2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Benimde haftaya ikili test ve ense kalınlığı bakılacak bazı kan tahlilleri yapılacak. Zaman geçmiyor sanki insan her hafta dr gidip bebeğini görmek istiyor Allah korusun bebeklerimizi

Ay masallah atlatmisiniz kritik günleri annesi darisi başımıza
ikili tarama testlerinde free beta hcg değeri 50 nin altindaysa erkek Üstünde yse kız diye bir şey duydum arkadaşlar geneldede tutuyormus heyecanla bekliyorum 12. Haftalari

Canim bende ilk gebeliğimde benzer bir durum yaşadım embriyolar a cgh yaptirmani siddetle tavsiye ederim ve kan sulandirici kullanıyorsun değil mi

O ne oluyor cnm biraz açıklaya bilirmisin? Embriyolar üzerine test yapamadıklarını söylediler özellikle sorduğumda
Ve kan sulandırıcı kullanmadım.
Kullandığım ilaçlar
- estrofem 1mg (hap 1-1-1)
- arefam (vajinal hap 1-1-1)
- birde bağışıklık sistemim çok kuvvetliymiş, gebeliği engelliyormuş ve bunu düşürmek için bi hap, sabahları 2adet

Israrım üzerine ve birde 5. Haftada kanama yaşadığım için haftada 2 kere proluton iğnesi vuruldum popodan kastam..

Kan man ne alaka ya off bunlarmı bilmiyor acaba

luyor cnm sorun umuzklaya bilirmisin? Embriyolar üzerine test yapamadıklarını söylediler özellikle sorduğumda
[QUOTE="miss-kumral, post: 4414 member: 71641"Y
Ve kan sulandırıcı kullanmadım.
Kullandığım ilaçlar
- estrofem 1mgap 1-1-1)
- arefam (vajinal hap 1-1-1)
- birde bağışıklık sistemim çok kuvvetliymiş, gebeliği engelliyormuş ve bunu düşürmek için bi hap, sabahları 2adet

Israrım üzerine ve birde 5. Haftada kanama yaşadığım için haftada 2 kere proluton iğnesi vuruldum popodan kastam..

Kan man ne alaka ya off bunlarmı bilmiyor acaba [/QUOTE]

Canim eğer embriyolar dayanıklı cozdurup örnek alıp yeniden örnek alinabiliyor diye biliyorum cgh embriyonun 23 kromozomununtutümüne bakılabiilinen bir yontem eğer bebek hastaysa kaliteli de olsa transfer edilmez
ben 4aşılama 5 tup denedim hep dustu tutmadi
meger boyle bir sorunumuz varmis ve yine kese yarimdi benim rahmimde perde varmis
eger yapamayiz derlerse dondurulmuslarini transfer edip labrotouari iyi olan bir yere transfer edebilirsin
insallah faydam olur ama bu konuda cok Cektim insalah kimse cekmesin hepmiz yavrularimiza kavusalim

Nerde yaptırıyorsun tup bebegı canim

İkili test kan tahlili ense kalınlığı dr ultrasonda ölçüyor benim geçen gidişimde ölçmedi erken diye ama iyi görünüyor dedi. Benim kan uyuşmazlığı var onun içinde tahlil yapılacak tsh bakılacak hayırlı sonuçlar alırız inşallah bende 10+4 günlük oldum. Kendime bir pantolon t-shirt aldım

56

esin seninle kafa kafaya bizim hamilelikler, ben hayırlısıyla 23 aralıkta yaptırıcam ikili testlerini, ama içim içimi yiyor. bazı doktorlar ikili tarama testlerinin ikizlerde yanıltıcı olduğunu net sonuç vermediği söylüyor. mide bulantıların nasıl azaldı mı? benim gitgide azalıyor 2 gün hiç bişey olmuyor 3. günü ufaktan tutuyor mide

Nerde yaptırıyorsun tup bebegı canim

Avusturya viyana'da.. Valla bilemedimki, benim ilk başta yumurtalık toplamdığında 30a yakın toplanmıştı yumurtalar çok büyümüştü bir ay ara vermek zorunda kalmıştık. Bu sırada 5günlükken dondurdular 20den 10tanesini. Bu 10unda seçildiğini en sağlıklıları oldupunu söylemişlerdi. Test yapmadan bunu söyleye biliyorşarmıki?

Neyse burda arkadaşların bu konularla canlarınıda sıkmak istemiyorum:) ben yavaştan uzayım, temmuz annesi olamayacağım malum :/

Kizlar diger gruplqrda konular cok helismis :)) ne kiyafetler ne catlak kremleri ne bebek.hazorliklari yapilmis tanismislar bile. Bizde hala tutundu yok tutunmadi donemlerindeyuz :)) insallah artik bizim bebeklerimiz de normal hamile oranlriyla ayni duzeye geldi. Ama nedense biz normallesemedik :)) catlak kremi alsak mi bizde ne yapsak gencler ? :) normale donelim arik.yaaaaaa :)

Ben bebe yagina basladim canim ama eczaneye gidip bi sormak istiorum gobegim killandi benim ya da daha once aldigim icin simdi gozume cok geldi...gobegim buyudu sanirim ic karnim pek buyuk degil koca gobekli bi hamile olucam

Ben bebe yagina basladim canim ama eczaneye gidip bi sormak istiorum gobegim killandi benim ya da daha once aldigim icin simdi gozume cok geldi...gobegim buyudu sanirim ic karnim pek buyuk degil koca gobekli bi hamile olucam
Benim de aynen hobegim olacak gibi ayrica ellerim falan cok kurudu ya baska bi nemlendirici sart oldu karnimi da vatlatmak istemiyorum

Canim bakmadan da söyleyebilirler cgh malıyetlı bır işlem yapılsa haberin olurdu inşallah rast gelsin dondurulan bebkleriden inşallah hamile kalir ve yavruna kavusursun

Ben lierac aldim eczaneden doktorların tavsiye ettiği bir marka

Benimde karın çizgim oluşmaya başlamış bugün farkettim eltim bir krem kullanmıştı 90 lira falandı ama ismini bilmiyorum hem onu alıcam hemde badem yağı falan kullanmayı düşünüyorum cildim biraz esmer ve leke çok tutuyor en az çatlakla atlarım inşallah :)

Kızlar çok pahalı kremlerin hepsi boş 10 sene önce kızımda mustella kullandım ozaman 90 tl ye almıştım çok sürememiştim pahalı olunca 47 kiloyla hamile kaldım 18 kilo aldım dogum yapana kadar hiç çatlagım görünmüyordu dogumdan sonra çıktı ortaya, en iyisi badem yagı bol sürün kuru kalmasın cildiniz bende şimdi bebek yagına başladım göbegim hemen çıktı.

Valla kizlar benim gobek ufaktan buyumeye basladigi icin ben ev yapimi zeytinyagi suruyorum.

Vucudum catlamaya cok musait 47 kilodan 50 te cikinca bile catladim o yuzden fazlaca arastiriyorum en iyisi zeytinyagi tabi dogal olani ama calisan biri olarak hergun kullanamiyorum.bio oil aldim 125 ml 41 tl watsonsda hem guzel kokuyor hemde yagli bir his birakmiyor.tavsiyr ederim

Gunaydin kizlar...
Canim biooil i hergun mu suruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…