Hayirli okur insallah xanim guzel haberlerle gelirsin insallah :) bazi hastanelerde presedur geregi soylemek istemiyorkar olsun beklersin sende hic soylemezlerse. Ama biz kiymetli bebisi olan anneler daha israrci ve temkinli okuyiruz galiba dun aksam ben de israr ettim ama soylemedi doktor 14. Haftadan asagi olmaz diyekızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. yarın 35-40 günlük bir aradan sonra kontrolüm var. ikili testlerimizi yaptıracağız. Dualarınızı bekliyorum nolur eksik etmeyin bu müraberek günde, bu arada cinsiyet belli olur mu acaba doktorum genelde 16. hafta civarı söylüyormuş ama biraz sıkboğaz etsem mi doktoru?
kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. yarın 35-40 günlük bir aradan sonra kontrolüm var. ikili testlerimizi yaptıracağız. Dualarınızı bekliyorum nolur eksik etmeyin bu müraberek günde, bu arada cinsiyet belli olur mu acaba doktorum genelde 16. hafta civarı söylüyormuş ama biraz sıkboğaz etsem mi doktoru?
ayy çok sevindim canım merak etmiştim.Evet canim gozlerimi ayiramadim ondan kocaman olmus ama uyuyodu hareket etmedi hic cok sukur hersey yolunda
kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. yarın 35-40 günlük bir aradan sonra kontrolüm var. ikili testlerimizi yaptıracağız. Dualarınızı bekliyorum nolur eksik etmeyin bu müraberek günde, bu arada cinsiyet belli olur mu acaba doktorum genelde 16. hafta civarı söylüyormuş ama biraz sıkboğaz etsem mi doktoru?
Çok şükür canım cevap yazmayınca korktum sürekli kontrol ettim yazdın mı diye uykucu inşallah doğduğu zaman da uyur[/QUOTEsaol canm benim evet ins uyur yaa ben cok uyudum uc aydir o da bana cekti galiba
Kızlar merhaba bugün dktora gittik ve iki kese gördük inanamıyorum bitanesi küçükmüş diğerinden ikiz anişşleri cvp verireniz soruların olucAk sizlere 28 kasım transferdi bugün cok minik gördük kalp atışı gözükmedi normlmidir
ben varım canım .hayırlı olsun cok sevindim .Kızlar merhaba bugün dktora gittik ve iki kese gördük inanamıyorum bitanesi küçükmüş diğerinden ikiz anişşleri cvp verireniz soruların olucAk sizlere 28 kasım transferdi bugün cok minik gördük kalp atışı gözükmedi normlmidir
Kızlar bende yeni hamişim sağ ve sol yumurtalık kısımlarında aniden ağrılar giriyor rahim kısmında da binde bi ağrı sızı oluyor normal mi sizce
Yumurtalık kısımları en uç sağ ve sola çok kotu ağrı giriyor korkmama gerek yokmu yani hadi rahim kısmı tamam. Da en uç koşelerle ne bağlantı var bebeğinÇok normal canım benim sancılarım hala devam ediyor
Benimde çok kötü agrılarım oluyordu normal bol bol su iç dedi doktorYumurtalık kısımları en uç sağ ve sola çok kotu ağrı giriyor korkmama gerek yokmu yani hadi rahim kısmı tamam. Da en uç koşelerle ne bağlantı var bebeğin
Tamamdır ozaman çok teşekkür ettim su içiyimBenimde çok kötü agrılarım oluyordu normal bol bol su iç dedi doktor
Saol canım inşallah bakalım nasıl olucak seninde yeniyim hayırlı olsun mübarek gecede hepimizin yüzleri gülsün arada fikir paylaşımlari yapalım korku sardı biraz beniben varım canım .hayırlı olsun cok sevindim .
Korkma canim yaSaol canım inşallah bakalım nasıl olucak seninde yeniyim hayırlı olsun mübarek gecede hepimizin yüzleri gülsün arada fikir paylaşımlari yapalım korku sardı biraz beni
günaydın kızlar ben edirne deyim.Günaydın hanımlar kimler hangi şehirlerde yazalım tanıyalım birbirimizi... Ben Isparta'dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?