2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Ben çok yoğun bulantı yaşamadım çok şükür şu anda da pek kalmadı nadiren kokulara karşı oluyor gaz problemim çok benim çok fazla şişkinliğim oluyor bende haftaya 25 aralıkta yaptıracağım ikili test yanılma payı varmış arkadaşlarım onu çok kafana takma diyor. Benim tek bebişim sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 11. Haftamdayım

İkili teste çok güvenmeyin gelinimiz yaptırdı bir ay önce problemli dediler down sendromu dediler bebekten için bir ay agladı çok kötü oldu aldırmayı düşünüyormusun dedi doktor hayır biz razıyız herşeye dediler dün ayrıntılı teste girdi profosor doktorda herşey normal hiç bi problem yok demişler ikili teste çok kafaya takmayın yanılma payı çok.

Bende ikili ve üçlü tarama testini yaptirmayacagim.ikizlerde sonuc alinamiyormus zaten Rabbim hakkimzda hayirlisini versin bende dogalliktan yanayim zeytinyag süren arkadaslar nasil yapiyrsunuz.günde bir kez mi hic bi bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaslar estrofem , aferin , folik asit, crinone jel ve progestan igne yi doktorlarıniz ne zaman kesti

Benimde. 3 ay devam edecegiz demisti doktorum.estrofem prgestan kapsul folik asit vebirde epikobal kullaniyorum haftaya aricam bakalim doktorumu

10
Arkadaslar estrofem , aferin , folik asit, crinone jel ve progestan igne yi doktorlarıniz ne zaman kesti
10. Haftada estrofem kesildi 7.haftada progestan iğne kesildi.progestan 200 capsul devam crinone jel devam.folik asit hiç almadım.multivitaminin içinde 600 mg yeterli dedi doktorum.transferden 1 ay önce başladım previt multivitamine.Ama çok fene mide bulandırıyor (

Sizde progestan ilaç olarak devam ediyor bende tamamen kesti crinone kullanıyorum sadece sabahları herkesin tedavisi farklı

Canım bende bugün kontrole gittim herşey iyimis sukur estrofem ve progestan iğne yok artık onun yerine hafta bir pruloton depot hergün 200 mg progestan kapsül corasprin folio ve hibor a devam sukur hersey iyimis 5 ocakta ikili tarama var yarın 11.hqftaya girioz

Kizlar bende bugün kontrole gittim herşey iyimis sukur estrofem veprogestan iğne yok artık onun yerine hafta bir pruloton depot hergün 200 mg progestan kapsül corasprin folio ve hibor a devam sukur hersey iyimis 5 ocakta ikili tarama var yarın 11.hqftaya girioz şükürler olsun pazartesi ise geri donuom 2 ay aradan sonra.

Arkadaslar benim catlamaya cok musait bi ten yapim var ki catlaklarimda mevcut amcak bu catlaklar hep ergenlik zamani olusmustu. Simdi 33 yaşındayım. Gecen sene 6,5 aya kadar devam eden bi gebeligim oldu. 12. Haftadan sonra her banyo sonrasi tüm vucuda bebe yagi, her sabah ve aksamda dizlerim ve goguslerim arasindaki bolum icin (gogusler dahil) lierac jel kullandim. Arti hicbir catlagim olusmadi. Erken dogum olmasaydi bilemiyorum tabi catlagim olurmuydu gebelik ilerledikce ama inanin catlamak icin yeterli kilo almis ve gobek yapmistim bu gebeligimdede allah izin verirse 2 haftaya baslicam bebe yagi ve lierac jele. Iyi bi arastirma sonucu bu uygulamaya baslamistim. Yine de siz anneler daha iyi bilirsiniz cilt yapinizi ve iyi gelebilecek ürünü. Sevgiyle kalin...

Kizlar herkes folik asit kullaniyo mu bana dr basindan beri elevit verdi...folik asitin onemi cok buyuk anlamadim ya hic kullanmadim ben bi sorun olur mu

Kizlar herkes folik asit kullaniyo mu bana dr basindan beri elevit verdi...folik asitin onemi cok buyuk anlamadim ya hic kullanmadim ben bi sorun olur mu
Canim elevit'in icindeki folik asit orani yeterli miktarda diye bazi dr.lar folik asit yerine ayni zamanda vitamin mix olan elevit ve denk ilaclari tercih ediyorlar. Mesela benim dr.um gebelik oncesi ve ilk 3 ay folik asit verip sonrasinda i-mom , decavit gibi ek vitamin destek ilaclarina geciyor. Her yigidin yogurt yemesi ayri anlican :) canini bos yere sıkma. Burda bi arkadas vardi kim hatirlamiyorum ama gebeliginin 10. Haftasinda ve hic folik asit kullanmamis ama senin gibi destek vitamin aliyomu bilmiyorum tabi.

Teşekkür ederim cevaplarıniz için. Bende dün Dr a gittim çok şükür suphelendikleri ikiz ortadan kaybolmus.ancak bebeğim geriden geliyormuş 8 haftalik olmasına rağmen 6+4 büyüklüğünde mis. Sizlerde böyle olan var mı? Boy 12mm olmaliyken 7mm cikti

Ben hala crinone estrofem devam ediyorum. Coraspin folic euthryox tsh için clexane iğne devam haftaya kesilecek jel ve estrofem. Sağ Salim keyifli gebeliklerimiz olsun inşallah

Canim geç tutunmus olabilir başlarda benimde öyleydi sonra düzeldi içini ferah tut

Kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor ben bir hafta baya mide bulantilari istifralarla gecirdim cok sükür 3 gündür toparlandim.hepiniz gitmissiniz doktora ben haftaya gidicem insallah.cinsiyetlerini ögrensek de biseyler almaya baslasak Rabbimize cok sükür bunlarin muhabbeti bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…