2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Bende 7. Aydan sonra diye düsünüyordum ama okuduklarim ve duyumlarim ikiz hamileligim oldugu icin 5. Aydan sonra baya zorlanacagini söylüyor.tabiki zaman gösterir herkesin ayni olmaz ortasini bulurum artik durumuma göre insallah

Bende 7. Aydan sonra diye düsünüyordum ama okuduklarim ve duyumlarim ikiz hamileligim oldugu icin 5. Aydan sonra baya zorlanacagini söylüyor.tabiki zaman gösterir herkesin ayni olmaz ortasini bulurum artik durumuma göre insallah

Ayyy tebrik ederim rabbim bebişlerini bağışlasın sana hep ikiz hayalim vardı ama nasip kısmet işte.. İnşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alıyımda fazlada gözüm yok :) ama ikizde 5. Ayda başlardım şahsen erken doğum tehlikesi fln daha yüksek olduğu için.. Doğduğunda herşeyi olsun aceleye gelmesin istiyorum çünkü :) en güzellerine layik bizim bebişlerimiz inşallah

Kızlar benim bu gece vajinada ara ara bıçak saplanir gibi ağrılar oldu çok korktum şiddetli olsaydı eşime söylücektim sizdede bu durum olan var mı?

Canim rahim büyüdükce ara ara agri olabilir diye okudum kitapta bi kac kez bende de oldu.miss kumral arkadasim cok tesekkür ederim insallah hepimiz meleklerimize sag salim kavusuruz.

bende aynen senin gibi düşünüyorum benimde ikiz olduğu için 5-5.5 ay gibi bitirmek ondan sonra kafam rahat dinlenmek istiyorum. zaten 6-7. aylarda alışverişe çıkarsak erken doğum olaylarından filan riskli olucak en iyisi o ayları bol bol dinlenerek geçirmek. Valla kıyafettir emziktir filan kolay geliyor gözüme, biz en çok odasına takıldık. büyüyen beşik mi alsak normal beşik mi park yatak mı filan bunları tartışıyoruz. ikiz olunca mecburen yer sıkıntısıda oluyor.

Nasil düsünüyorsunuz ikisine ayri düsünüyorum ben.yer kaplar mutlaka ama Allahin izniyle hemen büyüyorlar tekrar düsünmektense zaten oda yapamiyacagiz yerimiz yok maalesef.saglikli olsunlar da

Biz ilk sonucu aldigimiz gun bi tane tukum aldik maymunlu odama asmistok sabah aksam ona bakiyoruz ogrendogimizden beri. Esim de yurt disi gezisinden bi oyuncak almis :)) insallah o tulumla elinde iyuncagini gorecegimiz gunler de gwlsin diye dua ediyoruz. Aslinda bebek qrabalari falan cok guzel dikkatimi cekiyir ama daha erken 7 aydan sonra insallah

Kizlar anne bebek cocuk istanbul fuari yarin aciyiyir mus bebislerimizin cinsiyeyti falan belli olsaydi kacirmazdik di mu ama yolumuz duserse mutlaka gezriz kacmaz :)

Kızlar benim bu gece vajinada ara ara bıçak saplanir gibi ağrılar oldu çok korktum şiddetli olsaydı eşime söylücektim sizdede bu durum olan var mı?
Var canim kasilma adet agrisina benzeyen agrilar. Uzan bir koltuga ayaklarinida hemen yuksege koy o zaman hafifliyor biraz. Ayda 1 iki kez basima gelior.

Hatirlamammi canim hatırladım tabi. Hangi gruptasiniz simdi. Eski gruba bakiyorum ama en son 27 ekimdemi ne hareket gorunuyo. Taze annecikler goruselim tekrar

Profolinde kisisel bilgiler kismina gir. Asagilara indikce hamilelik takvimi kısmı cıkıyor. Oraya muhtamel dogum tarihini yazip en alttan sayfayi kaydediyosun.

Ben bugün gittim doktora bebeğimi gördüm çok şükür hareket ediyor çok mutluyum 9+6 günlük ense kalınlığıda normal görünüyor herşey yolunda sağlıkla büyüyoruz

Vajinada değilde kasıklarda oluyor arada öyle batma :/ bende ondan korkuyorum

İnşallah bişey olmaz canım insan ister istemez korkuyor.bugün sabah kalktığımda burnumu silerken pıhtı şeklinde kanama oldu hafif baş ağrım var tansiyonum ölçtürdúm 120/80 çıktı ama benim normal tansiyonum 100/60 çıkıyor sizdede bu durum oldumu kızlar? Nette araştırdım basınç diyor kan oranı artıyor olduğundan olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…