Gunaydin canim cinsiyey soyleyecegini nerden biliyirsun doktor mu dediAyhh herkeste bi telas ne guzel tatli telaslar...benimde 7 ocak ikili test gunum ve cinsiyet soylicek cok heycanliyim
130 tl özel muayene ama allahtan Prof a da gitsem banka ödüyor.Benim de 11 ocakta ne kadar a muayene niz ben bi prf a baktircam.hastane den yonlendirdiler 550 dedilee
Evet cnm dr soyledi bakalim tahmini tabi kesin demicektir dahaGunaydin canim cinsiyey soyleyecegini nerden biliyirsun doktor mu dedi
arkadaşlar selam, doktordan geliyorum. İkizlerimin maşallahı var neredeyse 7 cm olmuşlar. Organ gelişimleri el ayak parmak ve hatta yüz gelişimleri baya baya bir artmış bildiğin insana benziyorlar artık ve inanılmaz derecede hareket ediyorlar ben en son 1 aydan fazla bir zman önce görmüştüm resmen yerinde duramıyorlar. ense kalınlıkları 1.1 ve 1.6 mm çıktı 3mm den yukarısı tehlikeliymiş kan tahlilinin sonucunu henüz almadım ama doktorum gayet iyiler dedi çok inceledi sağoulsun. 16. haftadan önce cinsiyet söylemem diyordu ama biri çok büyük ihtimalle erkek dedi. diğeri nazlı, doktor biraz yoklayınca küstü döndü arkasını yattıdualarınız için teşekkür ederim bu arada allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
canım ben de 30 kasım da baktırdım rutın tahlillerde tsh 5,35 e yukselmişti 25mg ilaç başlandı on gün içinde 4 e düştş ama 2 nin altında olması gerek dahiliyeci dozu 50mg cıkardı konrtole gidince baktırcam ilaç içmek sartmış içmezsen zararı varmışKızlar bende troid çıktı.başka çıkan varmı.Yada baktırmqyan varsa tsh değerine baktırsın.önemliymiş.
Ben de yaptirdim sorun yok demisti.Kızlar bende troid çıktı.başka çıkan varmı.Yada baktırmqyan varsa tsh değerine baktırsın.önemliymiş.
Bende kullaniyorum canim ikinin altina dustu ama dr emzirsende birakmicaksin her ay bakicaz dedi cok onemliymisKızlar bende troid çıktı.başka çıkan varmı.Yada baktırmqyan varsa tsh değerine baktırsın.önemliymiş.
Maşallah diyim ilk önce...sana birkaç sorum olacaktı Güvenç beyin hastaları olarak,
1- Güvenç beye devam ediyomusun sen?
2-kese için çağırdımı seni kalp atışından evvel(ben 14 gün kan testi yaptım bir kez daha tekrarlattı ama önden kese için çağırmadı 15 gün sonrasına kalp atışına çağırdı)
Bugün bebeğimi gördüm çok şükür her şey normal ense kalınlığı 1,26 cm normal dedi Dr ikili test için lan verdim bekleyeceğiz 12 haftalık olmuş bacaklarını hareket ettiriyordu karnına doğru çekti ultrasonda. Sağ salim doğsun yavrum inşallah vakti gelince. Tekrar kontrol 16. Haftada tsh benimde yüksekti bugün bakıldı 2 nine altına düşmüş çok şükür her şey yolunda Rabbim esirgesin
Hayırlı olsun bence hiç durma kan ver ki betahcg kaç onu da görmüş olursnMerhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc cok cok net
Hadi gözün aydin arkadasım kontroller insani asiri mutlu ediyor. Hele o hareketleri yok mu beni benden almisti elimde olsa hergun gidicem. Bu arada boyu ne kadar cikti bebisinin?
Tesekkur ederim ama icimde hala suphe var iki gun sonra verebilirim musta bi koyde ogretmenim anca o zaman sehre gidebilirim:)Hayırlı olsun bence hiç durma kan ver ki betahcg kaç onu da görmüş olursn
Yok tam net çıkmış zaten betan da yuksektir duşuk olsa bu kadar belli olmuyorTesekkur ederim ama icimde hala suphe var iki gun sonra verebilirim musta bi koyde ogretmenim anca o zaman sehre gidebilirim:)
Beni yaniltmaz degilmi
Tesekkur ederimYok tam net çıkmış zaten betan da yuksektir duşuk olsa bu kadar belli olmuyor
Hayırlı olsun canım benim 8. gun ikinci çizgi çok silikti kanda pozitifi gördüm seninde öyledir masallah masallah :)Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc cok cok net
Kese görmeye gttnmi gorebildnzmi ben dun gttm 5 haftalığm çok minik yeni oluşan kese gordukHayırlı olsun canım benim 8. gun ikinci çizgi çok silikti kanda pozitifi gördüm seninde öyledir masallah masallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?