Keseye çağırmadı canım beni. 4 ocakta kalp atışı için çağırdı. Oh masaalh gördün yani keseyi ::) kalp atışı için ne zaman gideceksinKese görmeye gttnmi gorebildnzmi ben dun gttm 5 haftalığm çok minik yeni oluşan kese gorduk
Tamam Can'ım sağol,Güvenç bey gebelik takibi yapmıyormu ben ona devam edeyim diyordumdaGüvenç beye devam etmiyorum. Kese icin benide cagirmadi direk kalp atisini duymaya gittik 5+4 te ikisinide duyduk cok sukur icini ferah tut.
Duyulur sanki canım beni tam 6 haftalıkken çağırdı ama ben 2 ocakta gideyim iş yerinden izin almayim diye düşünüyorum senin tarih ne zamana senden onceysem haber veririm sanaAsıl doktoruma daha gidemedm şehir dışında 3 saatlik yol o yüzden haftaya cumartesi gtcem asıl doktoruma ozamana kadar bebek iyice yerleşsin burda kese gorcezmi diye normal bi doktora gttm karından goremedi alttan baktı. Oyle gordu onu da çok zor gordu yeni olmuş dun gelsen goremezdik dedi haftaya 6.haftalık olcaz inşallah kalp atışı duyulur değlmi ozaman asıl doktoruma gtcem de
Haftaya cumartesi 2 ocakta gtcem bendeDuyulur sanki canım beni tam 6 haftalıkken çağırdı ama ben 2 ocakta gideyim iş yerinden izin almayim diye düşünüyorum senin tarih ne zamana senden onceysem haber veririm sana
Aynı doktorunla devam edebilirsen daha iyi ama yok uzakta gidemem diyosan yaşadğn şehirden bi doktora gidersn benm tup bebek doktormla aramzda 3 saatlik yol var ama ona gitcem burdan başka doktora gttm kese için bana dış gebesin dedi sonra alttan baktı kesemi zar zor gordu ne yaptığı belli değil tup bebek doktoruma gtcem haftaya en azından o beni ben onu biliyorum embriyo transferimi herşeymi yapan kişi ona göre yonlendrmesi daha iyi olcaktırKızlar merhaba,bende çok yeni hamileyim keseye gerek yok dedi doktorum kalp atışı için gitçem 4 ocakta.benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktoruylamı devam edecek ,başka doktoramı geçecekler.
Kızlar merhaba,bende çok yeni hamileyim keseye gerek yok dedi doktorum kalp atışı için gitçem 4 ocakta.benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktoruylamı devam edecek ,başka doktoramı geçecekler.
Hayirli olsun canim..cok isterdik ayni dr a devam etmeyi ama merkezler cok pahali..ben uzmanligi tup bebek olan normal hastanedeki bi dr a gidiyorumKızlar merhaba,bende çok yeni hamileyim keseye gerek yok dedi doktorum kalp atışı için gitçem 4 ocakta.benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktoruylamı devam edecek ,başka doktoramı geçecekler.
Aynı ben ağrı girince niye ağrıyo diyorm şimdi de ağrı yok bişeymi oldu diye korkuyorum ama boş boşuna stres bu sebeple aman duştumu diye betamı 5 kez yaptrdm gayetde güzel artmışMerhaba arkadaşlar tüp bebek yaptirdim galiba pozitif insallah bisey sorucan arada sol kasigima igne batirir gibi aciyo bazende sag tarafim normalmi korkuyorum
aslinda sabah hic agri olmayinca korkuyorum acaba diyorum aksama dogru agri ara ara baslayinca bu seferde niye batiyo diyorum sizce kuruntumu yapiyorum normalmi
İstanbuldamısın,muayne ucretlerımı pahalı oluyor merkezlerde,şimdi ne kadar muayne hangi hastaneHayirli olsun canim..cok isterdik ayni dr a devam etmeyi ama merkezler cok pahali..ben uzmanligi tup bebek olan normal hastanedeki bi dr a gidiyorum
Bende böyle düşünüyorum ,merkezim bana çok yakın işime ,tek düşündüğüm ücret konusu ve yüksek riskli gebeyim ben ,olmadı arada yüksek riskli gebelik uzmanına giderim bir kaç kezAynı doktorunla devam edebilirsen daha iyi ama yok uzakta gidemem diyosan yaşadğn şehirden bi doktora gidersn benm tup bebek doktormla aramzda 3 saatlik yol var ama ona gitcem burdan başka doktora gttm kese için bana dış gebesin dedi sonra alttan baktı kesemi zar zor gordu ne yaptığı belli değil tup bebek doktoruma gtcem haftaya en azından o beni ben onu biliyorum embriyo transferimi herşeymi yapan kişi ona göre yonlendrmesi daha iyi olcaktır
:) hadi ya normal o zamanAynı ben ağrı girince niye ağrıyo diyorm şimdi de ağrı yok bişeymi oldu diye korkuyorum ama boş boşuna stres bu sebeple aman duştumu diye betamı 5 kez yaptrdm gayetde güzel artmış
En sonki betahcg me baktrmak için eşime leke geldi diye yalan soyledm kızıyor yoksa yaptırp durma diye:) hadi ya normal o zaman
Zarar canim ama kanin azaliyo bebegine zarar canimEn sonki betahcg me baktrmak için eşime leke geldi diye yalan soyledm kızıyor yoksa yaptırp durma diye
Kan verdiğim yere sordm zararı olmaz demişti ama neyse zaten vermem haftaya kadar kese de gördüm içim rahatladı biraz ama şimdide korkum kesem buyuycekmi kalp atışını duyabilirmiyiz diye korkuyorum kese çok çok küçük dun baktrdm 4 hafta 6 gundum bugun tam 5 hafta oldmZarar canim ama kanin azaliyo bebegine zarar canim
Ayy hadi inşallah hayırla duyalim bebislerimizin kalbini :) bulantin falan ne bileyim herhangi hamilelik belirtin var miHaftaya cumartesi 2 ocakta gtcem bende
Once değerlerim artsin kaygısı Sonra da kalp atışı duyulacak mi bos gebelik mi vs. Bizler kucağımıza almadan rahatlayamayacagiz benceAllah büyüktür canim pozitif alnayla iş bitmiyo gerçekten
Tamam Can'ım sağol,Güvenç bey gebelik takibi yapmıyormu ben ona devam edeyim diyordumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?