Günaydın herkese bende istanbul danmucize22 bende cuma veya cumartesi gidicem zaman geçmek bilmiyor iki hafta olacak inşallah sağlığı yerindedir kanamadan sonra yine aklım karıştı 3 günden beride kahve leke geliyor jelle bir sorun yoktur büyük ihtimal ama kalbim küt küt
kıyamam kuzum insan hep korkuyor inşallah iyi olacak herşey.Günaydın herkese bende istanbul danmucize22 bende cuma veya cumartesi gidicem zaman geçmek bilmiyor iki hafta olacak inşallah sağlığı yerindedir kanamadan sonra yine aklım karıştı 3 günden beride kahve leke geliyor jelle bir sorun yoktur büyük ihtimal ama kalbim küt küt
Benm 7.gun 76 -9.gun 237-11.gun 566-13.gun ise 1762 çıktı bende senin gbi merak ediyorum çoğul gebelikmş diye cumartesi kese görmeye gtcem ama merktan olcemMerhaba bende aranıza yeni katıldım:) 2 hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah:) 3.gun embriyosu benim ki 9. gun 62 11. Gun 176 13. gun 417 çıktı. Doktorum ikiz olabilir dedi ama ikizlerin değeri daha yüksek sanki karıştırdı mi beni acaba :) Sizlerin değeri kaçtı hatırlıyormunuz
Hoşgeldin hayırlısı olsun canim benim 9.gun 72 11.gun 199 14.gun 486 diydi iki transfer edildi ama tek bebis var şu an Rabbim herkese nasip etsin insallahMerhaba bende aranıza yeni katıldım:) 2 hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah:) 3.gun embriyosu benim ki 9. gun 62 11. Gun 176 13. gun 417 çıktı. Doktorum ikiz olabilir dedi ama ikizlerin değeri daha yüksek sanki karıştırdı mi beni acaba :) Sizlerin değeri kaçtı hatırlıyormunuz
Hayirlisi olsun canim cok sevindim bizde 5 ocak ta gitcez hayirlisiyla atlatsak şu testi.arkadaşlar selam, doktordan geliyorum. İkizlerimin maşallahı var neredeyse 7 cm olmuşlar. Organ gelişimleri el ayak parmak ve hatta yüz gelişimleri baya baya bir artmış bildiğin insana benziyorlar artık ve inanılmaz derecede hareket ediyorlar ben en son 1 aydan fazla bir zman önce görmüştüm resmen yerinde duramıyorlar. ense kalınlıkları 1.1 ve 1.6 mm çıktı 3mm den yukarısı tehlikeliymiş kan tahlilinin sonucunu henüz almadım ama doktorum gayet iyiler dedi çok inceledi sağoulsun. 16. haftadan önce cinsiyet söylemem diyordu ama biri çok büyük ihtimalle erkek dedi. diğeri nazlı, doktor biraz yoklayınca küstü döndü arkasını yattıdualarınız için teşekkür ederim bu arada allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim de 11 ocakta ne kadar a muayene niz ben bi prf a baktircam.hastane den yonlendirdiler 550 dedileeHayirlisi olsun canim cok sevindim bizde 5 ocak ta gitcez hayirlisiyla atlatsak şu testi.
Tesekkurler canım benim seninde hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah rabbimHoşgeldin hayırlısı olsun canim benim 9.gun 72 11.gun 199 14.gun 486 diydi iki transfer edildi ama tek bebis var şu an Rabbim herkese nasip etsin insallah
Masallah canım benim. Beni keseye çağırmadı ya direk kalp atışına çağırdı. Cumartesi hayırla gor bebislerini insallah :)Benm 7.gun 76 -9.gun 237-11.gun 566-13.gun ise 1762 çıktı bende senin gbi merak ediyorum çoğul gebelikmş diye cumartesi kese görmeye gtcem ama merktan olcem
Cok sukur hersey yolunda gitmis. Bundan sonraki kontroller daha keyifli gececek. Yok zipladilar yok parmak emdiler derken ultrosonda onlari izlemek huzur verecek sana. Rabbim saglikla kucagina nasip etsin arkadasim. Benim kontrolde 4 subatta. Beklemedeyiz bakalim...arkadaşlar selam, doktordan geliyorum. İkizlerimin maşallahı var neredeyse 7 cm olmuşlar. Organ gelişimleri el ayak parmak ve hatta yüz gelişimleri baya baya bir artmış bildiğin insana benziyorlar artık ve inanılmaz derecede hareket ediyorlar ben en son 1 aydan fazla bir zman önce görmüştüm resmen yerinde duramıyorlar. ense kalınlıkları 1.1 ve 1.6 mm çıktı 3mm den yukarısı tehlikeliymiş kan tahlilinin sonucunu henüz almadım ama doktorum gayet iyiler dedi çok inceledi sağoulsun. 16. haftadan önce cinsiyet söylemem diyordu ama biri çok büyük ihtimalle erkek dedi. diğeri nazlı, doktor biraz yoklayınca küstü döndü arkasını yattıdualarınız için teşekkür ederim bu arada allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?