Benimde haftaya ikili test ve ense kalınlığı bakılacak bazı kan tahlilleri yapılacak. Zaman geçmiyor sanki insan her hafta dr gidip bebeğini görmek istiyor Allah korusun bebeklerimizi
Canim bende ilk gebeliğimde benzer bir durum yaşadım embriyolar a cgh yaptirmani siddetle tavsiye ederim ve kan sulandirici kullanıyorsun değil mi
O ne oluyor cnm biraz açıklaya bilirmisin? Embriyolar üzerine test yapamadıklarını söylediler özellikle sorduğumda
Ve kan sulandırıcı kullanmadım.
Kullandığım ilaçlar
- estrofem 1mg (hap 1-1-1)
- arefam (vajinal hap 1-1-1)
- birde bağışıklık sistemim çok kuvvetliymiş, gebeliği engelliyormuş ve bunu düşürmek için bi hap, sabahları 2adet
Israrım üzerine ve birde 5. Haftada kanama yaşadığım için haftada 2 kere proluton iğnesi vuruldum popodan kastam..
Kan man ne alaka ya off bunlarmı bilmiyor acaba
İkili test kan tahlili ense kalınlığı dr ultrasonda ölçüyor benim geçen gidişimde ölçmedi erken diye ama iyi görünüyor dedi. Benim kan uyuşmazlığı var onun içinde tahlil yapılacak tsh bakılacak hayırlı sonuçlar alırız inşallah bende 10+4 günlük oldum. Kendime bir pantolon t-shirt aldım
Nerde yaptırıyorsun tup bebegı canim
Ben bebe yagina basladim canim ama eczaneye gidip bi sormak istiorum gobegim killandi benim ya da daha once aldigim icin simdi gozume cok geldi...gobegim buyudu sanirim ic karnim pek buyuk degil koca gobekli bi hamile olucamKizlar diger gruplqrda konular cok helismis :)) ne kiyafetler ne catlak kremleri ne bebek.hazorliklari yapilmis tanismislar bile. Bizde hala tutundu yok tutunmadi donemlerindeyuz :)) insallah artik bizim bebeklerimiz de normal hamile oranlriyla ayni duzeye geldi. Ama nedense biz normallesemedik :)) catlak kremi alsak mi bizde ne yapsak gencler ? :) normale donelim arik.yaaaaaa :)
Benim de aynen hobegim olacak gibi ayrica ellerim falan cok kurudu ya baska bi nemlendirici sart oldu karnimi da vatlatmak istemiyorumBen bebe yagina basladim canim ama eczaneye gidip bi sormak istiorum gobegim killandi benim ya da daha once aldigim icin simdi gozume cok geldi...gobegim buyudu sanirim ic karnim pek buyuk degil koca gobekli bi hamile olucam
Kullanip memnun kaldigin bisey olursa yazarsin canim...gerci catlayacak deriye hic bi cozum yok diolar amaBenim de aynen hobegim olacak gibi ayrica ellerim falan cok kurudu ya baska bi nemlendirici sart oldu karnimi da vatlatmak istemiyorum
Kakao yagi yada badem yagi cok okudum. Aktarlar bi karisim yapiyirlarmis ona gidip bakacagim.Kullanip memnun kaldigin bisey olursa yazarsin canim...gerci catlayacak deriye hic bi cozum yok diolar ama
Avusturya viyana'da.. Valla bilemedimki, benim ilk başta yumurtalık toplamdığında 30a yakın toplanmıştı yumurtalar çok büyümüştü bir ay ara vermek zorunda kalmıştık. Bu sırada 5günlükken dondurdular 20den 10tanesini. Bu 10unda seçildiğini en sağlıklıları oldupunu söylemişlerdi. Test yapmadan bunu söyleye biliyorşarmıki?
Neyse burda arkadaşların bu konularla canlarınıda sıkmak istemiyorum:) ben yavaştan uzayım, temmuz annesi olamayacağım malum :/
Kizlar diger gruplqrda konular cok helismis :)) ne kiyafetler ne catlak kremleri ne bebek.hazorliklari yapilmis tanismislar bile. Bizde hala tutundu yok tutunmadi donemlerindeyuz :)) insallah artik bizim bebeklerimiz de normal hamile oranlriyla ayni duzeye geldi. Ama nedense biz normallesemedik :)) catlak kremi alsak mi bizde ne yapsak gencler ? :) normale donelim arik.yaaaaaa :)
Turkiyede di mi bu biooil var ama bu markaui olk kez duydum ne kadara alfimBen lierac aldim eczaneden doktorların tavsiye ettiği bir marka
Gunaydin kizlar...Vucudum catlamaya cok musait 47 kilodan 50 te cikinca bile catladim o yuzden fazlaca arastiriyorum en iyisi zeytinyagi tabi dogal olani ama calisan biri olarak hergun kullanamiyorum.bio oil aldim 125 ml 41 tl watsonsda hem guzel kokuyor hemde yagli bir his birakmiyor.tavsiyr ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?