2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Ayy canim cok uzuldum gecmis olsun Allah sabir versin sanada gecen sene bende yasadim gelisimi durdu sonra kalp atisi ,cok zor bi durum bir muddet kabullenemedim sende uzme kendini.

Canım senin geçen gebeliğin kaçıncı haftada anlaşıldı durduğu

Ayy canim cok uzuldum gecmis olsun Allah sabir versin sanada gecen sene bende yasadim gelisimi durdu sonra kalp atisi ,cok zor bi durum bir muddet kabullenemedim sende uzme kendini.
Canım senin geçen gebeliğin kaçıncı haftada anlaşıldı durduğu
canim 6.haftada kalp atisini duydum kesede bozulma basladi bir hafta bekleyelim duzelir dedi bir hafta sonra gittim kese bozulmus kalp yavas atiyordu 3 gun sonra gel dedi 2.gun mide bulantim aniden kesildi esime dedim öldu gittigimde durmustu kalbi 8. Haftada alındı cok agladim profoserlere gitmistim onlarin cihazi daha iyi duzelir diye malesef doktorum saglıksız oldugu için dedi çünkü hep kendimi şuçladım dikkat edemedim diye.Allah yardımcın olsun

Çok zor canım herşeye biz kadınlar katlanıyor inşallah bu sorunsuz gider canım bende korkularımı yeniyordum ki kanama oldum yine korkmaya başladım böyle üzücü haberler duyuncada çok üzülüyorum diyorlar düşen bebek sağlıksızdır diye ama o kadar kolay değildir allah dayanma gücü versin arkadaşımıza

Aynen öyle saglıksız bebeklerde olurmuş inş canım Allahım saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin bende hep korkuyorum ama elimizde degil biz nekadar dikkat edersek edelim olacak olduktan sonra birşey yapamıyorsun

M miss-kumral cok üzüldüm Allah büyüktür dicez bende ilk bebeğimi kaybetmiştim dünyam yıkıldı ama dr gebrlik sagladın hadi tekrar dedi bebegim geldi şükürler olsun sendr sakın umudunu yitirme canım dualarımız seninle

Benim gebeligim ikiz 14. Gun 2543 tu. Seninde yakin degerler bu arada mucbenim 23 aralikta ikili tarama testleri yapilacak nasipse 11+5 olacagim o gun dualarinizi bekliyorum. Bu arada mucize22 9+2 de bebeginin boyu ne kadar cikti? Ben en son 1 ay once gordum 1.25 cm idi simdi ne kadar olucak cok merak ediyorum

Canım çok çok üzüldüm off yemin ederim

Canım 25mm çıktı büyüyor minnak 5 ocakta ikili tarama ya gidecem

M miss-kumral çok geçmiş olsun Allah sabır versin çok zor üzücü Haktan hayırlısı... Rabbim sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inşallah.

Canim cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun. Uzulme demek bos uzuleceksin belki ama yilmadan evladina kavusmak icin elinden geleni de yapmaya devam edeceksin. Tam 5 kez tup bebek denedim. Ayni sey 2 kez benimde basima geldi. Zor ve mesakatli bir yolculuk bu. Neden ben diye sorgularken buluyor insan kendisini sik sik ama hayirlisi bu imis demekten baska da birsey gelmiyor elden. Kalbindekine bir an once hayirlisiyla kavusman dilegiyle. Sevgiler.

M miss-kumral canim tekrar acini hatirlatmak istemiyorum ama bebegini kaybetmenle ilgili dr bir neden soyledimi
Ayni seyi bir daha yasamam adina sormak istedim mesela bende kromozom bozuklugu cikti eger dr farketmemis olsaydi belki ayni seyi yasayabilirdim
Simdi heraksam kan sulandirici igne yapiyorum
Cok kafani karistirmak istemiyorum ama bir baktirmanda fayda var

Canım miskumral Rabbim yüreğine ferahlık versin.Bende ilk bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm sana ne desek boş.ama düşünki bebeklerimiz biz karşılayacak ahirette kim bı diyecekmişiz.karşımızda 35 yaşında olacakmışlar.bunu yazarken bile gözlerim doldu.Rabbim yardımcımız olsun.İnşallah bir dahaki sefere hayırlısıyla sağlıklı evlatların olur.Allaha emanet ol.

Kızlar, her birinize tek tek teşekkür ederim. Dün yazamadım, eşim kızıyor girip canını sıkma diye :) başta zor kabullendim, ve ne yalan söyleyim halende içim rahat değil.. Ama elden ne gelirki? Allahtan geliyor.. Ben rabbimden hep hayırlısını istedim, onunda bana hayırlısını verdiğini düşünerek kendimi teselli ediyorum..

Fazla zamanınızı çalmak istemiyorum, ama şöyle bi özetleyeyim..
ayın 4ünde randevumda dr baktı ve keseyi gördü, türkçesini bilmiyorum ama eşi gibi beslendiği şeyi gördü ve bebek görünüyor küçükte olsa demişti.. 14ünde gel bakalım, ama o zmn herşeyi net görmeliyiz demişti. Nitekim pzrt gittik ve dr bebek göremedi, kesenin şekli bozulmuş dedi ve bu eş gibi olan şeyde çok zor gördü.. Bebek gelişmemiş maalesef dedi.. Çıkınca tekrar diğer özel dr uma gittim, baktı ve oda aynısını göre bildi.. Hastaneye kürtaj için yönlendirdi. Orda en özel sınıfta özel sigortam olduğunu söyledim ki en iyi şekilde ilgilensinler para gözler diye, tam 4 dr başımdaydı koca bir ekranda baktılar. Kesenin kötü olmadığını söylediler ve eşe benzer şeyide gördük aslında bebektende emin olamadılar çünkü bi köşede seçemedikleri birşey vardı.. Sonuç olarak ne olur ne olmaz diye cumaya randevu yaptık kürtaj için, öncesinde tekrar kontrol edecekler.. İçimde halen bir umut var elbette ama kafada bitirdim, hayal kırıklığına uğramamak için.. 2. Periodumda, yani şubatta tekrar deneyeceğim, 7tane daha çok sağlıklı donduruşmuşum var, ve ben en azından herşeyi sil baştan yaşamak zorunda kalmayacağım için birazda olsa kendimi şanslı görüyorum.. Ama gece uyuyamıyorum, pzrt 7+3, dün 7+4 tü.. Cuma 8+0 olacak.. Yani bu tespit için acaba erkende ben kendimmi öldüreceğim bebeğimi diye düşünüyorum!?
Birazda güvensizlik var, karşımdaki doktorlar hep yabancı, hepsi güler yüzlü ama yabancı. Burda doğdum büyüdüm, dilini ana dilim gibi biliyorum, işim eğitimim herşeyim istedikleri gibi 4-4lük. Ama ben buna rağmen yabancı düşmanlığıyla karşılaştım defalarca, ya bunlardada bu duygu varsa ve beni yanlış yönlendiriyorlarsa diye.. Eşime diyemem, çünkü o herkese ırkçı diye bakıyor güvenmiyor, birde ben böyle dersem tamamen güven kaybedecek.. Kusura bakmayın çoook uzattım, ama bilirsiniz, sadece buraya anlata biliyorum..........

Rabbim sizin bebişlerinizi size bağışlasın, güzel haberlerinizi gene takip edicem tabii ki er yada geç bende güzel haber vericem size :) pes edecek bi yapım yok benim, şubatta ikiz haberiyşe geleyim diyorum hatta nasıl ama?? :))

Cnm ben sordum neyden ola bilir diye, bana bunun embryolara bağlı olduğunu söylediler, yani ya sağlıklıdırlar tutunur ve gelişirler, yada sağlıksızdırlar er yada geç düşer dedi. Araştırma şansımız yok maalesef embryoları dedi.. Ama bu kan uyuşmazlığı olayı eşiminde iki gündür kafasına takılıyor, şu anki durumum kesinleşince tekrar doktorla konuşurum, söylediğin için teşekkür ederim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, acı tazelemiyorsunuz, maalesef o acı zaten insanın içinden gitmiyor. Ama ben bu sefer biraz çabuk bastırdım, dün eşimin doğumgünüydü, bende sırf onun için iymişim gibi gözükmeye çalıştım tüm gün, bununyapa bilmek içinde sürekli olumlu düşündüm iyi açıdan baktım eşimle paylaştımki oda aynı düşünsün diye, sonuç olarakta iyi açıdan bakıyoruz şuan :) eşim le şakalaşırdık sevgiliyken, ben burçlara takıntılıyım ve çocuğum benim gibi akrep burcu (kasım) olsun diye tuttururdum hep. Eşimde yay burcu(aralık) olsun benim gibi derdi. Şubatta tutacak dyor şimdi, heyecnla akrepmi yaymı diye beklicez buda bizim cezamız olacak diyor

İnş
inşallah canım şubatta ıkızlerle gelirsin sevindirirsin bizi yurtdışındanı yaptırıyorsun tüp bebeği anlamadığım bırda embriyo araştırması yapılıyo hatta transferimde yanımdaki arkadaşta araştırmıslar ıkıtanr iyi bulmuslar onlarla hamile kaldı kromozonlara genetiğr bakılıyo biliyorum ben alınan bebeği bile arastırmaya gönderiyolar yurtdışı bukonıda biraz hafıfmi kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…