Kabızlık yaşıyorum akşama doğruda başlayan gaz sancısı başkada bişeym yok genelde uzanıyorm bişey olmasn diye çok uzandığma baş dönmesi oluyor sende varmı belirtiAyy hadi inşallah hayırla duyalim bebislerimizin kalbini :) bulantin falan ne bileyim herhangi hamilelik belirtin var mi
Merhaba canim benim uc gunde bir kabiz bile oluyor ve karnim kocaman bence ilaclardan oyle sisitik gazdan oldugunu da dusunuyorum. Uyku halini de biriktirip biriktirip uyuyorum mesela dun aksam 7 de uyudum sabah 8 e kadar arada bu oluyir ama hep uylum var :)Merhaba kızlar 10 hafta ve sonrası hamile arkadaşlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı ben çok şişkinlik ve gaz problemi yaşıyorum 12 hafta bitti uyku halim oluyor sürekli
Kabızlık olmuyor bende şükür. Sabah yoğurtun icine yulaf kuru kayısı dograyip koy ceviz badem falan rahatlatıyor aklında olsun. Bende ki tek degisiklik acikinca midem bulmasi bide yürüyünce belime ağrı giriyorKabızlık yaşıyorum akşama doğruda başlayan gaz sancısı başkada bişeym yok genelde uzanıyorm bişey olmasn diye çok uzandığma baş dönmesi oluyor sende varmı belirti
Canım benim en başından beri şişkinlik var.karnım hep şiş.kabızlığı mandalina ve portakal yani posalı meyveler yenmeli.Aç karnına suda iyi ama maleswf midem bulanıyo benim.Merhaba kızlar 10 hafta ve sonrası hamile arkadaşlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı ben çok şişkinlik ve gaz problemi yaşıyorum 12 hafta bitti uyku halim oluyor sürekli
Canım benim iki kese olarak başlamıştı ama biri devam etti.Dr ilk gördüğünde 35. Haftaya ulaşınca alırız demişti.haziran başı gibi oluyordu.bebekler gelişiminin büyük bir kısmını tamamlamış oluyo o haftalarda . ikizler genelde erken alınıyor.ben araştırdığımda iki embriyo konulduğu zaman.hep 33. 35.36. Haftalarda. Allah hayırlısıyla hepimize kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi.İkizlere hamile olan arkadaslar doktorunuzla muhtemel dogum tarihinizi konustumuz mu? Benim normalde 8 temmuz gorunuyor fakat doktorum ikizler genelde 34. Hafta doguyor dedi 26 mayisa filan denk geliyor biraz panik oluncada korkma 34. Haftayi gorduysen ve 2 kg nun uzerindeyse bebeklerin hicbisey olmaz dedi sizin doktoklarinizin yorumlari neler?
Allah rahmet eylesin...Canim benim ikiz doktorum temmuz 16 dedi ama ikizler her zaman erken olur haziran sonu aliriz dedi.bende en son 8 haftalikken gitmistim.yarin gidecektim ama bugün dayim vefat etti artik bi hafta daha beklicem.
Kizlar sizlerde de gebelik belirtileri yorgunluk disinda tamamaen kesildi mi 10. haftadan sonra. Onceleri ara ara rahim kasilmalari oluyordu. 10. haftadan sonra ne bulanti ne baska birsey kalmadi. Sanki hamile degil misim gibi bir hisse burundu. Korkmaya basladim. Sizde hala belirtiler devam ediyor mu
Kizlar gunydin taksoplazma diye bir seyin testini yaptirdiniz mi hic?
Merhaba arkadaşlar, nasıl gidiyor hamişlik? Ben 18aralıkta kürtaj oldum mecburen, gelişmemiş bebişim.. Anca toparlaya bildim ve yazıyorum.. Rabbim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Valla bende ilk haftalarda hiç belirtim yoktu ama 8.haftada yavaş yavaş başladı aşırı bulantı kusma lar bel ağrısı bendemi anormallik var anlayamadim herkesin hamilelik hikâyesi farklı olur derler bizimde öyle sanırım sağ salim hayırlısinla kucagimiza aliriz inşallah
Yaptırdım canim o önemli bir test.Kizlar gunydin taksoplazma diye bir seyin testini yaptirdiniz mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?