2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Ben de bugun aile hekimime gittim normal davranabilirsin, tqbi sana atla zipla demiyor kimse ama normal gebeler gibi davran dusuk riskin yoksa cok da yatma dedi. Tabi ben uygulqr muyim bilmem :) isten geldikten sonra yemek yapmak bile cok zor geliyor

Bende is yapmiyorum henüz kayinvalidemlerdeyim 3 gündür saolsunlar hizmet ediyorlar.evdede eşim yapiyor benim normaldede tansiyonum düsüktü başım dönüyor arada.yemek yapiyorum cok yormadan

Kizlar ne zamandir aklimda sormak.meleklerinizi kac yildir bekliyorsunuz? Ben martta 8 yil olacak Allahima şükür bu hasret bitecek insallah hepinize dua ediyorum saglikla kucagimiza alabilmek icin

Kizlar ne zamandir aklimda sormak.meleklerinizi kac yildir bekliyorsunuz? Ben martta 8 yil olacak Allahima şükür bu hasret bitecek insallah hepinize dua ediyorum saglikla kucagimiza alabilmek icin
3 yıl oldu kuzum ameliyat maceraları başladı ilk deneme geçen seneydi çok şükür Rabbim kucağımiza almayi nasip etsin

Bende is yapmiom hatta 22 ekimden beri raporluyum ay sonu gibi basliycam ise.esim yardimci oluyor midem bulanmasa yemek yapıyorum tüm gün evde geçiyor her akşam ıgneye hastaneye gidiyorum biraz dolasmis oluyorum çıkıyorum bazen geccek insalah artık 3.ayimiza girdik allahın izniyle hep beraber bitecek bugünlerde Kizlarrr.

Allah razi olsun canim ins hepimiz anne olacagiz Allahin izniyle...ben uc yildir bekliyodumm

Bende 4 yıldır bekliyorduk çok şükür rabbime inşallah kucagimiza sağ salim alırız kızlar.bende suan raporluyum evdeyim 17 aralık is başı yapcam ameliyathane hemşiresiyim bakalım bashemsire beni radyasyon olmayan yorucu olmayan bir yere vermez inşallah 3 ayı evde tamamlasam ne iyi olcakti bakalım zaman ne göstercek...

Bizdde 1 bucuk yildir bekliyoruz bebisimizi cikolata kisti vardi sukur bebisimiz kurtaraxak beni acilarimdan

Benimde 6 yıl 3 sene önce başladım tüp bebeğe iki negatif sonuç alınca çok yıprandım kısmet bu zamanaymış inşaallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

merhaba arkadaşlar allah ızın verırse bende temmuz annesi olacağım.tup bebekle hamıle kaldım.ıkıncı çocuğum olacak allah ızın verırse.kızlar hamılelık gostergesını yapamadım.nasıl yapıyorduk

Bizimde 6 yıl bitti 2 negatif deneme 3.deneme çok şükür rabbime Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah... Bebeklerimiz yengeç burcu olacak bu arada Temmuz 22 ye kadar olanların...

keremsareee .!.:
7 yıl bitti.iki yıl önce ilk tüp bebek denemem pozitif ancak kalbi atmadı.ikinci deneme negatif.3. Denememiz bu.inşallah kucaklarımıza alırız bu defa.

Mucize 22 iyi canim bol bol okuyalim insallah.insallah arkadaslar cocuk imtihani çook zor yaaşayan bizler sadece birbirimizi anlariz.Rabbim bütün isteyenlere hayirlisiyla versin insallah bide günler cabuk gecse ah ahh

Kizlar bende tugkan tepiltepe nin kitabi tüp babayim i okuyorum bi erkegin gozunden bu seruveni okumak cok eglendirdi tavsiye ederim

Mucize 22 iyi canim bol bol okuyalim insallah.insallah arkadaslar cocuk imtihani çook zor yaaşayan bizler sadece birbirimizi anlariz.Rabbim bütün isteyenlere hayirlisiyla versin insallah bide günler cabuk gecse ah ahh
Amin canim keşke çabuk geçse aslında geçiyor da bize geçmiyor herkes masallah 3.ayina girdin diyor ama sanki geçmiyor buna sukur Rabbim herkese nasip etsin.

Oooof butun gun depresiftim ya neden bebegim gerildi siniftaki cocuklarimin yuzunden kizdirdilar beni bebgimii de uzdum. Ben de 500 yasin e baslamak istiyorum bebegin zekasinda guzel gelisimler olsun diye bol bol yiyeceklerimize dikkat ediyoruz. Bu duanin da guzel etkisi oldiginu okuyanlardan duydum baslamak istiyorum. Siz ne dusunuyoraunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…