2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Vala canim bizim minnaklar dualarla oldu diye dusunuyorum ben cok okumak lazim tabi abdestli gezmek bile ahlaki icin gerekli tabi mide bulantisi halsizlikten bisey yapamiyoruz ama ins yapalim derim

Evet ben günlük yasin okuyorum muhafaza icin ayrica yusuf suresi ahlak güzelligi icin okumak cok iyi.birde günlük olarak ismi azam vr kenzül arş duasi okuyorum test gününe kadar da okudum. arkadasin dedigi gibi hep okumak lazim

Esma ul husna var kizlar netten bakin her hafta icin okunacak olanlar var ben elimden geldigince okuyorum...transferden sonra Ya Mubdi yi cok okudum yoktan vareden demek....

Bende ya mubdi ya varis ayetel kürsi çok okudum rabbim ol desin olur...ama bu ara hergün okuyacağım dediğim duaları okuyamiyorum eşime patlıyorum bi sinir hali üstümde inşallah en kısa zamanda geçer

5. tup bebek denemem 10 yildir istiyorum bu bebegi. gecen mesajlariniza baktim da ben kendime hic bakmamisim. transferden 3 gun sonra okyanus otesi tam 36 saat yolculuk yaptim bunun 24 saati ucak ile idi. Transferden sonra uzanip yatacak hic vaktim olmadi surekli bir yerlere gitmek zorunda kaldim. Evime geldigimde esim bu ev iki katli burada oturamayiz bebek icin iyi degil dogmadan tasinalim dedi. Bu sirada tasindik 7. haftanin icindeydim. Yer silmek supurmek cam silmek hatta cim bicmek gibi isleri bile yapmak zorunda kaldim. Bebegim cok iyi allahima bin sukur. Ha siz bu kadar risk alin demiyorum ama bebekler sandigimiz kadar savunmasiz degiller. Saglikli bir gebelikse istersen ip atla hicbirsey olmaz demisti doktorum :) Agir kaldirmak disinda her seyi yaptim diyebilirim.

Son düzenleme:
Canım merhaba dilerim beni hatırlamışsındır.daha önce aynı guruptaydık.seni gördüm ve hamile oldugunu okudum çok mutlu oldum tebrik ederim.Daha geçen gün andık seni arkadaşlarla.görüşmek dilegi ile öpüyorum :)

Likya 1980 masallah gercekten ama mecburiyetlerin varmis yeterki bebegin iyi olsun ben bi kanama gecirmistim mutlaka yatmam gerekti.hamile olduktan sonra dedigin gibi normal hamilelerden bi farkimiz yok aslinda ama iste yillarin verdigi özlem ve hasret birlesince aman aman oluyor insan.

A

Aynı durumdayım cnm, kimse bilmediği için işte evde kv de annemlerde her yerde işlere toğun bir şekilde devam.. Üstelik iki haftadır ablama ve annemlere ayrı ayrı ev taşımada temizlemede yardım ediyorum... Nasip edecekse rabbim edecek zaten, ben elimden geleni yapıyorum ama sakınmıyorumda .. Hayırlısı hakkımızda hepimizinde..

Kızlar alışverişe ne zman başlamayı ne zaman bitirmeyi düşünüyorsunuz? Aklınızda bunuda alırım dediğiniz neler var. Bırakın olumsuz şeyleri güzel şeyler konuşalım

Çok hevesleniyorum tabii ama şöyle bi 6-7aylık olunca anca başlamayı düşünüyorum.. Özelliklede bebek arabasını almayı dört gözle bekliyorum hayalimdeki bebek arabasını o benim olacak sonundaa inşallah

Bende 7.ayda baslarim heralde insan hevesleniyo ama o kadar alismisimki geri cekilmeye kiyafet bakarken icim buruklasiyo...ama hamile montu aldim kendime

Kızlar alışverişe ne zman başlamayı ne zaman bitirmeyi düşünüyorsunuz? Aklınızda bunuda alırım dediğiniz neler var. Bırakın olumsuz şeyleri güzel şeyler konuşalım
Ben birkac parca kiyafet aldim. Bebek ayakkabisi bir iki tanede body. Arada gidip seviyorum deli miyim neyim :)

Canim ben her ay adet gunumde duzenli lekelenme yasiyorum. Ilk seferinde cok korktum. Bu ay gene oldu. Doktoruma sordum adet gunu ile uyumlu hafif lekelenmeler normal dedi. Sendeki de benzer birsey oalbilir mi acaba.

Arkadaşlar ya herkesin memelerinde değişme veya ağrı sızı hassasiyet varmı bende yokta yani gerçi adet oşmadanda hiç yaşamazdım bilmem nasıl birşey olduğunuda genede olmaması arada kafama takılıyor..?

Bende de bişey yok canım hemde tam adet günümdeyim herkesin farklı oluyor önceden vardı ama geçti artık

Benim var agri sizi hassasiyet ozellikle uzun sure hareketsiz kaldigimda sabah uyandigimda vs. ancak bir arkadasimla bu durumu paylastim kendisinin 4 cocugu var onda hicbir gebeliginde 6. aya kadar boyle birsey olmamis. Oda bana sasiriyor. Daha erken sut kanallari dolmaya baslayinca agri yapar diyor.

Günaydın kızlar gögusler başta çok kotuydu benim aciyordu sjmdi azaldi ama buyudu ler kiyafet almak bende istiyorum Ama cinsiyet ten sonra başlarım sabah bulantıları bitsin hayirlisiyla.

Dun gunduz tam 9 saat uyudum kizlar o da yetmezmis gibi gece yine uyudum bu nasil biseymis normalde basim agrir benim

Merhabalar bebek alışverişini 7 . Aydan itibaren yaparız aslında pek çok şeyi alasım geliyor da tutuyorum kendimi benim göğüslerde arada sızlamalar oluyor gaz sıkıntım var çok fazla şişkinliğim oluyor. Yarın Dr kontrolüm var hayırlı haberler alırız inşallah çok da heyecanlıyım

Bende 7. Ayda almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz bir tane alt aldım sadece donansın diye başkada bişey almam insan zor tutuyor ama kendini :) öyle böyle zaman çabuk geçiyor allahın izniyle sağlıklı olsunda zamanı gelince doya doya alırız herşeyi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…