2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Kese görmeye gttnmi gorebildnzmi ben dun gttm 5 haftalığm çok minik yeni oluşan kese gorduk
Keseye çağırmadı canım beni. 4 ocakta kalp atışı için çağırdı. Oh masaalh gördün yani keseyi ::) kalp atışı için ne zaman gideceksin

Asıl doktoruma daha gidemedm şehir dışında 3 saatlik yol o yüzden haftaya cumartesi gtcem asıl doktoruma ozamana kadar bebek iyice yerleşsin burda kese gorcezmi diye normal bi doktora gttm karından goremedi alttan baktı. Oyle gordu onu da çok zor gordu yeni olmuş dun gelsen goremezdik dedi haftaya 6.haftalık olcaz inşallah kalp atışı duyulur değlmi ozaman asıl doktoruma gtcem de

Duyulur sanki canım beni tam 6 haftalıkken çağırdı ama ben 2 ocakta gideyim iş yerinden izin almayim diye düşünüyorum senin tarih ne zamana senden onceysem haber veririm sana

Duyulur sanki canım beni tam 6 haftalıkken çağırdı ama ben 2 ocakta gideyim iş yerinden izin almayim diye düşünüyorum senin tarih ne zamana senden onceysem haber veririm sana
Haftaya cumartesi 2 ocakta gtcem bende

Kızlar merhaba,bende çok yeni hamileyim keseye gerek yok dedi doktorum kalp atışı için gitçem 4 ocakta.benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktoruylamı devam edecek ,başka doktoramı geçecekler.

Aynı doktorunla devam edebilirsen daha iyi ama yok uzakta gidemem diyosan yaşadğn şehirden bi doktora gidersn benm tup bebek doktormla aramzda 3 saatlik yol var ama ona gitcem burdan başka doktora gttm kese için bana dış gebesin dedi sonra alttan baktı kesemi zar zor gordu ne yaptığı belli değil tup bebek doktoruma gtcem haftaya en azından o beni ben onu biliyorum embriyo transferimi herşeymi yapan kişi ona göre yonlendrmesi daha iyi olcaktır

Hayirli olsun canim..cok isterdik ayni dr a devam etmeyi ama merkezler cok pahali..ben uzmanligi tup bebek olan normal hastanedeki bi dr a gidiyorum

Merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptirdim galiba pozitif insallah bisey sorucan arada sol kasigima igne batirir gibi aciyo bazende sag tarafim normalmi korkuyorum
aslinda sabah hic agri olmayinca korkuyorum acaba diyorum aksama dogru agri ara ara baslayinca bu seferde niye batiyo diyorum sizce kuruntumu yapiyorum normalmi

Aynı ben ağrı girince niye ağrıyo diyorm şimdi de ağrı yok bişeymi oldu diye korkuyorum ama boş boşuna stres bu sebeple aman duştumu diye betamı 5 kez yaptrdm gayetde güzel artmış

Bende böyle düşünüyorum ,merkezim bana çok yakın işime ,tek düşündüğüm ücret konusu ve yüksek riskli gebeyim ben ,olmadı arada yüksek riskli gebelik uzmanına giderim bir kaç kez

Zarar canim ama kanin azaliyo bebegine zarar canim
Kan verdiğim yere sordm zararı olmaz demişti ama neyse zaten vermem haftaya kadar kese de gördüm içim rahatladı biraz ama şimdide korkum kesem buyuycekmi kalp atışını duyabilirmiyiz diye korkuyorum kese çok çok küçük dun baktrdm 4 hafta 6 gundum bugun tam 5 hafta oldm

Tamam Can'ım sağol,Güvenç bey gebelik takibi yapmıyormu ben ona devam edeyim diyordumda

parasını verirsen yapıyor fakat çok pahalı, kalp atışları için gittiğinde 300 tl ödeyeceksin muayne için, sonra 15 günlük periodlarda mı ne alıyorlardı. biz istanbul dışında yaşadığımız için kabul etmedik git gel olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…