- 24 Mart 2008
- 142
- 64
- 98
- 34
Bende çok ağır birsey kaldormiyorum sadece. Onun dışında işen eve evden ise kosturmaca devamli
3 yıl oldu kuzum ameliyat maceraları başladı ilk deneme geçen seneydi çok şükür Rabbim kucağımiza almayi nasip etsinKizlar ne zamandir aklimda sormak.meleklerinizi kac yildir bekliyorsunuz? Ben martta 8 yil olacak Allahima şükür bu hasret bitecek insallah hepinize dua ediyorum saglikla kucagimiza alabilmek icin
Allah razi olsun canim ins hepimiz anne olacagiz Allahin izniyle...ben uc yildir bekliyodummKizlar ne zamandir aklimda sormak.meleklerinizi kac yildir bekliyorsunuz? Ben martta 8 yil olacak Allahima şükür bu hasret bitecek insallah hepinize dua ediyorum saglikla kucagimiza alabilmek icin
7 yıl bitti.iki yıl önce ilk tüp bebek denemem pozitif ancak kalbi atmadı.ikinci deneme negatif.3. Denememiz bu.inşallah kucaklarımıza alırız bu defa.keremsareee .!.:Kizlar ne zamandir aklimda sormak.meleklerinizi kac yildir bekliyorsunuz? Ben martta 8 yil olacak Allahima şükür bu hasret bitecek insallah hepinize dua ediyorum saglikla kucagimiza alabilmek icin
Amin canim keşke çabuk geçse aslında geçiyor da bize geçmiyor herkes masallah 3.ayina girdin diyor ama sanki geçmiyor buna sukur Rabbim herkese nasip etsin.Mucize 22 iyi canim bol bol okuyalim insallah.insallah arkadaslar cocuk imtihani çook zor yaaşayan bizler sadece birbirimizi anlariz.Rabbim bütün isteyenlere hayirlisiyla versin insallah bide günler cabuk gecse ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?