2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Doktor omceden istemisti ama sikinti yok sadexe kedi kumuna elleme cig ete dikkatdemisti. Ben de gayet dokkat ediyordum ama cumartesi gunu kedi tirmaladi beni. Cok az olmasina ragmen 3 gundur uyuyamiyorum. Bugun doktorum a gidecegim enfeksiyon bolumune bi gorun dedi kendi tup bebek doktorum.(((((

TOKSOPLAZMA:Çiğ ya da az pişmiş yenen etlerden ya da kedi besleyenlerde bakımı esnasında kedinin dışkısından insana bulaşan toksoplazma , gebelik esnasında enfeksiyon oluşmasına ve bu enfeksiyonun doğmamış bebeğe bulaşmasına neden olabilir.

Herhangi bir aşısı olmayan bu enfeksiyonu gebelikte geçirme riskini azaltmak elinizdedir.

Özetle yapmanız gereken, çiğ etten uzak durmak ve kedinizin bakımını eşinize bırakmaktır.

kızlar çatlak onleyici için sebamed aldım bebek bakım seti de almak istiyom yavaş yavaş ama chıccı sebamed nivea unı baby bir sürü var hangisi daha iyidir acaba.

Wallahı bulantı lari olmayan yada az olan arkadaslara çok özeniyorum ben hastaneye bile yattım hala da çok şiddetli ise gidemiyorum ilaç alıyorum ona rağmen çok şiddetli kusma insalah azalır yavaş yavas
Rahat atlatirsin insallah hamileligini canım. Bulantilarin kaçıncı haftada başladı

Kızlar benim tüm ilaçlarımı kesti Dr um.troid çıktığı için bi ilaç aç karnına bide elevit verdi.ama benim bildiğim lan ilacı da üç aydan sonra takviye ediliyordu.Size verdiler mi kan ilacı.zaten kansızlık var bende.kafam karıştı yahu.toploklazma genelde herkeste normal çıkıyor canım.Bende yaptırdım.ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.ikili testim için kan verdim inşallah oda güzel çıkar.

Elevit bende kullaniyorm transfer sonrasi vermisti doktorum internetten baktigm kadaryla da diger vitamnlern arasinda en iyi en etkilisi

ben şuan sadece decavit ve kan hapı kullanıyorum. kan ilacını doğuma kadar kullanacakmışım. birde kas ağrıları daha doğrusu kramplar için bir ilaç verdi fakat kullanma yarın öbür gün kramp girerse bacaklarına kullanacaksın dedi. bir kere bile kramp olsa bidaha doğurana kadar kullanacakmışım bu kramplar erken doğumu tetikliyormuş bunların dışında ilacım yok suan

Bende tsh için ilaç kullanıyorum 45 gündür tsh düştü ama benim ilaçları kesmemişlerdi crinone jel ve estrofem yeni kesti ama coraspin folic cleaxne iğne devam.

Kızlar bende yorgunluk devam ediyor çok çabuk acıkıyorum acıkınca da yemezsem midem bulanıyor bir de mide yanmalarım var gaz ve şişkinlikte devam ediyor sizler nasılsınız...

Bende tsh için ilaç kullanıyorum 45 gündür tsh düştü ama benim ilaçları kesmemişlerdi crinone jel ve estrofem yeni kesti ama coraspin folic cleaxne iğne devam.
Canım cleksan ı kesti gerek görmedi.sende kan pıhtılaşma mı var neden kesmedi.Bende öyle bi durum varsa diye sonuna kadar kullanmak istedim ama hematoloji gittim gerek yok dedi.kendi Dr um da üçüncü aya kadar kullandırdı.Bende de şişlik devam.uyurken eğer mideniz yanarsa yaptığınız yüksek yağın.ama gün içindeki için sordum Dr a bana talcid kullanabilirsin dedi.mide bulantısı üç dört gündür baya oldu.neden anlamadım.arada çok iyi okuyorum bişi anlamıyprum arada da midem bulanuyo karın ağrım okuyo.ve iki kezde aşırı baş ağrısı bir gün boyunca geçmedi parol içiyorum onun içinde.

canım benimde 10.hafta da estrogem ve progestan iğne kesildi bu hafta folıo kesilcek elevit başaldı corasprin ve hibor iğne kadın doğ dr ayrıca progestan fitil verdi akşamları 1 adet ne kadar sürer bilmıom ayrca dediki pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcı iğneyi de keseriz ama tüp bebek merkez, doğuma kadar dıo kafam karıştı haftaya kontrole gidince daha önceki genetik test sonuçlarımı götürcem orda pıhtılaşma anlaşılır heralde ayy ilaçlar gittikçe azaldı ne güzel.

kızlar benimde 10.hafta da estrogem ve progestan iğne kesildi bu hafta folıo kesilcek elevit başaldı corasprin ve hibor iğne kadın doğ dr ayrıca progestan fitil verdi akşamları 1 adet ne kadar sürer bilmıom ayrca dediki pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcı iğneyi de keseriz ama tüp bebek merkez, doğuma kadar dıo kafam karıştı haftaya kontrole gidince daha önceki genetik test sonuçlarımı götürcem orda pıhtılaşma anlaşılır heralde ayy ilaçlar gittikçe azaldı ne güzel.

Kizlar doktora gittim enfeksiyon bolumune. Birseyin olmadigini soyledi. E ne yapayim kiymetli bebek olunca insan kilina zarar gelsin istemiyor ama bi daha mi dogjma kaar yediklelrime yikadiklarima degdiklerime mutlaka cok dikkat edecegim

Benimde cleksan devam edip etmeme konusunda kafam karışık.ablamla sonuçlarımız aynıydı bebeğini doğuran kadar iğne yapıldı cleksan.Bende hemotolığa da gittim yok dedi kendi Dr um da yok dedi.ne yapacağımı şaşırdım.ayy o ilaçlar bitti ya nasıl rahatladım.sabah akşam jel her akşam iğne göbeğinde yer kalmadı.sabah üç tane birden hap.hele üç tane estrofen yedi bitirdi veni.Çok şükür bitti ilaçlar.iki taneyle yola devam çok güzel

anladım canım bende haftaya kontrole gidince bakıcam bakalım inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…