Ah Be canim sağlık olsun kilomuz da olsun napalim yeterki iyi olsun bebisler hepsi geçecek bugunlerinHosgeldin arkadasim guzel gunler hepimizi olsub bebislerimizin buyudugunu kocaman gobislerimizin ooldigunu dakonusacagiz insallah burada :) esim kilo aldigim icin kiziyor benim de moralim bozulmaya basladi tabi cabucak unuttuk zor tedavi ve agrili hastalik gunlerini
Ay canim okurken bile cok heyecenalndim sonu koyu olacak diye tam insallah oyle olmamistir dedim ki guzel sesini duyduk dedi yani sevindim uyi olmaniza Allah yardimcimiz olacaktir bol bol uzanmak dinlebmek gerek canim ya baska ne yapabikiriz ki :)Nasılsınız bayanlar cuma günü kontrole gittim herşey güzeldi doktorum iğneyi ve estrofemi kesti çok sevindim falan gece yatmadan önce bir kanama yaşadım parça düştü aklım başımdan gitti bebek düştü sandım internetten baktım falan bebeğe benzemiyor ama uyku tutar mı sabaha kadar zor bekledim doktoru aradım önemli birşey değildir ama istersen gel bakalım dedi korku heycan yol bitmek bilmedi gittik çok şükür bir sorun yokmuş miniğimin kalbi canavar gibi atıyordu rahim duvarında kanama olmuş hiç önemli değilmiş ama yaşadığım o korku yetti hala kendime gelemedim allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama bebeğin düşmesi o kadar kolay bişey değilmiş ufak lekelenmelere korkarken ne yaşadım buna rağmen maşallah sağlıklı çok uzattım ama kimse sizin kadar anlayamaz beni Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin böyle korkular yaşatmasın
En son adet oldugun ve tedaviye baslafigin tarih senin sat tarihin cnmMerhaba arkadaslarr ben daha cok yeni hamileyim ama nasil hesaplaniyor bilmiyorum. transferden sonrasini mi son adetmi
Benim.som adetim 08.11.2015 transferim 30 kasim 5.gün ebriyosu 2 tane transfer oldu.10.gün degerim 405 hesaplamama gore 5 haftalikEn son adet oldugun ve tedaviye baslafigin tarih senin sat tarihin cnm
Çok sevindim okurken korktum bi anda, Allah korusun saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin.Nasılsınız bayanlar cuma günü kontrole gittim herşey güzeldi doktorum iğneyi ve estrofemi kesti çok sevindim falan gece yatmadan önce bir kanama yaşadım parça düştü aklım başımdan gitti bebek düştü sandım internetten baktım falan bebeğe benzemiyor ama uyku tutar mı sabaha kadar zor bekledim doktoru aradım önemli birşey değildir ama istersen gel bakalım dedi korku heycan yol bitmek bilmedi gittik çok şükür bir sorun yokmuş miniğimin kalbi canavar gibi atıyordu rahim duvarında kanama olmuş hiç önemli değilmiş ama yaşadığım o korku yetti hala kendime gelemedim allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama bebeğin düşmesi o kadar kolay bişey değilmiş ufak lekelenmelere korkarken ne yaşadım buna rağmen maşallah sağlıklı çok uzattım ama kimse sizin kadar anlayamaz beni Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin böyle korkular yaşatmasın
Benim.som adetim 08.11.2015 transferim 30 kasim 5.gün ebriyosu 2 tane transfer oldu.10.gün degerim 405 hesaplamama gore 5 haftalik
Destek olduğunuz için sağolun kimseye demedim bu durumu eşim ve siz biliyorsunuz herkes başka bişey söylicek konu uzayıp gidecek kapattık gitti hiç yaşanmadı
Gecmis olsun canim benim cok iyi anliyoruz dedi vala yuregimiz agzimizda oldugu icin ha bisey oldu ha bisey olcak diye...cok sukur bisey yokmus artik saka maka ilerliyoruz ins saglikla aliriz kucaklarimizaNasılsınız bayanlar cuma günü kontrole gittim herşey güzeldi doktorum iğneyi ve estrofemi kesti çok sevindim falan gece yatmadan önce bir kanama yaşadım parça düştü aklım başımdan gitti bebek düştü sandım internetten baktım falan bebeğe benzemiyor ama uyku tutar mı sabaha kadar zor bekledim doktoru aradım önemli birşey değildir ama istersen gel bakalım dedi korku heycan yol bitmek bilmedi gittik çok şükür bir sorun yokmuş miniğimin kalbi canavar gibi atıyordu rahim duvarında kanama olmuş hiç önemli değilmiş ama yaşadığım o korku yetti hala kendime gelemedim allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama bebeğin düşmesi o kadar kolay bişey değilmiş ufak lekelenmelere korkarken ne yaşadım buna rağmen maşallah sağlıklı çok uzattım ama kimse sizin kadar anlayamaz beni Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin böyle korkular yaşatmasın
Canım çok geçmiş olsun allahim korusun bizimde yarın kontrolümuz var.Nasılsınız bayanlar cuma günü kontrole gittim herşey güzeldi doktorum iğneyi ve estrofemi kesti çok sevindim falan gece yatmadan önce bir kanama yaşadım parça düştü aklım başımdan gitti bebek düştü sandım internetten baktım falan bebeğe benzemiyor ama uyku tutar mı sabaha kadar zor bekledim doktoru aradım önemli birşey değildir ama istersen gel bakalım dedi korku heycan yol bitmek bilmedi gittik çok şükür bir sorun yokmuş miniğimin kalbi canavar gibi atıyordu rahim duvarında kanama olmuş hiç önemli değilmiş ama yaşadığım o korku yetti hala kendime gelemedim allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama bebeğin düşmesi o kadar kolay bişey değilmiş ufak lekelenmelere korkarken ne yaşadım buna rağmen maşallah sağlıklı çok uzattım ama kimse sizin kadar anlayamaz beni Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin böyle korkular yaşatmasın
Canım çok geçmiş olsun allahim korusun bizimde yarın kontrolümuz var.
Kızlar gunaydin kontrol iyi geçti bebis iyimis 9+2 devam edioz şükürler olsun estrofem kestiler bir de progestan ıgneden kurtuldum onun yerine haftada bir depot olucak 3 hafta sonra konrtol ve ikili TARAMA 3 hafta nasıl geçer bakalim.
Minikkus2 çok geçmiş olsun çok zor bir durum şükür atlatmışsın. Allah yardımcımız olsun yavrularımıza sağlıklı bir ömür versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?