Ayy canim cok uzuldum gecmis olsun Allah sabir versin sanada gecen sene bende yasadim gelisimi durdu sonra kalp atisi ,cok zor bi durum bir muddet kabullenemedim sende uzme kendini.
Ayy canim cok uzuldum gecmis olsun Allah sabir versin sanada gecen sene bende yasadim gelisimi durdu sonra kalp atisi ,cok zor bi durum bir muddet kabullenemedim sende uzme kendini.Merhaba arkadaşlar, dün giremedim maalesef.
Kötü haberle döndüm, bebeğim gelişmemiş ne yazıkki. İkinci bir doktorada göründüm bugün sabah emin olmak için oda aynı tespitte bulundu. Şuanda hastanede sıra bekliyorum son kez burda kontrol edio kürtaj yapacaklar.
Vardır elbet bundada bir hayır diye teselli ediyorum kendimi şimdilik, elden birşey gelmiyor sonuçta rabbim nasıl istiyorsa öyle oluyor işte..
Dilerim sağlıcakla beneklerinizi kucaklarınıza alırsınız allahın izniyle.. İnanın çok acı, heleki insanın hala bulantıları olunca.. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.. Dualarım sizinle..
canim 6.haftada kalp atisini duydum kesede bozulma basladi bir hafta bekleyelim duzelir dedi bir hafta sonra gittim kese bozulmus kalp yavas atiyordu 3 gun sonra gel dedi 2.gun mide bulantim aniden kesildi esime dedim öldu gittigimde durmustu kalbi 8. Haftada alındı cok agladim profoserlere gitmistim onlarin cihazi daha iyi duzelir diye malesef doktorum saglıksız oldugu için dedi çünkü hep kendimi şuçladım dikkat edemedim diye.Allah yardımcın olsunCanım senin geçen gebeliğin kaçıncı haftada anlaşıldı durduğu
Ayy canim cok uzuldum gecmis olsun Allah sabir versin sanada gecen sene bende yasadim gelisimi durdu sonra kalp atisi ,cok zor bi durum bir muddet kabullenemedim sende uzme kendini.
canim 6.haftada kalp atisini duydum kesede bozulma basladi bir hafta bekleyelim duzelir dedi bir hafta sonra gittim kese bozulmus kalp yavas atiyordu 3 gun sonra gel dedi 2.gun mide bulantim aniden kesildi esime dedim öldu gittigimde durmustu kalbi 8. Haftada alındı cok agladim profoserlere gitmistim onlarin cihazi daha iyi duzelir diye malesef doktorum saglıksız oldugu için dedi çünkü hep kendimi şuçladım dikkat edemedim diye.Allah yardımcın olsun
Aynen öyle saglıksız bebeklerde olurmuş inş canım Allahım saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin bende hep korkuyorum ama elimizde degil biz nekadar dikkat edersek edelim olacak olduktan sonra birşey yapamıyorsunÇok zor canım herşeye biz kadınlar katlanıyor inşallah bu sorunsuz gider canım bende korkularımı yeniyordum ki kanama oldum yine korkmaya başladım böyle üzücü haberler duyuncada çok üzülüyorum diyorlar düşen bebek sağlıksızdır diye ama o kadar kolay değildir allah dayanma gücü versin arkadaşımıza
Benim gebeligim ikiz 14. Gun 2543 tu. Seninde yakin degerler bu arada mucbenim 23 aralikta ikili tarama testleri yapilacak nasipse 11+5 olacagim o gun dualarinizi bekliyorum. Bu arada mucize22 9+2 de bebeginin boyu ne kadar cikti? Ben en son 1 ay once gordum 1.25 cm idi simdi ne kadar olucak cok merak ediyorum[/QUrabbim.hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinn inslalahh canim.senin bebjslerin baya büyümüs ben daha 5+2 benim.10.gün degerim 405 14.gün 2401 ikizmi cok.merakk ediyorum 29 aralikta kese ve kalp atisi icin gidecezz cok merak ediyorm
Canım çok çok üzüldüm off yemin ederimMerhaba arkadaşlar, dün giremedim maalesef.
Kötü haberle döndüm, bebeğim gelişmemiş ne yazıkki. İkinci bir doktorada göründüm bugün sabah emin olmak için oda aynı tespitte bulundu. Şuanda hastanede sıra bekliyorum son kez burda
Vardır elbet bundada bir hayır diye teselli ediyorum kendimi şimdilik, elden birşey gelmiyor sonuçta rabbim nasıl istiyorsa öyle oluyor işte..
Dilerim sağlıcakla beneklerinizi kucaklarınıza alırsınız allahın izniyle.. İnanın çok acı, heleki insanın hala bulantıları olunca.. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.. Dualarım sizinle..
Canım 25mm çıktı büyüyor minnak 5 ocakta ikili tarama ya gidecemBenim gebeligim ikiz 14. Gun 2543 tu. Seninde yakin degerler bu arada mucbenim 23 aralikta ikili tarama testleri yapilacak nasipse 11+5 olacagim o gun dualarinizi bekliyorum. Bu arada mucize22 9+2 de bebeginin boyu ne kadar cikti? Ben en son 1 ay once gordum 1.25 cm idi simdi ne kadar olucak cok merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar, dün giremedim maalesef.
Kötü haberle döndüm, bebeğim gelişmemiş ne yazıkki. İkinci bir doktorada göründüm bugün sabah emin olmak için oda aynı tespitte bulundu. Şuanda hastanede sıra bekliyorum son kez burda kontrol edio kürtaj yapacaklar.
Benimde yüksekti iki embriyo kesin ikiz dedik doktorum yumurtanın kalitesiylede yüksek çıkabilir dedi benimde tekKizlar benim 15.gun degerim 5900 du ama tek embriyo cok yuksekti ama ikiz degil
M miss-kumral canim tekrar acini hatirlatmak istemiyorum ama bebegini kaybetmenle ilgili dr bir neden soyledimi
Ayni seyi bir daha yasamam adina sormak istedim mesela bende kromozom bozuklugu cikti eger dr farketmemis olsaydi belki ayni seyi yasayabilirdim
Simdi heraksam kan sulandirici igne yapiyorum
Cok kafani karistirmak istemiyorum ama bir baktirmanda fayda var
inşallah canım şubatta ıkızlerle gelirsin sevindirirsin bizi yurtdışındanı yaptırıyorsun tüp bebeği anlamadığım bırda embriyo araştırması yapılıyo hatta transferimde yanımdaki arkadaşta araştırmıslar ıkıtanr iyi bulmuslar onlarla hamile kaldı kromozonlara genetiğr bakılıyo biliyorum ben alınan bebeği bile arastırmaya gönderiyolar yurtdışı bukonıda biraz hafıfmi kalıyoCnm ben sordum neyden ola bilir diye, bana bunun embryolara bağlı olduğunu söylediler, yani ya sağlıklıdırlar tutunur ve gelişirler, yada sağlıksızdırlar er yada geç düşer dedi. Araştırma şansımız yok maalesef embryoları dedi.. Ama bu kan uyuşmazlığı olayı eşiminde iki gündür kafasına takılıyor, şu anki durumum kesinleşince tekrar doktorla konuşurum, söylediğin için teşekkür ederim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, acı tazelemiyorsunuz, maalesef o acı zaten insanın içinden gitmiyor. Ama ben bu sefer biraz çabuk bastırdım, dün eşimin doğumgünüydü, bende sırf onun için iymişim gibi gözükmeye çalıştım tüm gün, bununyapa bilmek içinde sürekli olumlu düşündüm iyi açıdan baktım eşimle paylaştımki oda aynı düşünsün diye, sonuç olarakta iyi açıdan bakıyoruz şuan :) eşim le şakalaşırdık sevgiliyken, ben burçlara takıntılıyım ve çocuğum benim gibi akrep burcu (kasım) olsun diye tuttururdum hep. Eşimde yay burcu(aralık) olsun benim gibi derdi. Şubatta tutacak dyor şimdi, heyecnla akrepmi yaymı diye beklicez buda bizim cezamız olacak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?