2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Gunaydin kizlar :) dun cok gezdim saatlerdir uyuyorum artik cok gezme yok bize benim hic bulantom olmadi bastan beri ama 3 ayin sonunda tamamen kesilmesi de olabiliyormus

Gunaydin kizlar :) dun cok gezdim saatlerdir uyuyorum artik cok gezme yok bize benim hic bulantom olmadi bastan beri ama 3 ayin sonunda tamamen kesilmesi de olabiliyormus
İnş benimde kesilir ama herkezinki aynı olmuyor kızımda 9 ay bulantım vardı

Günaydın kalça çok ağrıyor iğnelerden biri ceviz büyüklüğünde apse yapti.igne ağrısı neredeyse 5 katına çıktı ve hiç yatamiyorum üstüne oturamiyorum inmiyorda. Tavsiyesi olan var mı?

Bende de aynı canim alkollu veya kolonya ile ovacaksın başka da çözümü yok ona rağmen geçmiyorlar malesef

Ahh kuzum 45 gün oldu artık bezeler kanıyor az kaldı bitcek insallah

Bende arabayla gezince korkuom sallıyor bişey olurmu acaba hafif dikkatli gidiyoz

Kızlar benim acil uçakla aktarmalı olarak gitmem gerek yani iki kez uçağa binevepim.korkuyorum ama acil gitmem gerek.Dr um 4. Ayında gidebilirsin demişti ama acil işim çıktı.ne yapsam.fikirleriniz nedir

Bence hiç birşey olmaz kardeşim hostes hamile oldugu halde çalıştı çalışan bi çokda hostes varmış.

Bence hiç birşey olmaz kardeşim hostes hamile oldugu halde çalıştı çalışan bi çokda hostes varmış.
İnşallah olmaz canım.benim miyomlarım varda Dr her hafta kontrol yapıyo.o her hafta geleceksin demişti.acaba durumum kötü mü ki çağırıyor demiştim.ama gittiğimde miyomlarla ilgili hiç olumsuz bişi demedi bana.ona güvenerek gitsem mi acaba.

Kızlar benim acil uçakla aktarmalı olarak gitmem gerek yani iki kez uçağa binevepim.korkuyorum ama acil gitmem gerek.Dr um 4. Ayında gidebilirsin demişti ama acil işim çıktı.ne yapsam.fikirleriniz nedir

Bişey olmaz allahın izniyle benim doktoruma kalsa ağır iş harici herşey yapabilirsin uçak en tehlikesiz yolculuk zaten içini rahat tut

Bişey olmaz inş sen rahat ol benim doktorumda normal hayatına devam et ev işi yapabilirsin dedi agır kaldırma sadece dikkat et dedi.ben kızımda 9 aylık iken at gibiydim merdivenleri koşarak çıkıyordum dogum için evimi temizledim perde taktım çok şükür hiç bişey olmadı ama şimdi çok korkuyorum en ufak hareketten o zamanda demekki daha bilgisizdim yaş ilerledikçe herşey risk

Maasallah valaahi canim ama riskli gebe yontemi bizim ki malum i yuzden ben perde asmayi hic onermm. Hatta bana hemsire ilk uc ay elektrik supirgesi almayacaksin eline demisti. Dikkat etmek.lazim abartmadan :) bi de ucak yolculugu bi saat ancak suruyor sarsmiyorsa insallah sikintin olmadan gidersin canim

İşte şuan benim ikinci de tüp bebek ilk de evlendigim ay hamile kaldım kese kalp atışı o an önemli oldugunu bile bilmiyordum sadece hamileligimin sevinci vardı bi çok şeyin farkında degildim ama dedigim gibi şimdi daha bilinçliyim en ufak harekettenden korkuyorum

Kızlar bugün hiç halim yok uzandim bulantı var şu ikinci dönem başlasa da iştahlı yemek yesek. ☺☺☺

Kızlar dr buz sizden kan tahlilleri istedim? Aks TSH tut kanama zamanı vs ben yarin sabah vermeye gitcem bidaha ki randevum 19 aralık olcak.ben evde küçük işlerde yapıyorum elektrik süpürgesi kaldirmiyorum ana evi üstün körü süpürüyorum evde iş yapıyor musunuz?

Evde iş yapmıyorum sadece yemek yapıyorum mecburen yardımcı olacak kimsemiz yok eşim işleri yapıyor mutfağı toplamaya yardım ediyorum 12 haftayı tamamlarsak işlerimi yaparım yavaş yavaş dr randevum Cuma günü bakalım çok merak ediyorum bebeğimi özledim görmek istiyorum.

Sadece yemek yapıyorum tahlilleri yaptırıp gösterdim normal dedi sadece biraz tsh yukselmis ilaç başladılar dikkat et ağır kaldırma.

Bende çok ağır birsey kaldormiyorum sadece. Onun dışında işen eve evden ise kosturmaca devamli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…