bulantıları ne zaman kesilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?