Turkiyede di mi bu biooil var ama bu markaui olk kez duydum ne kadara alfim
Ben çok yoğun bulantı yaşamadım çok şükür şu anda da pek kalmadı nadiren kokulara karşı oluyor gaz problemim çok benim çok fazla şişkinliğim oluyor bende haftaya 25 aralıkta yaptıracağım ikili test yanılma payı varmış arkadaşlarım onu çok kafana takma diyor. Benim tek bebişim sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 11. Haftamdayım56
esin seninle kafa kafaya bizim hamilelikler, ben hayırlısıyla 23 aralıkta yaptırıcam ikili testlerini, ama içim içimi yiyor. bazı doktorlar ikili tarama testlerinin ikizlerde yanıltıcı olduğunu net sonuç vermediği söylüyor. mide bulantıların nasıl azaldı mı? benim gitgide azalıyor 2 gün hiç bişey olmuyor 3. günü ufaktan tutuyor mide
İkili teste çok güvenmeyin gelinimiz yaptırdı bir ay önce problemli dediler down sendromu dediler bebekten için bir ay agladı çok kötü oldu aldırmayı düşünüyormusun dedi doktor hayır biz razıyız herşeye dediler dün ayrıntılı teste girdi profosor doktorda herşey normal hiç bi problem yok demişler ikili teste çok kafaya takmayın yanılma payı çok.Ben çok yoğun bulantı yaşamadım çok şükür şu anda da pek kalmadı nadiren kokulara karşı oluyor gaz problemim çok benim çok fazla şişkinliğim oluyor bende haftaya 25 aralıkta yaptıracağım ikili test yanılma payı varmış arkadaşlarım onu çok kafana takma diyor. Benim tek bebişim sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 11. Haftamdayım
Evet canim mumkunse sabah aksamGunaydin kizlar...
Canim biooil i hergun mu suruyorsun
Arkadaslar estrofem , aferin , folik asit, crinone jel ve progestan igne yi doktorlarıniz ne zaman kesti
10. Haftada estrofem kesildi 7.haftada progestan iğne kesildi.progestan 200 capsul devam crinone jel devam.folik asit hiç almadım.multivitaminin içinde 600 mg yeterli dedi doktorum.transferden 1 ay önce başladım previt multivitamine.Ama çok fene mide bulandırıyorArkadaslar estrofem , aferin , folik asit, crinone jel ve progestan igne yi doktorlarıniz ne zaman kesti
Canım bende bugün kontrole gittim herşey iyimis sukur estrofem ve progestan iğne yok artık onun yerine hafta bir pruloton depot hergün 200 mg progestan kapsül corasprin folio ve hibor a devam sukur hersey iyimis 5 ocakta ikili tarama var yarın 11.hqftaya giriozArkadaslar estrofem , aferin , folik asit, crinone jel ve progestan igne yi doktorlarıniz ne zaman kesti
Canim elevit'in icindeki folik asit orani yeterli miktarda diye bazi dr.lar folik asit yerine ayni zamanda vitamin mix olan elevit ve denk ilaclari tercih ediyorlar. Mesela benim dr.um gebelik oncesi ve ilk 3 ay folik asit verip sonrasinda i-mom , decavit gibi ek vitamin destek ilaclarina geciyor. Her yigidin yogurt yemesi ayri anlican :) canini bos yere sıkma. Burda bi arkadas vardi kim hatirlamiyorum ama gebeliginin 10. Haftasinda ve hic folik asit kullanmamis ama senin gibi destek vitamin aliyomu bilmiyorum tabi.Kizlar herkes folik asit kullaniyo mu bana dr basindan beri elevit verdi...folik asitin onemi cok buyuk anlamadim ya hic kullanmadim ben bi sorun olur mu
Teşekkür ederim cevaplarıniz için. Bende dün Dr a gittim çok şükür suphelendikleri ikiz ortadan kaybolmus.ancak bebeğim geriden geliyormuş 8 haftalik olmasına rağmen 6+4 büyüklüğünde mis. Sizlerde böyle olan var mı? Boy 12mm olmaliyken 7mm cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?