2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Canim 5. Haftada başladi 6 7 de şov yapti sukur cok bekledik bugunleri ama hakkaten cok zor
Kalp atışını duyduktan sonra mi başladı:) Benim ne zman baslayacak diye merak içerisindeyim de :)evet canim bekledik uğraştık sukur rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin insallah.

Kalp atışını duyduktan sonra mi başladı:) Benim ne zman baslayacak diye merak içerisindeyim de :)evet canim bekledik uğraştık sukur rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin insallah.

Canim daha kalp atisini görmeden başladı ama herkesde olmuyor mus benimki biraz fazlaca kararında olsun senin inşallah
amin inşallah Rabbim kucagimiza almayi sağlıkla büyutmeyi nasip etsin

ikili tarama testinin kan sonuçlarınıda aldım sonuçlarımız tertemiz 9000/1 lerde geziyor oranlar darısı başınıza arkadaşlar

Hadi gözün aydın canım total beta hcg kaç canim bakalim tutacak mi 50 nin altindaysa erkek üstündeyse kız oluyormus

Kizlaaar bugün doktora gittim şükür en son 1 ay önce gitmistim.çok mutluyum büyümüsler sagliklari da iyi elhamdulillah.biri uyuyordu biri kipir kipir sonra doktor uyanmasini bekleyelim dedi yarim saat sonra obuda gördük uyandi yavrum.ense kalinliklari gayet iyi dedi.folik asiti biraktirdi balik hapi verdi birde vitamin cok sükür sizinle paylasmak istedim Allah her isteyene yasatsin bu tarifi imkansiz duygulari

Canim cok cok gecmis olsun. Onumuzdeki sene umarim senin yilin olur ve ikizlerini hayirlisiyla kucagina alirsin. Sevgiler

Maşallah canım inanılmaz insan içinde böyle kıpır kıpır bisi olduğunu düşününce Allahın mucizelerine bir kez daha inanıyor sağlıkla dogsun lar büyüsün ler insallah

Maşallah canım inanılmaz insan içinde böyle kıpır kıpır bisi olduğunu düşününce Allahın mucizelerine bir kez daha inanıyor sağlıkla dogsun lar büyüsün ler insallah
Bende kese derdindeyim bir haftada kese buyurmu cok minikti gttgmde

Bende kese derdindeyim bir haftada kese buyurmu cok minikti gttgmde

kesenin büyüklüğüne takılma canım 6. haftalarda filan pek bişey anlamıyorsun sonra bi gidiceksin 11-12. haftalarda kıpır kıpır oynayan hayat dolu minicik bir bebek görüceksin. Kalp atışlarını duydun mu?

Yok gttigmde 4 hafta 6gunluktu sadece kese gozuktu oda alttan baknca yeni olusmus cok kucuk dedi doktor

Bu cumartesi gtcem tam 6 haftalik oluyor kese ozamana kadar buyurmu yoksa o kucukluktemi kalir diye korkuyorm

Korkma hızla büyüyor bebişler kalp atışını dıyarsın bu gittiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…