Kalp atışını duyduktan sonra mi başladı:) Benim ne zman baslayacak diye merak içerisindeyim de :)evet canim bekledik uğraştık sukur rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin insallah.Canim 5. Haftada başladi 6 7 de şov yaptisukur cok bekledik bugunleri ama hakkaten cok zor
Kalp atışını duyduktan sonra mi başladı:) Benim ne zman baslayacak diye merak içerisindeyim de :)evet canim bekledik uğraştık sukur rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin insallah.
Insallah canım benimCanim daha kalp atisini görmeden başladı ama herkesde olmuyor mus benimki biraz fazlaca kararında olsun senin inşallah
amin inşallah Rabbim kucagimiza almayi sağlıkla büyutmeyi nasip etsin
Beylikduzunde canim yaa tip merkezi ama dogumu orda dusunmuyorumNerdeki doktor canim bu?
Hayirlo olsun insallah saglikli sihhatli sekilde benislerimizi zsmani geldiignde kucagimiza alirizikili tarama testinin kan sonuçlarınıda aldım sonuçlarımız tertemiz 9000/1 lerde geziyor oranlar darısı başınıza arkadaşlar
ikili tarama testinin kan sonuçlarınıda aldım sonuçlarımız tertemiz 9000/1 lerde geziyor oranlar darısı başınıza arkadaşlar
Hadi gözün aydın canım total beta hcg kaç canim bakalim tutacak mi 50 nin altindaysa erkek üstündeyse kız oluyormus
Canim cok cok gecmis olsun. Onumuzdeki sene umarim senin yilin olur ve ikizlerini hayirlisiyla kucagina alirsin. SevgilerMerhaba arkadaşlar, nasıl gidiyor hamişlik? Ben 18aralıkta kürtaj oldum mecburen, gelişmemiş bebişim.. Anca toparlaya bildim ve yazıyorum.. Rabbim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Benimkiler ikiz nasil tutturcaz :)
Ben çok fazla mide yanması yaşıyorum sizler nasılsınız
Kizlaaar bugün doktora gittim şükür en son 1 ay önce gitmistim.çok mutluyum büyümüsler sagliklari da iyi elhamdulillah.biri uyuyordu biri kipir kipir sonra doktor uyanmasini bekleyelim dedi yarim saat sonra obuda gördük uyandi yavrum.ense kalinliklari gayet iyi dedi.folik asiti biraktirdi balik hapi verdi birde vitamin cok sükür sizinle paylasmak istedim Allah her isteyene yasatsin bu tarifi imkansiz duygulari
Bende kese derdindeyim bir haftada kese buyurmu cok minikti gttgmdeMaşallah canım inanılmaz insan içinde böyle kıpır kıpır bisi olduğunu düşününce Allahın mucizelerine bir kez daha inanıyor sağlıkla dogsun lar büyüsün ler insallah
Anammm demi ikiz di senin ikiye mi bölsek değeri
biri kız biri erkekse
Bende kese derdindeyim bir haftada kese buyurmu cok minikti gttgmde
Yok gttigmde 4 hafta 6gunluktu sadece kese gozuktu oda alttan baknca yeni olusmus cok kucuk dedi doktorkesenin büyüklüğüne takılma canım 6. haftalarda filan pek bişey anlamıyorsun sonra bi gidiceksin 11-12. haftalarda kıpır kıpır oynayan hayat dolu minicik bir bebek görüceksin. Kalp atışlarını duydun mu?
Bu cumartesi gtcem tam 6 haftalik oluyor kese ozamana kadar buyurmu yoksa o kucukluktemi kalir diye korkuyormkesenin büyüklüğüne takılma canım 6. haftalarda filan pek bişey anlamıyorsun sonra bi gidiceksin 11-12. haftalarda kıpır kıpır oynayan hayat dolu minicik bir bebek görüceksin. Kalp atışlarını duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?