2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Maşallah diyim ilk önce...sana birkaç sorum olacaktı Güvenç beyin hastaları olarak,
1- Güvenç beye devam ediyomusun sen?
2-kese için çağırdımı seni kalp atışından evvel(ben 14 gün kan testi yaptım bir kez daha tekrarlattı ama önden kese için çağırmadı 15 gün sonrasına kalp atışına çağırdı)

Kızlar bende troid çıktı.başka çıkan varmı.Yada baktırmqyan varsa tsh değerine baktırsın.önemliymiş.
canım ben de 30 kasım da baktırdım rutın tahlillerde tsh 5,35 e yukselmişti 25mg ilaç başlandı on gün içinde 4 e düştş ama 2 nin altında olması gerek dahiliyeci dozu 50mg cıkardı konrtole gidince baktırcam ilaç içmek sartmış içmezsen zararı varmış

Bugün bebeğimi gördüm çok şükür her şey normal ense kalınlığı 1,26 cm normal dedi Dr ikili test için lan verdim bekleyeceğiz 12 haftalık olmuş bacaklarını hareket ettiriyordu karnına doğru çekti ultrasonda. Sağ salim doğsun yavrum inşallah vakti gelince. Tekrar kontrol 16. Haftada tsh benimde yüksekti bugün bakıldı 2 nine altına düşmüş çok şükür her şey yolunda Rabbim esirgesin

Güvenç beye devam etmiyorum. Kese icin benide cagirmadi direk kalp atisini duymaya gittik 5+4 te ikisinide duyduk cok sukur icini ferah tut.

Hadi gözün aydin arkadasım kontroller insani asiri mutlu ediyor. Hele o hareketleri yok mu beni benden almisti elimde olsa hergun gidicem. Bu arada boyu ne kadar cikti bebisinin?

Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc cok cok net
Hayırlı olsun bence hiç durma kan ver ki betahcg kaç onu da görmüş olursn

Tesekkur ederim ama icimde hala suphe var iki gun sonra verebilirim musta bi koyde ogretmenim anca o zaman sehre gidebilirim:)
Beni yaniltmaz degilmi
Yok tam net çıkmış zaten betan da yuksektir duşuk olsa bu kadar belli olmuyor

Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc cok cok net
Hayırlı olsun canım benim 8. gun ikinci çizgi çok silikti kanda pozitifi gördüm seninde öyledir masallah masallah :)

Hayırlı olsun canım benim 8. gun ikinci çizgi çok silikti kanda pozitifi gördüm seninde öyledir masallah masallah :)
Kese görmeye gttnmi gorebildnzmi ben dun gttm 5 haftalığm çok minik yeni oluşan kese gorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…