Evet canim merkez muayene ucreti 300 lira normal hastane 30 lira...dr tup bebek uzmaniİstanbuldamısın,muayne ucretlerımı pahalı oluyor merkezlerde,şimdi ne kadar muayne hangi hastane
Nerdeki doktor canim bu?Evet canim merkez muayene ucreti 300 lira normal hastane 30 lira...dr tup bebek uzmani
Rahat atlatirsin insallah hamileligini canım. Bulantilarin kaçıncı haftada başladıWallahı bulantı lari olmayan yada az olan arkadaslara çok özeniyorum ben hastaneye bile yattım hala da çok şiddetli ise gidemiyorum ilaç alıyorum ona rağmen çok şiddetli kusma insalah azalır yavaş yavas
Bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede test yaptır ne olur ne olmaz. Etli çiğ köfte azpişmiş etlerden vs. uzak dur.kedi tirmigi oldu sadece
Elevit bende kullaniyorm transfer sonrasi vermisti doktorum internetten baktigm kadaryla da diger vitamnlern arasinda en iyi en etkilisiKızlar benim tüm ilaçlarımı kesti Dr um.troid çıktığı için bi ilaç aç karnına bide elevit verdi.ama benim bildiğim lan ilacı da üç aydan sonra takviye ediliyordu.Size verdiler mi kan ilacı.zaten kansızlık var bende.kafam karıştı yahu.toploklazma genelde herkeste normal çıkıyor canım.Bende yaptırdım.ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.ikili testim için kan verdim inşallah oda güzel çıkar.
Kızlar benim tüm ilaçlarımı kesti Dr um.troid çıktığı için bi ilaç aç karnına bide elevit verdi.ama benim bildiğim lan ilacı da üç aydan sonra takviye ediliyordu.Size verdiler mi kan ilacı.zaten kansızlık var bende.kafam karıştı yahu.toploklazma genelde herkeste normal çıkıyor canım.Bende yaptırdım.ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.ikili testim için kan verdim inşallah oda güzel çıkar.
Bende tsh için ilaç kullanıyorum 45 gündür tsh düştü ama benim ilaçları kesmemişlerdi crinone jel ve estrofem yeni kesti ama coraspin folic cleaxne iğne devam.Kızlar benim tüm ilaçlarımı kesti Dr um.troid çıktığı için bi ilaç aç karnına bide elevit verdi.ama benim bildiğim lan ilacı da üç aydan sonra takviye ediliyordu.Size verdiler mi kan ilacı.zaten kansızlık var bende.kafam karıştı yahu.toploklazma genelde herkeste normal çıkıyor canım.Bende yaptırdım.ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.ikili testim için kan verdim inşallah oda güzel çıkar.
Canım cleksan ı kesti gerek görmedi.sende kan pıhtılaşma mı var neden kesmedi.Bende öyle bi durum varsa diye sonuna kadar kullanmak istedim ama hematoloji gittim gerek yok dedi.kendi Dr um da üçüncü aya kadar kullandırdı.Bende de şişlik devam.uyurken eğer mideniz yanarsa yaptığınız yüksek yağın.ama gün içindeki için sordum Dr a bana talcid kullanabilirsin dedi.mide bulantısı üç dört gündür baya oldu.neden anlamadım.arada çok iyi okuyorum bişi anlamıyprum arada da midem bulanuyo karın ağrım okuyo.ve iki kezde aşırı baş ağrısı bir gün boyunca geçmedi parol içiyorum onun içinde.Bende tsh için ilaç kullanıyorum 45 gündür tsh düştü ama benim ilaçları kesmemişlerdi crinone jel ve estrofem yeni kesti ama coraspin folic cleaxne iğne devam.
Kızlar benim tüm ilaçlarımı kesti Dr um.troid çıktığı için bi ilaç aç karnına bide elevit verdi.ama benim bildiğim lan ilacı da üç aydan sonra takviye ediliyordu.Size verdiler mi kan ilacı.zaten kansızlık var bende.kafam karıştı yahu.toploklazma genelde herkeste normal çıkıyor canım.Bende yaptırdım.ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.ikili testim için kan verdim inşallah oda güzel çıkar.
Benimde cleksan devam edip etmeme konusunda kafam karışık.ablamla sonuçlarımız aynıydı bebeğini doğuran kadar iğne yapıldı cleksan.Bende hemotolığa da gittim yok dedi kendi Dr um da yok dedi.ne yapacağımı şaşırdım.ayy o ilaçlar bitti ya nasıl rahatladım.sabah akşam jel her akşam iğne göbeğinde yer kalmadı.sabah üç tane birden hap.hele üç tane estrofen yedi bitirdi veni.Çok şükür bitti ilaçlar.iki taneyle yola devam çok güzelcanım benimde 10.hafta da estrogem ve progestan iğne kesildi bu hafta folıo kesilcek elevit başaldı corasprin ve hibor iğne kadın doğ dr ayrıca progestan fitil verdi akşamları 1 adet ne kadar sürer bilmıom ayrca dediki pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcı iğneyi de keseriz ama tüp bebek merkez, doğuma kadar dıo kafam karıştı haftaya kontrole gidince daha önceki genetik test sonuçlarımı götürcem orda pıhtılaşma anlaşılır heralde ayy ilaçlar gittikçe azaldı ne güzel.
anladım canım bende haftaya kontrole gidince bakıcam bakalım inşllahBenimde cleksan devam edip etmeme konusunda kafam karışık.ablamla sonuçlarımız aynıydı bebeğini doğuran kadar iğne yapıldı cleksan.Bende hemotolığa da gittim yok dedi kendi Dr um da yok dedi.ne yapacağımı şaşırdım.ayy o ilaçlar bitti ya nasıl rahatladım.sabah akşam jel her akşam iğne göbeğinde yer kalmadı.sabah üç tane birden hap.hele üç tane estrofen yedi bitirdi veni.Çok şükür bitti ilaçlar.iki taneyle yola devam çok güzel
Rahat atlatirsin insallah hamileligini canım. Bulantilarin kaçıncı haftada başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?