Aynen canım zaman geçmiyor hergün görmek istiyorummGunaydin canim benim kontrolume daha 2 hafta var. Bana kalsa hergun gormek istiyorum bebislerimizaten 20 gunu gecti gormuyorum
Kızlar kendimize ne zaman kiyafet alicaz bakalım benim pantolanlar rahat değil kilo almadım ama yavaş yavaş ise gidersem almam gerekecek.
Ben im de rahat degil oantolonlatim hatta dugmeleri acik giyiuorum okulda duser falan diye siksik yuvalete gidip cekiuorum ya hepsinin beli dar mis :)) alisveriae bi haftadir cikmak isyiyorum ama okuldan gelip yorgunluktan firsat bulamiyorum kiKızlar kendimize ne zaman kiyafet alicaz bakalım benim pantolanlar rahat değil kilo almadım ama yavaş yavaş ise gidersem almam gerekecek.
Ben 63 tum 67 olmusum bu hizla giderswm bayagi bi alacaktim ama yabi 63 tup bbk oncesi kilom yani besiye cekilme doneminde cok almisim :) su an hic ekmek.yemiyorum tam bugday ekmegi yiyorumhicmi Kilo almadin? normal Kilo ve Boy kac acaba?
ben 163cm e 47 kg ydum hep hic Kilo alip vermezdim de mübarek bende bi istah acildi suan 51,7 yim :/
Yok canım hissedilmiyor henüz aşağı yukarı kayıyordu hareketliydi gözyaşlarımı tutamıyorum her seferinde heyecandan akıyor hemen çok şükür sağlıklı daha çok yolumuz var ama rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mucizem o benimCok sevindim canim nasildi hareketleri ay cok heycanli...hissetmiyosun dimi orda hareket edince
Canım 1.59 a 71 kiloyddum ama iki aydır istahsiz ve istifa etmekten 70 e düştüm canim.hicmi Kilo almadin? normal Kilo ve Boy kac acaba?
ben 163cm e 47 kg ydum hep hic Kilo alip vermezdim de mübarek bende bi istah acildi suan 51,7 yim :/
Aynen canım bende bir hafta sonra artık rapor vermezse doktir ise doncem ve kıyafetler zorluo hafif göbek var gibi artık.Ben im de rahat degil oantolonlatim hatta dugmeleri acik giyiuorum okulda duser falan diye siksik yuvalete gidip cekiuorum ya hepsinin beli dar mis :)) alisveriae bi haftadir cikmak isyiyorum ama okuldan gelip yorgunluktan firsat bulamiyorum kibebisi de sikistiriyor muyuz acaba merak ediyorum.
Canim ilk üc ay kilo almayi pek önermiyo dr.lar. 1 belki 2 kilo en fazla. Ben ilk gebeligimde 4 kilo almistim cok kizmisti dr.um. simdi 1 kilo alti gramlar oynuyo bende. Gerci bi öncekinde deli istahim acilmisti. Simdi yeme cikarmamama ragmen yeme fikri bile midemi bulandiriyo.sen kocana bakma bence. Sonra bizi rahatsiz edecek o kilolar...mucize22 bende bulantibiraz anormal, genelde aksamlari basliyor ve gece devam ediyor uyanmazsam sabaha Kadar öylelikle atlatiyorum uyumakta zorlaniyorum tek ama istifra olmuyor cok sükür o yüzdende verme ihtimalim yok galiba :)
ikitavsan benimde pantalonlarim hep dar kesimdi esimde ilk isi beni götürüp beli lastikli pantalonlar ve uzun belli kazaklar bodyler aldirdi (belleri karnim rahat edecek sekilde kivirmami istiyor) :) neymis dügmeler fermuarlar derken bebegin büyümesini engellermissim daraltirmissim vs birde aldigim kilodan memnun degil günlük tartiyor simdiye 10 Kilo almaliydin diyor görmemis olunca böyle oluyor demekki naparsin
Canim ilk üc ay kilo almayi pek önermiyo dr.lar. 1 belki 2 kilo en fazla. Ben ilk gebeligimde 4 kilo almistim cok kizmisti dr.um. simdi 1 kilo alti gramlar oynuyo bende. Gerci bi öncekinde deli istahim acilmisti. Simdi yeme cikarmamama ragmen yeme fikri bile midemi bulandiriyo.sen kocana bakma bence. Sonra bizi rahatsiz edecek o kilolar...
Ah canim eşler bizden fena Benimki de hep peşimde her gün yumurta süt diye kilolara takilma neler yaşadık bugünlere gelene dek şükürler olsun.mucize22 bende bulantibiraz anormal, genelde aksamlari basliyor ve gece devam ediyor uyanmazsam sabaha Kadar öylelikle atlatiyorum uyumakta zorlaniyorum tek ama istifra olmuyor cok sükür o yüzdende verme ihtimalim yok galiba :)
ikitavsan benimde pantalonlarim hep dar kesimdi esimde ilk isi beni götürüp beli lastikli pantalonlar ve uzun belli kazaklar bodyler aldirdi (belleri karnim rahat edecek sekilde kivirmami istiyor) :) neymis dügmeler fermuarlar derken bebegin büyümesini engellermissim daraltirmissim vs birde aldigim kilodan memnun degil günlük tartiyor simdiye 10 Kilo almaliydin diyor görmemis olunca böyle oluyor demekki naparsin
Hoşgeldin canim hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar araniza yeni katiliyorum
Bende tup bebekle ikizlerime gebeyim. 7+3 olduk bugünpaylasacaginiz cok sey oldugunu biliyorum once bastan bi okuyup sonra sizi soru bombardımanına tutabilirim.
Amin canim cumlemizin insallahhHoşgeldin canim hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hosgeldin arkadasim guzel gunler hepimizi olsub bebislerimizin buyudugunu kocaman gobislerimizin ooldigunu dakonusacagiz insallah burada :) esim kilo aldigim icin kiziyor benim de moralim bozulmaya basladi tabi cabucak unuttuk zor tedavi ve agrili hastalik gunleriniAmin canim cumlemizin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?