2016 Temmuz tüp bebek anneleri

kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. yarın 35-40 günlük bir aradan sonra kontrolüm var. ikili testlerimizi yaptıracağız. Dualarınızı bekliyorum nolur eksik etmeyin bu müraberek günde, bu arada cinsiyet belli olur mu acaba doktorum genelde 16. hafta civarı söylüyormuş ama biraz sıkboğaz etsem mi doktoru?

Hayirli okur insallah xanim guzel haberlerle gelirsin insallah :) bazi hastanelerde presedur geregi soylemek istemiyorkar olsun beklersin sende hic soylemezlerse. Ama biz kiymetli bebisi olan anneler daha israrci ve temkinli okuyiruz galiba dun aksam ben de israr ettim ama soylemedi doktor 14. Haftadan asagi olmaz diye

Senin de kandilin mübarek olsun canım iyi çıkacak allahın izniyle içini ferah tut cinsiyetini sor ne olacak o belli oldu zaten belki söyler kan testini verdikten sonra tatlı bişey ye bebiş hareket ediyormuş o zaman :)

Sizlerin de kandili mubarek olsun...yarın benim de ikili testim var.bebeğim iyi mi çok merak ediyorum.ilk gebeliğimde kalp atışı alınamamıştı.bu yüzden her kontrole gittiğimde bir korku stres alıyo beni.dua edelim bugün bol bol birbirimize...

M350, post: 44228232, member: 518059"]kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. yarın 35-40 günlük bir aradan sonra kontrolüm var. ikili testlerimizi yaptıracağız. Dualarınızı bekliyorum nolur eksik etmeyin bu müraberek günde, bu arada cinsiyet belli olur mu acaba doktorum genelde 16. hafta civarı söylüyormuş ama biraz sıkboğaz etsem mi doktoru?[/QUOTE]
Senin de

Herkese Hayırlı Kandiller... Bu gece bol bol dua edelim sağlıklı gebeliklerimiz olsun sağ salim doğsun bebişlerimiz. Bende cuma gidicem ikili test için bakalım nasıl bebeğim. Cinsiyetini bende soracağım dr söyler mi bilmem. Tekrar kandiliniz mübarek olsun

Kızlar merhaba bugün dktora gittik ve iki kese gördük inanamıyorum bitanesi küçükmüş diğerinden ikiz anişşleri cvp verireniz soruların olucAk sizlere 28 kasım transferdi bugün cok minik gördük kalp atışı gözükmedi normlmidir

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah ben 7. Haftada duymuştum kalbini daha erken

Kızlar bende yeni hamişim sağ ve sol yumurtalık kısımlarında aniden ağrılar giriyor rahim kısmında da binde bi ağrı sızı oluyor normal mi sizce

Çok normal canım benim sancılarım hala devam ediyor
Yumurtalık kısımları en uç sağ ve sola çok kotu ağrı giriyor korkmama gerek yokmu yani hadi rahim kısmı tamam. Da en uç koşelerle ne bağlantı var bebeğin

Yumurtalık kısımları en uç sağ ve sola çok kotu ağrı giriyor korkmama gerek yokmu yani hadi rahim kısmı tamam. Da en uç koşelerle ne bağlantı var bebeğin
Benimde çok kötü agrılarım oluyordu normal bol bol su iç dedi doktor

Günaydın hanımlar kimler hangi şehirlerde yazalım tanıyalım birbirimizi... Ben Isparta'dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…