2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Mrb kizlar bende en son kalp atisi icin gitmistim 3 hafta oldu yarin gidicez dr a cok merak ediyorum buyudu mu hareket ediyo mu die...bugun bi dogum arastirayim dedim bu bebekleri hepimiz kimbilir nasil istedik biliyorum ama bi korku aldi beni

Mrb kizlar bende en son kalp atisi icin gitmistim 3 hafta oldu yarin gidicez dr a cok merak ediyorum buyudu mu hareket ediyo mu die...bugun bi dogum arastirayim dedim bu bebekleri hepimiz kimbilir nasil istedik biliyorum ama bi korku aldi beni
Canim zaten tup bebek genelde sezeryan oluyirmus olup bitecek ben hic o ralari dusunmedim daha sag salim dokuz aya gelelim.insallah doguruuruz gerekirse catur catur olur :)

Canim zaten tup bebek genelde sezeryan oluyirmus olup bitecek ben hic o ralari dusunmedim daha sag salim dokuz aya gelelim.insallah doguruuruz gerekirse catur catur olur :)

canim tup bebekte neden sezeryan oldugu konusunda bir fikrin var mi. Ben yurt disindayim tup bebek diye sezeryan yapmazlar bana endiselendim

Canım ne yaptın gittin mi doktora

canim tup bebekte neden sezeryan oldugu konusunda bir fikrin var mi. Ben yurt disindayim tup bebek diye sezeryan yapmazlar bana endiselendim
Nedeninni bilmiyorum ama doktorum en basinda soylrmisti insallah bebegin saglikla tutar ve seni ameliyatla air kucagina bebisini veririz diye konusmustu. Ki bana uyar seseryan :)

Canım naptin gittinmi dr

Kizlar en son sizr uazarken megerse kanamam olmus sonradan haberim oldu hemen acile gittik sagolsun acildoktoru bize heeseyi analtti hicbiisi yokmus bebegimizin sukur kimil kimil gorduk onu esim ilk defa gordu cok heyecanlandi akinti da kahverengi koyuydu igne yapcaz her gun onsallah artmaz doktor cok iyi dedi

Geçmiş olsun canım...Allah'ım bebişlerimizi korusun...

Geçmiş olsun canım seninde benim gibi oldu demek ki parça geldi mi peki

Geçmiş olsun şu dönemi sağ salim keyifle atlatsak bebişlerimize sağlıkla kavuşsak. İnsanın üzerinde hep bir tedirginlik oluyor

Canım geçmiş olsun iyimisin ne.zaman oldu hay allahim progestan mi baslandi

C
Cok gecmis olsun canim. Allahim hepimizin bebegini saglikla nasip etsin insalla kucagimiza. Bende bugun ultrasonda gordum melegimi. Artik 4,5 cm boyunda minyatür bir insancik yavrum

Kızlar bende yarın kese için gidicem nasipse bakalım ne görücez tekmi çiftmi saglıklı olaunlarda gei farketmez tek çift ama insanın içi kıpır kıpır valla

Evet canim gittim cok sukur hersey yolunda uyuyodu benimki dr ugrasti ama yok uyanmadi kocaman olmus) dr 7 ocakta gel ikili test ve cinsiyet icin cagirdi

Çok şükür canım cevap yazmayınca korktum sürekli kontrol ettim yazdın mı diye uykucu inşallah doğduğu zaman da uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…