- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Vala canim bizim minnaklar dualarla oldu diye dusunuyorum ben cok okumak lazim tabi abdestli gezmek bile ahlaki icin gerekli tabi mide bulantisi halsizlikten bisey yapamiyoruz ama ins yapalim derimOooof butun gun depresiftim ya neden bebegim gerildi siniftaki cocuklarimin yuzundenkizdirdilar beni bebgimii de uzdum. Ben de 500 yasin e baslamak istiyorum bebegin zekasinda guzel gelisimler olsun diye bol bol yiyeceklerimize dikkat ediyoruz. Bu duanin da guzel etkisi oldiginu okuyanlardan duydum baslamak istiyorum. Siz ne dusunuyoraunuz?
Canım merhaba dilerim beni hatırlamışsındır.daha önce aynı guruptaydık.seni gördüm ve hamile oldugunu okudum çok mutlu oldum tebrik ederim.Daha geçen gün andık seni arkadaşlarla.görüşmek dilegi ile öpüyorum :)Selam arkadaslar. Allah izin verirse ve hersey yolunda giderse temmuz annesi olucam bende.rabbim hepimizin bebegini saglikla sihhatle, eli ayagi düzgün, hicbir engeli olmaksizin hayirli evlatlar olarak tamda zamaninda kucagimiza nasip eder insallah. Allah yardimcimiz olsun...
5. tup bebek denemem 10 yildir istiyorum bu bebegi. gecen mesajlariniza baktim da ben kendime hic bakmamisim. transferden 3 gun sonra okyanus otesi tam 36 saat yolculuk yaptim bunun 24 saati ucak ile idi. Transferden sonra uzanip yatacak hic vaktim olmadi surekli bir yerlere gitmek zorunda kaldim. Evime geldigimde esim bu ev iki katli burada oturamayiz bebek icin iyi degil dogmadan tasinalim dedi. Bu sirada tasindik 7. haftanin icindeydim. Yer silmek supurmek cam silmek hatta cim bicmek gibi isleri bile yapmak zorunda kaldim. Bebegim cok iyi allahima bin sukur. Ha siz bu kadar risk alin demiyorum ama bebekler sandigimiz kadar savunmasiz degiller. Saglikli bir gebelikse istersen ip atla hicbirsey olmaz demisti doktorum :) Agir kaldirmak disinda her seyi yaptim diyebilirim.
Ben birkac parca kiyafet aldim. Bebek ayakkabisi bir iki tanede body. Arada gidip seviyorum deli miyim neyim :)Kızlar alışverişe ne zman başlamayı ne zaman bitirmeyi düşünüyorsunuz? Aklınızda bunuda alırım dediğiniz neler var. Bırakın olumsuz şeyleri güzel şeyler konuşalım
Likya 1980 masallah gercekten ama mecburiyetlerin varmis yeterki bebegin iyi olsun ben bi kanama gecirmistim mutlaka yatmam gerekti.hamile olduktan sonra dedigin gibi normal hamilelerden bi farkimiz yok aslinda ama iste yillarin verdigi özlem ve hasret birlesince aman aman oluyor insan.
Arkadaşlar ya herkesin memelerinde değişme veya ağrı sızı hassasiyet varmı bende yokta yani gerçi adet oşmadanda hiç yaşamazdım bilmem nasıl birşey olduğunuda genede olmaması arada kafama takılıyor..?
Benim var agri sizi hassasiyet ozellikle uzun sure hareketsiz kaldigimda sabah uyandigimda vs. ancak bir arkadasimla bu durumu paylastim kendisinin 4 cocugu var onda hicbir gebeliginde 6. aya kadar boyle birsey olmamis. Oda bana sasiriyor. Daha erken sut kanallari dolmaya baslayinca agri yapar diyor.Arkadaşlar ya herkesin memelerinde değişme veya ağrı sızı hassasiyet varmı bende yokta yani gerçi adet oşmadanda hiç yaşamazdım bilmem nasıl birşey olduğunuda genede olmaması arada kafama takılıyor..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?