2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Arkadaslar M miss-kumral nerede acaba sonuc.kotu.mu oldu bi an tereddut etyim insallah iyidir insallah bebeklerimiz.hayirlisiyla sag salim zani gelince guzel zamanda guzel.yerde biİm olirlar

Almina arkadaşım hayirli olsun insallah benim ikiz Allahin izniyle 13. Gün 1764 15. Gün 4336 di.seninde baya yüksek.Rabbim hepimize saglikla kavusmak nasip etsin iki tavsan arkadasim neydi cinsiyeti merak ettim rüyanda

Almina arkadaşım hayirli olsun insallah benim ikiz Allahin izniyle 13. Gün 1764 15. Gün 4336 di.seninde baya yüksek.Rabbim hepimize saglikla kavusmak nasip etsin iki tavsan arkadasim neydi cinsiyeti merak ettim rüyanda
Inslalahhhh canimm cok tskk ederimmm rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin inslalahhh

Merhaba arkadaşlar, dün giremedim maalesef.
Kötü haberle döndüm, bebeğim gelişmemiş ne yazıkki. İkinci bir doktorada göründüm bugün sabah emin olmak için oda aynı tespitte bulundu. Şuanda hastanede sıra bekliyorum son kez burda kontrol edio kürtaj yapacaklar.

Vardır elbet bundada bir hayır diye teselli ediyorum kendimi şimdilik, elden birşey gelmiyor sonuçta rabbim nasıl istiyorsa öyle oluyor işte..

Dilerim sağlıcakla beneklerinizi kucaklarınıza alırsınız allahın izniyle.. İnanın çok acı, heleki insanın hala bulantıları olunca.. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.. Dualarım sizinle..

Ayy canim cok uzuldum gecmis olsun Allah sabir versin sanada gecen sene bende yasadim gelisimi durdu sonra kalp atisi ,cok zor bi durum bir muddet kabullenemedim sende uzme kendini.

Canim allah yardimcin olsun
Cok zordur eminim ama kendini salmamam cok onemli
Mutlaka hayirli bir nedeni vardir
Hep oyle dua etmedik mi hayirlisiyla kucagimza ver rabbim diye
Bizimde dualarimiz seninle insallah biran once toparlar tekrar denersiniz
Yer gok dua ile

Miss kumral arkadasim Rabbim yardimcn olsun.ne denir bilemedim.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.insallaj gececk bu günler.sana dua ediyoruz .çook gecmis olsun

Canım allah sabır versin geçmiş olsun inşallah kendiliğinden olur diyecek bişey bulamıyorum çok üzüldüm

Cok gecmis olsun canim inan cok uzuldum ne gelir elden Rabbim boyle uygun gormusse ins alicaksin bi gun kucagina inan ve dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…