- 6 Kasım 2015
- 262
- 432
- 103
- 37
Bende 7. Aydan sonra diye düsünüyordum ama okuduklarim ve duyumlarim ikiz hamileligim oldugu icin 5. Aydan sonra baya zorlanacagini söylüyor.tabiki zaman gösterir herkesin ayni olmaz ortasini bulurum artik durumuma göre insallah
Bende 7. Aydan sonra diye düsünüyordum ama okuduklarim ve duyumlarim ikiz hamileligim oldugu icin 5. Aydan sonra baya zorlanacagini söylüyor.tabiki zaman gösterir herkesin ayni olmaz ortasini bulurum artik durumuma göre insallah
Var canim kasilma adet agrisina benzeyen agrilar. Uzan bir koltuga ayaklarinida hemen yuksege koy o zaman hafifliyor biraz. Ayda 1 iki kez basima gelior.Kızlar benim bu gece vajinada ara ara bıçak saplanir gibi ağrılar oldu çok korktum şiddetli olsaydı eşime söylücektim sizdede bu durum olan var mı?
Hatirlamammi canim hatırladım tabi. Hangi gruptasiniz simdi. Eski gruba bakiyorum ama en son 27 ekimdemi ne hareket gorunuyo. Taze annecikler goruselim tekrarCanım merhaba dilerim beni hatırlamışsındır.daha önce aynı guruptaydık.seni gördüm ve hamile oldugunu okudum çok mutlu oldum tebrik ederim.Daha geçen gün andık seni arkadaşlarla.görüşmek dilegi ile öpüyorum :)
Profolinde kisisel bilgiler kismina gir. Asagilara indikce hamilelik takvimi kısmı cıkıyor. Oraya muhtamel dogum tarihini yazip en alttan sayfayi kaydediyosun.merhaba arkadaşlar allah ızın verırse bende temmuz annesi olacağım.tup bebekle hamıle kaldım.ıkıncı çocuğum olacak allah ızın verırse.kızlar hamılelık gostergesını yapamadım.nasıl yapıyorduk
canım canım çok teşekkuur ederım.sanırım olduProfolinde kisisel bilgiler kismina gir. Asagilara indikce hamilelik takvimi kısmı cıkıyor. Oraya muhtamel dogum tarihini yazip en alttan sayfayi kaydediyosun.
Vajinada değilde kasıklarda oluyor arada öyle batma :/ bende ondan korkuyorumKızlar benim bu gece vajinada ara ara bıçak saplanir gibi ağrılar oldu çok korktum şiddetli olsaydı eşime söylücektim sizdede bu durum olan var mı?
Günaydın kızlar bu haftada bitiyor pazartesi kontrol var heyecanla bekliyom
Cok sevindim canim nasildi hareketleri ay cok heycanli...hissetmiyosun dimi orda hareket edinceBen bugün gittim doktora bebeğimi gördüm çok şükür hareket ediyor çok mutluyum 9+6 günlük ense kalınlığıda normal görünüyor herşey yolunda sağlıkla büyüyoruz
Evet olmuscanım canım çok teşekkuur ederım.sanırım oldu
Vajinada değilde kasıklarda oluyor arada öyle batma :/ bende ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?