2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Hayirlisi olsun demekten baska insanin elinden birsey gelmiyir heralde. Subatta dualatimiza dahil edelim seni de insallah daha guzel olur hersey ...

Alınan bebeği araştırmaya göndermiyorşar cnm özellikle sordum, 3 düşükten sonra araştırılıyormuş. Embryo araştırmasınıda sordupumda çok nadir durumlarda yapıldığını söylediler. Yani sadece gelişimine bakarak iyi veya kötü diyorlar.. Yurt dışında yaptırıyorum, tüp bebek konusunda tr kadar gelişmiş değiller, maalesef tr de yaptırmak içinde gerekli zaman yok....

Canım benim çok geçmiş olsun..Aynı şeyleri 1,5yil once ben de yaşadım.tek tavsiyem sakın isyan etme bol bol dua et...Anladığım kadarıyla güçlü birisin sen...Unutulmayacak ama biliyorum geçecek hafifleyecek..Rabbim tez zanmanda yüzünüzü güldürecektir...Kendine çok iyi bak...

Miss-kumral senin icin çok üzüldüm.kendim içinde çok Üzgünüm .yazını okudum es gibi birseyden bahsetmissin bu tam olarak nasıl birseydi. Sanırım seninkine benzer bir durumum var yanlış anlamadiysam. Cuma kontrolü var ve cok endiseliyim. Bu es dediğin nedir

Cnm sözlükten baktım türkçesi Vitellüs kesesi imiş, tam olarak bilmiyorum ama bebeğin gelişimi için ilk başlarda önemliymiş. İnşallah önemli birşey yoktur, kaçıncı haftadasın? Ne dedi dr tam olarak?

7+5 te yim. Doktor çok karışık şeyler söyledi. Bebeği ve kalp atışını gördük ama ses duymadık. Ancak Karşısında da ona benzer bir yapı gördük es gibi birsey.bunun dusundukleri seyse tehlikeli oldugunu soyledi. Bunu da çok uzun araştırdım. Cuma tekrar bakacaklar

Bilemedimki cnm, bildiğim kadarıyla olması gerekiyor, hatta bebek görünmeden genelde o görünüyor çoğunda. Devamındada bebek görünüyor. Tam olarak sor sen gene doktoruna ne olduğunu veya ne ola bileceğini. Hayırlısı olsun cnm, ama inşallah kötü birşey değildir. İçini ferah tut.. Dualarım seninle..

Birde transfer ne zmn olmuştu sende?

arkadaşlar o bahsetttiğiniz kesenin adı ''yolk sac kesesi'' onun olması zararlı değil hatta o olmassa büyük sıkıntı diye biliyorum. ben ilk pozitifi aldığımda çok okudum çok araştırdım benim bildiğim bebeğin göbek kordonu gelişene ve aktif olana kadar embriyo bu kese sayesinde beslenebiliyor. sağlıksız ve gelişmeyen embriyolarda bu kese bozuluyor. bebeğin kordon gelişmesi tamamlanıp devreye girince bu yolk sac kesesi küçülüp zamanla kayboluyor. kalp atışlarını görmeden önce b keseyi gördük biz hatta doktorum ikizlerimden çok bunları inceledi.

biraz araştırdım.

2. ve 3.haftalarda embriyoya besin maddesi transportu sağlar.
- 3. haftada, duvarında kan yapımı başlar. (6. haftaya kadar devam eder.)
- 4. haftada yolk kesesinin dorsal kısmı, ilkel barsak kanalı olarak embriyonun içine katılır.
- 3.haftada yolk kesesinin duvarında endodermal hücrelerden primordialgerm hücreleri oluşur. bunlar daha sonra gelişmekte olan gonadlara göç ederler.

Sağol cnm, ismini öğrenmiş oldum bende :)

Canim bende ilk gebeliğimde benzer bir durum yaşadım embriyolar a cgh yaptirmani siddetle tavsiye ederim ve kan sulandirici kullanıyorsun değil mi

Canim es dediğin şey yolk kesesi ve evet olmasi gerekiyor içini ferah tut geç yerleşmiş olabilir geriden gelebiliyor bebek son adete gore uymayabilir buda daha duyamamalarini açıklar

Merhaba arkadaslar. 9+1 haftadan selamlar. Doktor komtrolum bugun du. Sukur bir problemimiz yom saglikli ve 24 mm olmus bebis. İkili test icin 11 ocaga randevum var insallah siinti olmadan o gunleri de atlaturiz selmlar hepinize :)

Benimde haftaya ikili test ve ense kalınlığı bakılacak bazı kan tahlilleri yapılacak. Zaman geçmiyor sanki insan her hafta dr gidip bebeğini görmek istiyor Allah korusun bebeklerimizi

Kızlar 11. Haftam yarın bitiyo şükür 12. Haftaya giriyorum.ama 11. Haftada ağrılarım oldu.içinizde bunu yaşayan varmı.değişik ağrılar.birden saplanıyor vajinal kısmına bide sürwkli adet ağrısı gibi.uzanıyorum ağrı olunca ama biraz korkuyorum.cumartesi kontrolüm var.haftaya ikili tarama testi var.İnşallah herşey yolunda gider bebeklerimiz alırız kucaklarımıza hayırlı sağlıklı bi şekilde.

Benimde haftaya ikili test ve ense kalınlığı bakılacak bazı kan tahlilleri yapılacak. Zaman geçmiyor sanki insan her hafta dr gidip bebeğini görmek istiyor Allah korusun bebeklerimizi
Canım benimm anlamadığım küçücük daha bebikler nasıl ense kalınlığına bakacaklar :) bide bana sadece kan tahlili yapılacak dendi.kafam karıştı.benimde bildiğim ense kalınlığına bakılıyor ikili tarama testinde.

ikitavsan sonuna kadar güzel inşallah canım benimde yarın 10. haftam bitiyor hayırlısıyla önümüzdeki cumada ben bebişimi görücem inşallah bir ay sonra gel demişti ama kanama olunca iki haftaya indirdi
Y Yumiyum2015 bebiş büyüdüğü içindir büyük ihtimal canım benimde ağrılarım oluyor çalışımyorsanız yatın dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…